User
Pass
2FA
 
 

Informatii si link-uri utile

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message3401
lOl ^_*

[123]



Status: Offline
(since 06-12-2021 09:45)
Joined: 09 Mar 2011
Posts: 19872, Topics: 704
Location: Romania

Reputation: 224
Votes: 1772

   
Post Posted: 21-08-2015, 11:56:11 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghiduri


Vrei sa iti pui steamid-ul la profil si nu stii? Urmareste acest ghid.
Vrei sa ai un background pe tot steam-ul? Urmareste acest ghid.
Pentru a nu fii inselat pe steam aruncati un ochi pe aceste doua ghiduri: ghid 1, ghid 2.
Cititi bine FAQ de la steam sa nu aveti surprize pe viitor.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Site-uri de unde poti cumpara jocuri bundle / non bundle:


1. Humblebundle
2. Indiegala
3. OpiumPulses
4. Bundlestars
5. Groupees
6. Flyingbundle
7. Superduperbundle


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Site-uri unde poti sa faci trade-uri:


1. Steamtraders
2. CS:GO lounge
3. Dota2 lounge
4. Tf2outpost
5.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Site-uri unde se organizeaza giveaway-uri(GA):

1. Steamgifts este site-ul pe care il folosesc cel mai des si unde am castigat in jur de 55 de jocuri. Pe acest site aveti posibilitatea de a intra in giveaway-uri normale, puzzle giveaways (unele din aceste giveaway-uri sunt foarte greu de rezolvat dar altele super simplu), inv-only sau grup only (de obicei iti dai seama repede pentru ce grup este facut si poti intra in el). Acest topic te poate invata cate ceva despre rezolvarea puzzle-urilor. Daca vrei sa ai sanse si mai mari trebuie sa faci lvl, aici puteti gasi baremul pentru fiecare lvl. Poti intra in grupuri mai restranse. Este bine sa cititi FAQ-ul sa nu aveti probleme. Urmariti topicurile si o sa vedeti ca majoritatea persoanelor fac "train giveaway" mai multe giveaway-uri una dupa alta si cake day unde userul pune diferite giveaway-uri (acestea sunt random le puteti descoperi usor). Ai maxim 300 puncte (punctele se fac random nu trebuie sa faceti nimic). Pe acest site se fac si trade-uri si poti vedea preturile la diferite jocuri sau sa iti formezi o opinie despre pretul jocului.

2. Steamcompanion este alt site de giveaway-uri pe care il folosesc. Aici giveaway-urile sunt normale sau pentru grupuri (de obicei poti intra in toate grupurile sa ai acces la giveaway). Aici ai 20.000 de puncte maxim, 800 pe zi dar pentru a le face, trebuie sa dati refresh la site la fiecare 30 min (nu sunt sigur). Acesta este FAQ-ul unde poti afla tot ce te intereseaza.

3. Gameminer acest site este mai mult cu giveaway-uri rusesti. Cand faci un giveaway, 10% din totalul de puncte (coal) stranse iti vor reveni tie. Cu cat faci lvl mai mare, cu atat numarul de puncte (coal) o sa se mareasca. Acest site este pe baza de invitatii. Cititi cu atentie FAQ-ul pentru a afla mai multe detalii.

4. Steamportal este pe baza de invitatii, la fel ca gameminer.


Acestea sunt cele 4 site-uri mai importante unde se fac giveaway-uri foarte multe. Mai sunt si site-uri G2A,Kinguin, Greenmangaming sau GMG,Hotrandomkey care le-am folosit pentru a cumpara jocuri la preturi foarte avantajoase unde se fac giveaway-urile de tip multi entries. Daca stiti si alte site-uri imi dati pm si mai adaug.


*GMG ru din ce am inteles are preturi foarte mici in comparatie cu alte site-uri si toate sunt free region (pentru a accesa acest site aveti nevoie de VPN).



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ce este steam idle master si la ce il folosim:

Steam idle master este programul care va farmeaza cartonase (steamcards) in locul vostru. Nu trebuie sa aveti jocul instalat ca programul sa mearga. Mai nou, dupa ultimele schimbari facute de steam cu politica de returnare a banilor in caz ca jocul nu va place (nu merge , etc), trebuie sa lasati idle jocul 2h dupa care o sa inceapa sa farmeze cartonasele. Steam idle poate sa aiba la idle 30 de jocuri simultan dupa care o sa ia in parte fiecare joc pentru drop-ul de cartonase. Puteti umbla in setari sa modificati ce cartonase sa farmeze prima data (pic1).Puteti urmari grupul oficial de pe steam pentru noi update-uri.
Cu acele cartonase puteti sa faceti badge-uri la steam implicit si lvl la steam. La fiecare joc puteti sa upgradati badge-ul de 5 ori (500xp, fiecare badge are 100xp) si un badge special care merge doar o data facut din foil cards (care sunt mai scumpe decat cartonasele normale si mai rare, 100xp). Nu toate jocurile au drop. Puteti vedea ce jocuri au drop accesand iconita unde scrie Badges de pe profilul de steam (pic2). Majoritatea jocurilor au drop de 3-4 cartonase.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Cum sa faci level la steam




