User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Javrix

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message1291
teLOVEsc

[Criminal]

Status: Offline
(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 16-08-2015, 10:56:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : AddicteD
- Numele adminului reclamat : javrix
- Harta, ora si data faptei reclamate : kabul , 11:45
- Motivul / Regula incalcata : il doare fix in pix de ce se intampla pe server cu toate ca strigi la el cca 5 minute ca e unu codat ! Prefera fragurile si jocul.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola : n/a , am primit constant kick-uri si quit-uri

Adaug ca am primit gag 100 de minute meritat pentru ca l-am jignit facandu-l "retard" , vazand nepasarea si in ce directie decurge jocul cu admin online , dar apoi de ce sa ma tina numai in kick si quit !?

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 16-08-2015, 11:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Meritai sã-ți dau ban, cu toate cã m-ai jignit cum ți-a venit la cherem. Ai uitat sã menționezi cã te-ai pus chiar tu spectator sã verifici cu toate cã acel player nu avea pic de cod + tot ai continuat cu jignirile. Ești admin al serverelor war și totuși te doare fix undeva de regulamentul fiecãrui server cât și al jucãtorilor. Nu uita cã aici ești pe war7, nu pe war3. Și te rog altãdatã evitã-mã cãci eu nu iert tot. O zi bunã sã ai.

Quote:
*SPEC* AddicteD : admin de carton ce esti

Așa ți se spune ție pe war3 ?

Playlist javRIX

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

(since 28-02-2020 21:45)

Votes: 61

Post Posted: 16-08-2015, 11:56:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma faceti sa verific consola. Daca ai jignit un admin aici nu mi se pare normal si te rog sa dai dovada de maturitate sa nu mai jignesti. Eu iti dadeam ban, iar cu privire la codati anunta si vor fi verificati, nu cred ca javrix nu s-a uitat probabil a continuat sa joace fiindca a fost gasit fara cod.
O zi buna si sper sa nu se mai intample incidente de genul asta ma refer la jignirea unui admin fiindca nu tolerez!

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.

Last edited by MardukNo1 on 16-08-2015, 12:01:30; edited 1 time in total
1 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 16-08-2015, 12:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si specificat ca l-am jignit , deci nu ma ascund dupa deget sau ceva. Ce m-a deranjat este faptul ca l-am reclamat iar tipul in cauza a continuat sa joace fara ca macar sa schiteze ceva. Daca acel player a fost verificat sau era curat , ii era greu sa ma atentioneze de acest lucru? Dar atunci cand m-am pus spectator , a si iesit. Eu zic ca data viitoare cand cineva mai reclama un player , e de datoria ta sa ii aduci la cunostinta faptul ca e curat , pentru a mai evita lucruri de genul , nu sa-l lasi sa latre iar pe tine sa te doara undeva. Iar pe langa asta nu mi se pare chiar ok sa tii un player numai in kick si quit. Eventual ii spui "X ca sa nu iti dau ban , evita sa mai intrii ca altfel te tin numai in anumite comenzi" , nu sa-mi dai gag 100 de minute si totusi sa continui si cu alte comenzi.

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 16-08-2015, 12:05:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E normal sa anunte ca jucatorul X a fost verificat, doar ce am spus mai sus faptul ca nu a zis probabil a dat de inteles ca nu avea nimic suspect. Faptul ca ti-a dat kick/quit fara sa-i fi spus nimic ma refer la jigniri nu cred ca iti dadea, dupa parerea mea trebuia sa mai anunti o data de doua ori cu u@ sa iti de-a un raspuns asupra jucatorului suspect nu sa ai adresezi cuvinte urate.
Va rog sa fiti amandoi mai atenti pe viitor atat tu ca jucator cat si tu JavriX te rog sa dai raspuns celor care reclama jucatorii de coduri si sa si mai ferm.

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 16-08-2015, 12:09:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:
Am si specificat ca l-am jignit , deci nu ma ascund dupa deget sau ceva. Ce m-a deranjat este faptul ca l-am reclamat iar tipul in cauza a continuat sa joace fara ca macar sa schiteze ceva. Daca acel player a fost verificat sau era curat , ii era greu sa ma atentioneze de acest lucru? Dar atunci cand m-am pus spectator , a si iesit. Eu zic ca data viitoare cand cineva mai reclama un player , e de datoria ta sa ii aduci la cunostinta faptul ca e curat , pentru a mai evita lucruri de genul , nu sa-l lasi sa latre iar pe tine sa te doara undeva. Iar pe langa asta nu mi se pare chiar ok sa tii un player numai in kick si quit. Eventual ii spui "X ca sa nu iti dau ban , evita sa mai intrii ca altfel te tin numai in anumite comenzi" , nu sa-mi dai gag 100 de minute si totusi sa continui si cu alte comenzi.

Atâta timp cât eu nu ți-am rãspuns înseamnã cã nu avea nimic. Ca sã-ți raspund ție și altor încã 10 playeri cã x are y n-are aș ajunge la ospiciul de nebuni. Trebuie sã înțelegi cã toate amx_page-urile sunt citite iar dacã nu se acționeazã au fost verificați (nu cã n-aș verifica un player de 10 ori, doar cã in aceea zi a fost verificat).Nu trebuie sã jignești un admin doar ca sã te faci auzit, iar dacã jucam la fraguri cum mi-ai spus, sã fi sigur eram în top. Altãdatã doar reclamã , toatã lumea este bãgatã în seamã, nu simțim nevoia sã fim jigniți pentru a ne face treaba.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 16-08-2015, 12:14:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JavriX daca vezi ca X insista sa ai dai un raspuns il anunti ca sa fie lamurit nu sa stea cu dubii si apoi sa inceapa sa strige ca adminii nu isi fac treaba.. pur si simplu scri curat si intelege jucatorul.

0 0

Back to top
Malo

[Neuron ]

(since 24-02-2019 15:44)

Votes: 31

Post Posted: 16-08-2015, 14:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca un jucator anunta un potential codat este de datoria adminilor online sa se bage spectatori si sa comunice cu cel care a reclamat.

Când îți vine sã RENUNȚI aminteste-ți de ce ai INCEPUT !
0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 16-08-2015, 15:07:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

teLOVEsc wrote:

Si aici faci probleme "telovesc"? Incearca pe viitor sa eviti (un sfat prietenesc) - Mai ales ca joci si pe war7

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

Post Posted: 16-08-2015, 15:14:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am nici cea mai mica idee daca ai legatura cu staff-ul de aici , daca esti administrator sau un simplu clown , insa in ceea ce priveste aceasta reclamatie , esti pe un drum paralel cu ce se discuta. Daca esti la fel si in irl , incearca (un sfat prietenesc) sa-ti dai cu ceva sub barba pentru a se mai ridica in cap putin material.

Iar ca sa fiu on topic , cred ca am inteles atat eu cat si javrix unde am gresit fiecare in parte , se poate inchide acest topic cu scuzele de rigoare fata de javrix pentru iesirea anterioara fara a se mai ajunge la bufoni ce apar cu asemenea comentarii? Multumesc.

0 0

Back to top
MangloPici

[Veteran]

(since 12-12-2024 08:49)

Votes: 78

Post Posted: 16-08-2015, 16:06:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Add a fost admin pe zm, ma rog, data viitoare ii raspunzi ca e curat sau ceva in gen, fiindca e datoria ta.

Steam: Phvne
0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 16-08-2015, 16:11:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok sper ca s-a inteles din partea fiecaruia.
T.C.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by MardukNo1, 16 August 2015 14:11

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  

The time now is 14-02-2025, 21:39:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x