User
Pass
2FA

Server Onesti/Bacau

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message1052
uNkd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-04-2013 13:01)

Votes: 4

Post Posted: 19-11-2009, 00:33:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sapt asta vreau sa deschid un server pe jud ul meu ... adica bacau !!! Caut oameni din bacau care sunt interesati sa ma ajute (si din onesti) in legatura cu plata serverului (avand acces peste tot cu gradul de owner,totul constand intr o suma mica de bani lunara) , cu sponsorizare , caut oameni care se pricep foarte bine sa faca un plugin/adons etc (care este priceput in domeniu)
Nu vreau sa am aceleasi probleme ca la celelalte servere noi ... adica gol mereu si altele !!!
Rog seriozitate [cei care vor sa sponsorizeze sau sa se implice cu o suma mica lunara ca owner si vrea sa ma ajute sa fie din onesti sau bacau , iar cei care se pricep in domeniul pluginurilor,serverelor in general nu conteaza locatia]

Nu vreau sa fac reclama , dar poate sunt care vor sa se implice in asa ceva si nu gasesc un anumit server sau comunitate ... Eu vreau doar sa fac un server si sa l populez , avand un personal bun !!!

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la id de mess ServerOnesti !!! (mi am permis sa fac un asemeanea topic deoarece am vzt unul asemanator) Multumesc -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Hy2RoGeN
[Banned user]

Banned

(since 05-02-2011 13:01)

Votes: 120

Post Posted: 19-11-2009, 11:01:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce coincidenta eu sunt din Comanesti -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
uNkd

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-11-2009, 14:34:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e bine ... daca vrei sa te bagi cu ceva poti sa mi dai add sa vorbim !!! - de asta am postat aici ca din peste 10000 de persoane trebuie sa fie si cateva de prin bacau /onesti sau alte orase de pe aici -
0 0

Back to top
uNkd

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-11-2009, 14:08:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am extins orasele !!! Se mai accepta oameni care vor sa puna o suma de la 20 pana la 100 de lei pe luna din Onesti/Bacau/Brasov/Craiova/Timisoara/Bucuresti/Iasi/Constanta/Suceava/Falticeni/Arad/Baia Mare/Calarasi .... cam atat:))) deci cine vrea sa se implice cu o suma de bani la acest server sau cine este foarte priceput in scripting/plugins/maps/addons/error's sa dea add la id ul de mess [email protected] si discutam toate detaliile - [da ti mi add si vb acolo , merita sa incercati veti afla mai multe nu pot acum sa le scriu pe toate pe forum - )
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  

The time now is 21-02-2025, 07:53:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x