User
Pass
2FA

Poftim Aleex :)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message931
<<<*_@S@SINU_*&a

[<<<*_@S@SINU_*>>>]

Status: Offline
(since 21-04-2016 14:23)

Votes: 13

Post Posted: 21-08-2015, 13:40:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poftim Aleexe

Poza : http://imgur.com/zhTpO7l

Demo : http://www.girlshare.ro/35037266 ( Demo-ul este facut de Pepsy ca facea un video cu mine sa urce pe YOUTUBE . )

1: Era mapa de_kabul_32 si era last si ii zic din minutul 1:15 / 1:20 sa plece din X sa-l lase liber , la 1 Minut ii dau 4-5 sla-uri sa plece , tot n-a plecat , prin urmare ii dau slay .
Dupa slay ma jigneste , eu ce trebuia sa fac ? sa-i tac si sa inghit nu ? -
Se va vedea totul pe video .

2: Sir Vreau sa stiu si eu tu ce faceai UNUIA care nu-ti permiti glume cu el si te jigneste ? ( Raspunde sincer , ca pe Aleex nu-l intreb ca la el nu are cine sa comenteze... )
I-am zis de multe ori sa numai aibe GLUME si sa numai VORBEASCA LA ADRESA MEA lui Dolce dar nu a inteles .

3: Aleex imi zici mereu sa vin cu poze , demo la tine si rezolvi tu ... Spune-mi si mie cum rezolvi bosule tu ? Cu Avertisment ,( Suspend MAI RAR ) ?
De asta nu-mi place mie sa stau cu demo , poze etc ... Find ca stiu ca le fac degeaba...

Astept pareri daca eu am facut ceva GRESIT dandui ban 10 minute pentru LIMBAJ .

Aleexica iti astept PAREREA , RASPUNSUL

RESPECT BY
<<<*_@S@SINU_*>>>

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sir69
[Banned user]

Banned

(since 11-09-2015 18:57)

Votes: 36

Post Posted: 21-08-2015, 14:05:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

<<<*_@S@SINU_*&a wrote:
2: Sir Vreau sa stiu si eu tu ce faceai UNUIA care nu-ti permiti glume cu el si te jigneste ? ( Raspunde sincer , ca pe Aleex nu-l intreb ca la el nu are cine sa comenteze... )

Faptu' ca ai dat slay si ban unuia care acelasi grad ca tine (caci inca ai dinamond ,nu ai FTP) -> ca tu ai gresit ,ti-am spus si tie si lu nobles foarte clar ca nu vreau sa vad ca dati comenzi pe alti admini ,veniti la mine cu dovada si se rezolva ,stai linistit ca am dat si remove cand primim dovezi pe FB/MESS/PM.

Eu ce as face? Daca eu as' avea DINAMOND si el tot DINAMOND si m-ar jignii si eu nu i-as permite ,as face ss si m-as duce pe FORUM ,poti da' la "plangeri admin" cu vre-o 7-10 pagini in urma sa vezi cate reclamatii am facut pana sa iau fondator, totu' se incheie cu o reclamatie.

A-ti gresit amandoi ,ve-ti suporta consecintele.

FURIEN.FREAKZ.RO & ZOMBIE.FREAKZ.RO

Pagina Furien: http://facebook.com/frfreakz
Pagina Zombie: https://www.facebook.com/zmfreakz

0 0

Back to top
T1nTa.

[Silver Member]

(since 27-03-2016 09:11)

Votes: 3

Post Posted: 21-08-2015, 14:08:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Assasine iti dau dreptate vad ca numai avertisment se da....suspend foarte rar
Daca eram eu in locul tau(nu permit nimanui sa ma jigneasca cat timp nu il jignesc) era cu ban perm acum
Daca o tine.m tot cu avertismente nu se rezolva nimic

Edit:Sir degeaba faci reclamatie,vezi ca are platina si gata avertisment lasa-l frate fara comenzi ce drq...Scuzati limbajul dar asta e adevaru

Last edited by T1nTa. on 21-08-2015, 14:13:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bladecs

[Field Marshal]

(since 13-09-2015 15:27)

Votes: 9

Post Posted: 21-08-2015, 14:09:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sã vãd și eu demo , il poți urca pe youtube ? Pe calculatorul meu nu merge .

