User
Pass
2FA

Propunere o noua regula.
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message5052
winckler

[Copilul cu barbã]

Status: Offline
(since 15-08-2021 11:50)

Votes: 172

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-08-2015, 21:29:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut.

Odata ce poti face mai multe lucruri cu reputatia,e cu atat mai enervat cu cat vine un pustan de 12-15 ani si-ti da minus la orice spui pentru ca are reputatie cu miile.
Inteleg ca e treaba fiecaruia ce face cu ea,dar in timp s-ar putea sa afecteze forumul,sa ramana pe el numai copii bisnitari care-si vand orice joc de pe steam/gift,iteme de pe cs:go sau...alte jocuri.

Am avut +155 rep,a venit un copil la 18+,a dat minus la toti,a fost pus sa dea + si acum o ruda de-a lui ne tine pe minus,vreau sa-mi iau seturi de transmog,nu se poate,n-am facut nimic sa primesc punishuri de la un copilas,nu vreau sa pun o poza cu el ca iau warn aiurea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 23-08-2015, 21:31:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si propunerea care e?
Hai sa-ti dau eu o solutie:
- Participa la concursuri
- Ajuta forumul pentru +rep.

Continua sa faci posturi inutile SAU sa trollezi si reputatia ta scade, in loc sa urce.

0 0

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

Post Posted: 23-08-2015, 21:32:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea e ca tu stii care a fost situatia,nu ma asteptam la un asemenea post,e normal sa reactionez intr-un fel(in limita sa nu primesc warn) cand vad ca n-am cum sa-mi mai iau seturi pe warlock,mai ales ca asa doreste un copil de 14 ani.

Eu v-am spus punctul meu de vedere,mai departe e treaba voastra.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 23-08-2015, 21:42:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu exista nicaieri pe forum restrictie la voturi, fie ele fondate sau nefondate, pe scurt, daca nu esti agreat de copiii de 13 ani va trebui sa te obisnuiesti cu reputatia negativa. Fiecare face ce vrea cu reputatia lui, momentan tot ce poti face e sa-ti faci rost si tu, citesti asta poate te ajuta: https://forum.wow-freakz.com/Reputation-system-updated-t24397.html si sa participi la concursurile organizate pe forum unde premiile sunt majoritatea reputatie (destul de multa).

Don't touch this

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 23-08-2015, 21:44:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SAU sa ajuti userii/forumul si implicit vin si premiile.
Dar asta nu este scopul tau.

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 23-08-2015, 21:45:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Una din solutii ar putea fi sa se introduca timerul acela pentru acordat reputatie persoanelor care sunt owneri ai unor server de cs, samp, metin, minecraft s.a.m.d.. De ce? pentru ca oricum media de varsta a acelor persoane este de 12-15 ani si sunt cam instabili emotional si nu se pot controla. Daca doriti sa puneti timerul si pentru GMs, este strict problema voastra desi nu cred ca acolo au fost vreodata probleme de genul. Daca totusi doriti, bagati timerul tuturor persoanelor sub rankul de Moderator si/sau S-mods.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

1 0

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

Post Posted: 23-08-2015, 21:47:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
SAU sa ajuti userii/forumul si implicit vin si premiile.
Dar asta nu este scopul tau.

Da ,ma rog,nu stiu ce urmaresti,eu propun ceva si tu-mi spui ca scopul meu e sa nu ajut,succes...

Ca idee,aveam +155 rep,a venit un copilas,a dat minus la toti,apoi +...eu sunt acuzat ca scopul meu e sa nu ajut.

Asta e daca pe viitor nu vreti sa evitati situatiile de genul.

0 0

Back to top
Khajiit

[Away]

(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 23-08-2015, 21:55:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faptul cã þi-a dat el reputaþie pe - este irelevant.
Mihu ºi Drogatul sunt alte exemple care au fost puºi pe minus fãrã un motiv prea întemeiat. Dacã atunci nu s-a obiectat nimic, de ce credezi cã întâmplarea cu tine are ceva nou de spus?
De foarte mult timp reputaþia pe aici se oferã indiferent de motiv. Pot sã-þi dau - cã nu-mi place avatarul tãu, Freakz nu poate ordona cui sã-i dau reputaþie atâta timp cât e a mea.
Problema se pune altfel: de unde are atâta reputaþie? Nu de ce oferã.

Last edited by Khajiit on 23-08-2015, 21:59:42; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sartorius

[s a d b o y s]

Post Posted: 23-08-2015, 21:58:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, schimbam subiectul atunci. De ce avioane sau alt S-mod nu face ceva cu toti copiii care au obtinut reputatie in moduri mai putin ortodoxe. Querti si catalin se joaca cu multiplicatorul de nustiu cand, nimeni nu face nimic. Altii cumpara reputatie pe bani, din nou nu se face nimic. Culmea, toate astea se intampla in cealalta jumatate a forumului, zonele cs, samp, metin, spam zone etc.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 23-08-2015, 22:07:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sartorius wrote:
Ok, schimbam subiectul atunci. De ce avioane sau alt S-mod nu face ceva cu toti copiii care au obtinut reputatie in moduri mai putin ortodoxe. Querti si catalin se joaca cu multiplicatorul de nustiu cand, nimeni nu face nimic. Altii cumpara reputatie pe bani, din nou nu se face nimic. Culmea, toate astea se intampla in cealalta jumatate a forumului, zonele cs, samp, metin, spam zone etc.