Pentru a va creste nivelul de Steam aveti nevoie de puncte de experienta (XP), pe care le obtineti din crearea de insigne (badges) si odata cu vechimea contului (50 XP pe an). Fiecare insigna va ofera un anumit numar de puncte XP, ca de exemplu: 100 XP, 150 XP, 200 XP, 500 XP, etc., iar acestea pot fi dobandite in urma unor activitati (completati toate sarcinile comunitatii), achizitonarii de jocuri sau colectionarii unui set de carti de schimb (trading cards).

Ca sa luam un exemplu mai concret, asa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, daca se strang toate cele 10 carti din pachetul "Holiday Sale 2014" se va primi o insigna si 100 de puncte XP. Un set complet de carti de schimb pentru acelasi joc sau eveniment poate fi colectionat de maxim 5 ori, de fiecare data insigna fiind actualizata si primind-se cate 100 de puncte.



Ce avantaje aveti daca sunteti nivel mare pe Steam?

Vi se ofera diverse permisiuni, si anume de a va personaliza profilul din ce in ce mai mult (puteti adauga un background, puteti adauga diverse casete precum favorite games, item showcase, items up for trade si altele), de a putea vota la diverse evenimente (de exemplu daca nu sunteti cel putin nivel 8, nu puteti vota in cadrul Steam Holiday Sale 2014 sectiunea Community's Choice), iar numarul maxim de prieteni pe care ii puteti avea creste. De asemenea, odata cu obtinerea insignelor aveti sansa de a primi diverse articole (background-uri, emoticoane, gift cards, etc.).

Va invit sa aruncati o privire si pe pagina Steam FAQ referitoare la Trading Cards, de unde mai preiau si eu cateva intrebari si raspunsuri de baza:

Cum pot primi cãrți de schimb?

Poți obține cartonașe prin jucarea jocurilor participante. În timp ce te joci, vei primi ocazional cartonașe de schimb care vor fi amplasate în Inventarul Steam.

Existã vreo limitã legatã de numãrul de carduri de schimb care pot fi gãsite?

Majoritatea jocurilor vor oferi un numãr egal cu jumãtatea din totalul de cartonașe disponibile pentru acel joc. De exemplu, Half-Life 2 are 8 cartonașe în set, poți obține 4 cartonașe prin jucarea lui. Va trebui sã faci rost de cealaltã jumãtate a setului de la ceilalți membri ai comunitãții. Încearcã grupul beta de discuții, piața comunitarã, schimbul dintre prieteni și topicurile dedicate schimburilor. Poți vedea câte cartonașe mai poți gãsi la pagina de insigne.

Cum rãmâne cu jocurile gratuite precum Team Fortress 2 sau Dota 2?

Jocurile gratuite îți oferã cãrþi de schimb în funcþie de investiþia pe care o faci într-un joc sau altul. Pentru fiecare 9$ (aproximativ) cheltuiți de la începutul Programului Beta al Cãrþilor de Schimb Steam, vei obține o carte de schimb. O vei primi în timp ce joci. Dacã ai cumpãrat jocuri precum Dota 2 sau Team Fortress 2, care sunt prioritare în Programul beta al Cãrþilor de Schimb Steam, sau dacã ai avut acces la Team Fortress 2 înainte ca el sã devinã joc gratuit, vei primi, în timpul jocului, alte 4 sau 5 cartonașe disponibile.

Sunt alte cãi de a obþine insigne în afarã de a juca jocuri?

Insigna Comunitãții Steam, câștigatã efectuând sarcini de bazã pe Steam, este cea mai ușoarã modalitate de a obține o insignã. Insigna pentru Ani de Apartenențã (obținutã la aniversarea creãrii propriului cont) îți va acorda experiențã în mod automat în funcție de vechimea contului. Evenimente speciale în Steam oferã de asemenea în mod frecvent medalii. Sperãm sã continuãm sã extindem modurile de obținere a medaliilor.

De câte insigne am nevoie ca sã îmi cresc Nivelul Steam?

La început, fiecare insignã pe care o creezi îți va mãri nivelul. Cele mai multe insigne acordã 100 XP, tot atât fiind și experiența necesarã trecerii la urmãtorul nivel. Valoarea experienței necesare trecerii la nivelul urmãtor crește la fiecare 10 niveluri, însemnând cã dupã nivelul 10 vei avea nevoie de 200 XP pe nivel, dupã nivelul 20 300 XP pe nivel, etc.





( Ghid-ul "Cum sa faci level la steam" a fost copiat/modificat de pe alte site-uri)

30 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by lOl ^_*, 24 October 2015 07:57



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  


The time now is 29-04-2024, 02:49:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x