User
Pass
2FA

De ce functioneaza jurnalul visurilor?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message661
Aleex Armanu

[Detinator Server]

Status: Offline
(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 01-09-2015, 18:31:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,
Multi nu inteleg rolul acestei categorii. Am facut aceasta categorie cu scopul de a ne dezvolta personal calitatile.

Pentru a avea un server de durata si sa fie cel mai bun.
Pentru ca sa fie cel mai bun ne trebuie un staff bun.

Sper sa cititi acest post si daca veti da importanta la tot ce am scris, veti gasi o cheie de control care va va ajuta sa beneficiati de o chestie.

De ce functioneaza jurnalul visurilor?
Stiti cati oameni vor sa fie marinari si cu toate astea actioneaza sporadic si doar testeaza temperatura apei si daca este uda? Miliarde.

Da, sa poti fi absolut oricine, iti propui in minte si poti face orice vrei. Absolut orice. Imaginea de sine(indentitatea) se construieste de persoana in cauza, nicidecum nu se aduna din feedback-ul celorlalti. Ce vrei sa fii?

Scrie pe o foaie de hartie. Si fii acea persoana! E atat de simplu...

Vrei sa castigi 1000 de euro/luna? Ii vei castiga abia in momentul in care esti persoana care castiga acesti bani.
"Voi da un raspuns la acest subiect cu ce am inteles:(ce parere ati avut despre acest topic"

Strategia de baza este foarte simpla: ai nevoie de un jurnal al tau unde sa-ti treci visurile tale.

Va dau un singur exemplu: Acum un an, mi-am trecut pe telefon in notite ca doresc sa am 10 servere de Counter Strike din care sa scot bani sa le intretin si sa ma bat in top. Faza frumoasa e ca a trecut trecut 9 luni si pana in momentul de fata am deschis 3 servere pline cu playeri, am fost pe locul I mondial la modul Furien si inca ne batem la top -

Era si un banc pe tema asta. Profesoara il intreaba pe Bula:
" Tu ce vrei sa fii cand vei fi mare?"
"Visez sa fiu miliardar, ca tatal meu."

"Tatal tau este miliardar?"
"Nu, dar si el viseaza !"

Functioneaza?
Fii sigur ca functioneaza! Trebuie doar sa crezi si sa tii o legatura cu visul tau.

Sper ca va placut si cei care sunt atenti, sunt rugati sa-mi trimita cheia de control prin PM si sa lase reply aici.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DirtY.

[Ranku`-i moca !?]

(since 14-06-2023 16:39)

Votes: 17

Post Posted: 01-09-2015, 18:42:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aleex chiar iti dau dreptate,tot ce doresti/visezi cu putere si bunavointa se va indeplinii.

"Nope."

Don`t click !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sir69
[Banned user]

Banned

(since 11-09-2015 18:57)

Votes: 36

Post Posted: 01-09-2015, 18:46:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos ,eu mi-am impus sa ajung undeva cu muzica ,pana acum am compus 4 melodii ,am realizat ceva cu beatbox-ul ,am cantat de 3 ori la liceu ,am luat cate un 10 la fiecare materie pentru asta + respectul tuturor ,am simtit cum e sa ridici o sala in picioare si toti sa te aplaude ,dupa aceea am fost chemat in multe cluburi ,am cantat la evenimente/spectacole/concursuri ,am luat trofee si multe multumiri ,am cunoscut multe vedete ,am stat la masa cu ele ,am cantat alaturi de ele...am realizat ceea ce mi-am propus acum 1 an jumate ,acum am in plan sa scot cateva melodii ,dar financiar nu pot ,poate cu timpu voi putea -

FURIEN.FREAKZ.RO & ZOMBIE.FREAKZ.RO

Pagina Furien: http://facebook.com/frfreakz
Pagina Zombie: https://www.facebook.com/zmfreakz

0 0

Back to top
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 01-09-2015, 18:48:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sir69 wrote:
Foarte frumos ,eu mi-am impus sa ajung undeva cu muzica ,pana acum am compus 4 melodii ,am realizat ceva cu beatbox-ul ,am cantat de 3 ori la liceu ,am luat cate un 10 la fiecare materie pentru asta + respectul tuturor ,am simtit cum e sa ridici o sala in picioare si toti sa te aplaude ,dupa aceea am fost chemat in multe cluburi ,am cantat la evenimente/spectacole/concursuri ,am luat trofee si multe multumiri ,am cunoscut multe vedete ,am stat la masa cu ele ,am cantat alaturi de ele...am realizat ceea ce mi-am propus acum 1 an jumate ,acum am in plan sa scot cateva melodii ,dar financiar nu pot ,poate cu timpu voi putea -

Care a fost visul tau acum un an, doi?

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]

(since 09-04-2022 10:29)

Votes: 668

Post Posted: 01-09-2015, 19:15:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumod aleex - -

0 0

Back to top
M@sTeR-

[Mentally Stable]

(since 06-10-2015 07:40)

Votes: 2

Post Posted: 01-09-2015, 19:16:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos discurs aleex tine-o tat asa!

Lider Clan [DmG] #
Y!M marius_marius9789
0 0

Back to top
Sir69
[Banned user]

Banned

(since 11-09-2015 18:57)

Votes: 36

Post Posted: 01-09-2015, 19:32:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa ajung unde am ajuns acum ,sa realizez si sa fiu ceva.