Ca nu suntem anuntati.
Nu se schimba nimic atata timp cat va bateti joc de pustanii aia de 12 ani, daca nu se ridica la standardele voastre si nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi nu inseamna ca sunt mai prejos.
incepeti sa respectati si "copiii" si nu se mai ajunge la asta.

Credeti ca voi sunteti mai speciali? Va inselati.

1 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 23-08-2015, 22:10:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul nu sunt de acord cu limitarea ownerilor la trimiterea reputației. De ce ? Simplu, avem nevoie sã trimitem rapid. De exemplu cum a fost nevoie de un banner pentru seara adminilor a trebuit sã trimit 300 reputație. Ce fãceam atunci, așteptam 3 zile sã trimit reputație celor care au lucrat ? Iar sistemul de reputație a fost introdus pentru a-ți arãta aprecierea sau neaprecierea asupra unui user sau grup de useri. Și eu îmi pot lua negativ pentru cã banez pe cineva. Asta este. Iar atâta timp cât S-mod-ii și administratorii recurg la reputație pentru a cumpãra/vinde diferite jocuri sau iteme nu cred cã va fi luatã nici un fel de mãsurã. Adicã ori se scoate de tot sistemul de reputație ori se lasã. Cel puțin eu unul doar ãstea douã soluții le vãd.
0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

Post Posted: 23-08-2015, 22:14:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Sartorius wrote:

Ca nu suntem anuntati.
Nu se schimba nimic atata timp cat va bateti joc de pustanii aia de 12 ani, daca nu se ridica la standardele voastre si nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi nu inseamna ca sunt mai prejos.

unde ti se pare ca noi nu i-am respectat pe ei in primul rand? noi nici nu am postat la spam zone sa intram in discutie cu ei, catalin a cerut acces la +18 de la ravenous prin PM si dupa a inceput sa se planga aiurea, i s-a explicat ce si cum si dupa sare cu reputatie "la toti". arata-mi te rog unde este vina noastra. apropo, eu ti-am mai zis si prin alte topicuri de aia doi ca se joaca cu multiplicatorul si acum imi zici ca nu ai fost anuntat?

gandacel wrote:

Last edited by Sartorius on 23-08-2015, 22:18:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

Post Posted: 23-08-2015, 22:15:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avion,sunt de acord cu tine,total,toti trebuie respectati indiferent de diferentele dintre noi.

Insa,acel cineva(care e si copil) sa tina pe minus mai multi oameni ca asa doreste domnia sa...

0 0

Back to top
k S k
[Banned user]

Banned

(since 15-01-2016 22:34)

Votes: 55

Post Posted: 23-08-2015, 22:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Sartorius wrote:

Ca nu suntem anuntati.

am postat de minim 10 ori la spamzone ca aia se joaca cu multiplicatorul sau ca au multicont, in schimb, a venit amg sa ne zica sa terminam cu acuzatiile Raised eyebrow

Sartorius wrote:
vreau sa pun inghetata pe tine, cu ulei sa te ung

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 23-08-2015, 22:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci daca mai zici o singura data "14 ani" sau "copil" promit ca nu mai iesi 2 ani de pe minus daca eu voi fi pe Freakz.

Poate ca sunt copil, cum ziceti voi, dar voi nu o ziceti in sensul propriu ci intr-un sens jignitor si asta starneste cearta. Si ca tot veni vorba: La 17 ani nu stiu cat de copil mai sunt...So...Care e treaba cu propunerile astea? Ati spus ca eu sufar de reputatie. Vad ca nu e deloc asa ci, din contra, voi sunteti singurii care suferiti.

Dupa cum a zis si Avioane: Poti face reputatie participand la concursuri, ajutand alti useri, participand la ebets si in multe alte moduri. In primul rand ar trebui sa va uitati in gradina voastra si sa nu mai aruncati cu jigniri in stanga si in dreapta caci degeaba aveti voi 20 si ceva de ani daca inca nu ati invatat sa va comportati civilizat si sa fiti seriosi. Daca v-ati vedea de treaba ar fi sanse mult mai mari sa aveti reputatie pe plus.

Si te rog sa nu iti mai pese tie de ce abuzuri sau bisnite fac. Exista raport pentru asa ceva si m-am saturat sa ma tarati prin toate topicurile. De parca butonul ala "-" nu ar fi pus cu un scop acolo...

Aaa si apropo: Vezi ca asta e sectiune de pareri si sugestii, iar tot ce ai facut tu acolo este doar un raport, o plangere sau chiar suferinta ca sa spun lucrurilor pe nume.

Deci: Contra pentru orice ai fi vrut tu sa spui acolo cu regula... Sistemul de reputatie este conceput foarte bine asa cum este acum. Eu de pilda vand pe reputatie jocuri si conturi steam care nu imi mai trebuiesc si pe care le-am cumparat in trecut de aici, de pe Freakz sau din alte locuri, ori cumpar jocuri sau conturi steam care ma intereseaza. Mai dau niste reputatie pe la "Pariuri sportive [Bilete]" si toate cele.

In concluzie: Daca nu esti in stare sa faci in asa fel incat sa meriti sa fii pe plus, nu ai de ce sa vii sa te plangi caci de aceea este butonul "-".

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 23 August 2015 21:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 04-04-2025, 08:50:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x