User
Pass
2FA

O micã dilemã

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1160
Orizont Fatal

[P E A C E]

Status: Offline
(since 28-10-2016 16:16)

Votes: 3

Post Posted: 17-08-2015, 14:14:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Înainte de toate vreau sã ºtie cã nu este nimic cu tenta ofensatoare sau frustrare, doar o micã nedumerire.

Nu am înþeles de ce tovarãºul bro, recte AlexBro, din nou mã repet, vreau sã rãmânã aceeaºi prietenie între noi, toþi, ºi ascendentã, revenind.. cazul lui Alex în cererea de admin, aprobat, cazul meu, respins. Mi-am înþeles motivele respingerii, dar nu am înþeles motivele aprobãrii sale, intrând în detaliile cererii, Alex deþine ºi în prezent mai puþinã activitate decât mine pe server ºi dãm un ochi ºi la un first seen, chiar ºi la înscrierea pe forum. Apoi coborând printre cerinþele cererii cãutãm link-ul cãtre o listã cu codaþi, nu gãsim, da ºtiu, la mine erau 3 în listã = infim, dar chiar ºi în prezent, într-o sãptãmânã, tot la mine în listã numãrul este superior lui.

Asta e dilema mea.. înþeleg cã poate la el este o excepþie, cum ºi care sunt condiþiile de îndeplinit acea excepþie?

*nu vreau sã credeþi cã-mi pare rãu de respingerea mea, nu, ºi nici nu sunt revoltat pe cazul lui Alex, doar cã eu sunt o fire mai curioasã si plus de asta, cererea mea era pentru blood, adicã aveam ºi eu acces la gama de vote, kick/slay etc adicã limitat, adicã pe lângã cã mã ofeream sã-mi ocup din timpul meu de joc, trebuie sã rog ºi pe cineva sã aplice banul în locul meu, ori sã rog publicul sã voteze. Deci nu îmi pare rãu, am timpul de joc integral dedicat deºi eram dispus sã sacrific din el.

Deasemenea cunosc faptul cã ºi încrederea de altfel, se câºtigã destul de greu, nu pot sã fiu supãrat pe cineva pentru faptul cã nu mã cunoaºte.

**mulþumesc celor din colectiv ce mã ajutã pe mine ºi coechipierii mei sã avem un joc mai frumos!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gareth Bale<3

[mSx-]

(since 10-12-2019 15:02)

Votes: 182

Post Posted: 17-08-2015, 14:39:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Husky, poti aplica la trial daca doresti -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Bobita.
[Banned user]

Banned

(since 28-12-2015 18:15)

Votes: 144

Post Posted: 17-08-2015, 14:45:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Husky,aºa e,ai dreptate. Dar dacã chiar vrei ºi îți doreºti cu adevãrat admin,adunã 20 de codați ºi faci cerere peste o lunã.

0 0

Back to top
Cornelox

[CraCkeD;x]

(since 13-09-2017 15:56)

Votes: 32

Post Posted: 17-08-2015, 14:48:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cama celasi lucru daca aplici pentrut rial sau mai ramai o luna,parerea ema,e sa mai ramai o luna asa cu slot,si asta e.

0 0

Back to top
SisoKo.

[Gratis rank-ul !]

(since 08-10-2022 08:06)

Votes: 131

Post Posted: 17-08-2015, 16:26:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Husky , asta nu inteleg nici eu ..

0 0

Back to top
Vlad_Taekwondo WTF

[Satanistu']

(since 06-01-2018 16:34)

Votes: 15

Post Posted: 17-08-2015, 17:50:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Husky , poti aplica la sectiunea Trial ca Champion in cazul in care consideri ca ai experienta in comenziile amx .

Y!M: vlad_tkd
0 0

Back to top
Orizont Fatal

[P E A C E]

(since 28-10-2016 16:16)

Post Posted: 17-08-2015, 19:10:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt conºtient de faptul cã pot aplica la trial, dar aleg sã merg pe varianta mai lungã, oricum Vlad, Champion Trial e valabil numai dacã deþii admin pe un alt server din comunitate, exclus în cazul meu, cât despre experienþã nu sunt genul sã spunã ceva doar ºtiind cã este favorabil mie. Probabil sunt persoane ce-mi cunosc ºi fragmente din trecutul meu amoros cu amx, sau nu.