0 0

Back to top
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 21-08-2015, 14:10:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amandoi ati gresit, ati primit amandoi -1 in grad. (Gradul de Platina) cu timpul daca invatati sa va comportati si sa va intelegeti veti reveni la Diamond amandoi.

Dolce - ti-a atras atentia sa nu campezi in x. N-ai tinut cont. Ai primit slay pe merit.

Asasin - un slay il puteam trece cu vederea, dar ai dat si ban.

Incepi sa o iei dupa comportamentul lui thuanny.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
T1nTa.

[Silver Member]

(since 27-03-2016 09:11)

Votes: 3

Post Posted: 21-08-2015, 14:15:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alex iti respect decizia dar nu cred ca asasin merita...
Daca va jigneste cineva ce faceti voi in special sir ca Alex poate da direct remuv...

0 0

Back to top
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 21-08-2015, 14:19:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

T1nta tu nu intelegi termenul de fondator in teste.

N-are dreptul asta, de a-si face dreptate. Eu sunt fondator principal iar sir este al doilea. Avem dreptul asta.

Daca i-am luat pe asasin si jeffrey, sunt in teste, pentru a dovedi daca merita. Li s-au comunicat de catre sir sa nu dea comenzi pe alti admini(in special ban).

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
Sir69
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-08-2015, 14:21:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu? Dau pika (dar depinde de injuratura) ,dar e' diferenta intre mine si tine depilda ,vrei sa fac reclamatie si tot eu sa o accept ?- Ce ipostaza naspa ar' fii ,+ la intrebarea care ai pus-o tu nu am cum sa-ti raspund ,eu sunt fondator ,tu esti admin ,e' aceea diferenta care ar' trebui sa-ti dai seama.

0 0

Back to top
bladecs

[Field Marshal]

(since 13-09-2015 15:27)

Votes: 9

Post Posted: 21-08-2015, 14:28:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pãi stai așa alex , eu nu pot vedea demo-ul lui deoarece pc-ul meu nu ii recunoaște formatul , acum stai sã-ti povestesc eu .

Am rãmas eu ( dolce) versus 6 furieni printre care și asasinu , n-am fost atent la timp dar bine cã asasinu a scris mai sus ( 1:35) . Furienii au venit peste mine , cãnd eu treceam prin x , totul bine . mã feresc de ei , omor cãțiva (2-3) printre care nu știu dacã era și asasinu , am vãzut ce a scris și incerc sã mã intrept spre baza ct , dar nu am putut deoarece vin așa random 9-10 slap-uri care mã aruncã inapoi ( lãngã cutiile din x ) dupã care un player m-a omorãt.
M-am pus frumos spec ( știind cã am mai avut antecedente cu asasinu ) și din nervi am scos un cuvãnt urãt , i-am spus , cum se vede pe print , ce tot ce bagi peste ce fac eu , nu il inteleg , era vreun furien cu bomba in mãnã pregãtit sã o punã și nu putea de mine ? Tu inloc sã rezolvi pe care verbalã direct ban , crede-mã chiar și dacã iei FTP , niciodatã nu o sã fii tu mai presus de mine .
Sunt 30 de playeri martori , la care prin psay am primi peste 10 mesaje , fã-i reclamatie repede , am demo , am poza , eu nu am ales sã fac chestia asta , dar mulțumesc cã ai fãcut-o tu , ești un scump .

Și stai , de ce am primit eu -1 in grad , pentru cã l-am fãcut id*ot ? La el mai inteleg de ce , dar eu cu ce motiv am luat -1 ? Reclamația nu a fost fãcutã de mine , n-am mai avut antecedente de genu , vreau sã fiu lãmurit.