FURIEN.FREAKZ.RO & ZOMBIE.FREAKZ.RO

Pagina Furien: http://facebook.com/frfreakz
Pagina Zombie: https://www.facebook.com/zmfreakz

0 0

Back to top
Lion0

[Creep]

(since 12-10-2015 15:31)

Votes: 1

Post Posted: 01-09-2015, 19:36:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Visul meu care a fost de intotdeauna a fost sa devin medic , poate ca nu pot acuma , dar sigur voi realiza acest vis in viata asta . Probabil ca , pare usor de zis dar visul asta chiar vreau sa il fac sa devina realitate , am visat la asta de cand am inceput liceul in 2011 - , si am de gand sa il aduc la realitate .

0 0

Back to top
<<<_jo1ntuletz_&

[Mentally Stable]

(since 04-09-2016 11:20)

Votes: 1

Post Posted: 01-09-2015, 19:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte Frumos Aleex si eu mi-am dorit sa ajung dansator si uitate ca am devenit , am 2-3 spectacole pe luna.Tine-o tot asa Aleex eu te sustin in ceea ce faci.

0 0

Back to top
Redy123

[Götze]

(since 09-11-2016 16:59)

Votes: 8

Post Posted: 01-09-2015, 21:14:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Visul meu este sa unesc Peluza Catalin Hildan si Sud Dinamo
Si sa devin liderul acestora.
50% parcurs.
Altul ar fi sa am o familie frumoasa fara stresuri.

Do not mess with TjvGOD

0 0

Back to top
OaieNebunu#

[Sef de turma]

(since 10-10-2015 18:26)

Votes: 4

Post Posted: 01-09-2015, 23:41:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Visul meu este sa devin un bucatar de succes (Master Chef daca se poate - ) Imi place meseria este foarte tare si deja fac studii in domeniul acesta -

0 0

Back to top
Noblesse

[Numãru`1ªãf]

(since 10-01-2016 14:35)

Votes: 71

Post Posted: 02-09-2015, 00:17:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aleex strikes again . Un articol drãguþ, cât despre ce vreau eu sã devin, aº vrea sã merg în continuarea pe fotbal .
Dacã asta n-o sã-mi iasã , nu am habar ce o sã fac pe viitor .

0 0

Back to top
<<<*_@S@SINU_*&a

[<<<*_@S@SINU_*>>>]

(since 21-04-2016 14:23)

Votes: 13

Post Posted: 02-09-2015, 00:30:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer sa fiu ...
Eu am 17 ani , fac 18 in februarie dar nici odata nu m-am gandit ce vreau sa fiu , ce vreau sa fac , mereu m-am jucat pe pc , am pierdut nopti pe afara , m-am distrat cum am vrut , de la 14 ani m-am lasat de scoala ca sa ma distrez ... dar totusi n-am prin nici un viciu urat si am umblat mai bine de 3 sferturi din BUCURESTI , am fost in anturaje urate cu drogatii , fumatorii , oameni care dadeau in cap pentru bani ... Dar n-am prins nici un viciu , cu toate ca multi imi spuneau incearca , fa-o , i-a , n-am facut-o , am zis nu .( nici macar la tigare , care 80% din populatia terei o fumeaza , eu nu o fumez. )
am cunoscut 2 tari ( Cipru , Grecia ) am vazut tot felu de oameni , tot felu de caractere , am invatat o limba la perfectie si tot timpul doar m-am distrat , nu m-am gandit nici un moment ca o sa vina o zi in care va trebui sa fac ceva cu viata mea , nici macar acum eu nu am nici un plan ... Tata la fel a fost vagabont la viata lui si mereu imi zicea sa nu fac ce a facut si el , sa ma tin de scoala ca prost nu sunt dar eu mereu injuram si spuneam ca n-am nevoie eu de scoala ...

V-am zis asa o mica prezentare a vieti mele -))
Restul vieti mele este ca o piesa psa pe REPEAT . -)) -

BRAVO ALEX !
Foarte frumos discursul .

Last edited by <<<*_@S@SINU_*&a on 02-09-2015, 00:49:23; edited 1 time in total
0 0

Back to top
InTeR4ZoT
[Banned user]

Banned

(since 27-02-2016 13:37)

Votes: 3

Post Posted: 02-09-2015, 00:47:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos discursul . Va sugerez sa il cititi cap-coada pentru ca merita . Eu nu am decat 15 ani si sincer nu m-am gandit foarte bine la viitorul meu . Deabi am inceput liceul si asi dorii sa ma tin de acesta , chear daca anturajul este mare . Fiecare om are vise si daca persevereaza si le pot indeplinii . Chear daca esti o persoana care nu a avut o sitoatie materiala foarte buna si ai visat mereu la un anumit lucru , iti sugerez sa nu te lasi pentru ca orice e posibil . Stiu tara asta nu iti ofera multe , dar unii oameni te pot impresionat placut si sa iti ofere o mana de ajutor . Eu unu o sa ma gandesc la viitorul meu si voi face ceea ce imi place . Stiu unii oameni nu ma vor sustine si vor spune "Asta e o prostie . Nu are cum sa reuseasca " eu nu ma voi lasa , nu imi va pasa de parerea lor . Multumesc pentru discurs Alex , foarte frumos !

Y!M : [email protected]
DETINATOR Europa.Freakz.Ro
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-02-2025, 09:59:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x