Dar cum spuneam acest topic nu are nicun fel de intenþie spre a schimba verdictul cererii mele, cãutam doar claritatea lucrurilor. Transparenþã, if u kno' what i mean.

0 0

Back to top
Ahmed_k1ller

[AlexBro InstaFace ]

(since 18-03-2018 21:48)

Votes: 9

Post Posted: 17-08-2015, 19:53:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Orizont Fatal wrote:
Înainte de toate vreau sã ºtie cã nu este nimic cu tenta ofensatoare sau frustrare, doar o micã nedumerire.

Nu am înþeles de ce tovarãºul bro, recte AlexBro, din nou mã repet, vreau sã rãmânã aceeaºi prietenie între noi, toþi, ºi ascendentã, revenind.. cazul lui Alex în cererea de admin, aprobat, cazul meu, respins. Mi-am înþeles motivele respingerii, dar nu am înþeles motivele aprobãrii sale, intrând în detaliile cererii, Alex deþine ºi în prezent mai puþinã activitate decât mine pe server ºi dãm un ochi ºi la un first seen, chiar ºi la înscrierea pe forum. Apoi coborând printre cerinþele cererii cãutãm link-ul cãtre o listã cu codaþi, nu gãsim, da ºtiu, la mine erau 3 în listã = infim, dar chiar ºi în prezent, într-o sãptãmânã, tot la mine în listã numãrul este superior lui.

Asta e dilema mea.. înþeleg cã poate la el este o excepþie, cum ºi care sunt condiþiile de îndeplinit acea excepþie?

*nu vreau sã credeþi cã-mi pare rãu de respingerea mea, nu, ºi nici nu sunt revoltat pe cazul lui Alex, doar cã eu sunt o fire mai curioasã si plus de asta, cererea mea era pentru blood, adicã aveam ºi eu acces la gama de vote, kick/slay etc adicã limitat, adicã pe lângã cã mã ofeream sã-mi ocup din timpul meu de joc, trebuie sã rog ºi pe cineva sã aplice banul în locul meu, ori sã rog publicul sã voteze. Deci nu îmi pare rãu, am timpul de joc integral dedicat deºi eram dispus sã sacrific din el.

Deasemenea cunosc faptul cã ºi încrederea de altfel, se câºtigã destul de greu, nu pot sã fiu supãrat pe cineva pentru faptul cã nu mã cunoaºte.

**mulþumesc celor din colectiv ce mã ajutã pe mine ºi coechipierii mei sã avem un joc mai frumos!

Husky iti dau un sfat. fa cerere de champion trial . cu bloodul asta care il am eu nu faci mare lucru.. si poate ca am luat admin mai repede ca am admin pe comunitatea freakz de 5 ani si poate tu esti mai nou. ciuss bro.. aplica la champion trial.. asta trebuia sa fac si eu dar nu am stiut

0 0

Back to top
Bachuss

[Champion Bachus!!]

(since 14-01-2018 02:14)

Votes: 14

Post Posted: 18-08-2015, 08:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu auziti ma ca el vrea dorect champion ca trail e perioada scutra..-

0 1

Back to top
{MotaNN ' RrrrrR->

[Zombie™->ϗ]

(since 19-08-2015 18:01)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  No 
Post Posted: 19-08-2015, 20:00:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Corect -

Staff message (TwisTer):

Evitati posturile monosilabice de genul "OK", "Ms", "Bv" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect. (1 Warning)

0 0

Back to top
thuanny.

[Mentally Stable]

(since 21-08-2015 08:21)

Votes: 2

Post Posted: 21-08-2015, 10:08:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da chiar asa.

Staff message (TwisTer):

Evitati posturile monosilabice de genul "OK", "Ms", "Bv" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect. (1 Warning)

Come to the dark side , we have cookies <3
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 07 November 2015 06:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 15-02-2025, 13:09:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x