0 0

Back to top
<<<*_@S@SINU_*&a

[<<<*_@S@SINU_*>>>]

(since 21-04-2016 14:23)

Votes: 13

Post Posted: 21-08-2015, 14:39:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aleex Armanu wrote:
Amandoi ati gresit, ati primit amandoi -1 in grad. (Gradul de Platina) cu timpul daca invatati sa va comportati si sa va intelegeti veti reveni la Diamond amandoi.

Dolce - ti-a atras atentia sa nu campezi in x. N-ai tinut cont. Ai primit slay pe merit.

Asasin - un slay il puteam trece cu vederea, dar ai dat si ban.

Incepi sa o iei dupa comportamentul lui thuanny.

Asta n-ai inteles tu pana acum Aleex ... Dolce cand venea si se plangea la tine , o facea cu cap - Asta a vrut el pana acum , sa ma provoace nimic mai mult - .

Pana acum dadeai Avertismente , rar suspend-uri acum ca ti-am zis dai cu -1 direct ... Si tot mie care l-am atentionat si el m-a jignit ...

Sv-ul tau , reguriile tale , faci ce vrei cu el .

Multumesc frumos .

RESPECT .

Posturi unite automat, 21-08-2015, 15:39:45

bladecs wrote:
Pãi stai așa alex , eu nu pot vedea demo-ul lui deoarece pc-ul meu nu ii recunoaște formatul , acum stai sã-ti povestesc eu .

Am rãmas eu ( dolce) versus 6 furieni printre care și asasinu , n-am fost atent la timp dar bine cã asasinu a scris mai sus ( 1:35) . Furienii au venit peste mine , cãnd eu treceam prin x , totul bine . mã feresc de ei , omor cãțiva (2-3) printre care nu știu dacã era și asasinu , am vãzut ce a scris și incerc sã mã intrept spre baza ct , dar nu am putut deoarece vin așa random 9-10 slap-uri care mã aruncã inapoi ( lãngã cutiile din x ) dupã care un player m-a omorãt.
M-am pus frumos spec ( știind cã am mai avut antecedente cu asasinu ) și din nervi am scos un cuvãnt urãt , i-am spus , cum se vede pe print , ce tot ce bagi peste ce fac eu , nu il inteleg , era vreun furien cu bomba in mãnã pregãtit sã o punã și nu putea de mine ? Tu inloc sã rezolvi pe care verbalã direct ban , crede-mã chiar și dacã iei FTP , niciodatã nu o sã fii tu mai presus de mine .
Sunt 30 de playeri martori , la care prin psay am primi peste 10 mesaje , fã-i reclamatie repede , am demo , am poza , eu nu am ales sã fac chestia asta , dar mulțumesc cã ai fãcut-o tu , ești un scump .

Și stai , de ce am primit eu -1 in grad , pentru cã l-am fãcut id*ot ? La el mai inteleg de ce , dar eu cu ce motiv am luat -1 ? Reclamația nu a fost fãcutã de mine , n-am mai avut antecedente de genu , vreau sã fiu lãmurit.

-)
Nu stau sa-mi bat capul .
Doar din " crede-mã chiar și dacã iei FTP , niciodatã nu o sã fii tu mai presus de mine " Am inteles ca sunt idolul tau . Te oftici mult prietene .

Nu sti sa descarci si sa vezi un demo ... Dar sa te mai pun sa mi-l incarci si sa mi-l dai ...
Nu mai omorat pe mine , eu eram in alta parte - Se vede clar pe demo , ai primit 4-5 slap-uri nu 9-10 -

Poti primi si 100 de pm-uri atata timp cat eu am aceleas dovezi ca tine esti nul .

Cius .

0 0

Back to top
Sir69
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-08-2015, 14:40:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bladecs wrote:

Te uiti la demo si ai sa intelegi de ce ai luat si tu si asasinu -1 ,dar acest -1 nu e' permanent ,vi-l puteti recupera chiar si maine ,aici depinde de voi cum.

T/C

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Sir69, 21 August 2015 12:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 25-05-2025, 23:06:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x