User
Pass
2FA

[ r e c l a m a t i e ] MereVerzi

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message174
dY AnGeL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-10-2015 13:07)

Post Posted: 03-09-2015, 18:28:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : AndrEw
Numele adminului reclamat : MereVerzi
Data si ora : Acum.
Motiv reclamatie : Pai domnu asta are un limbaj foarte neadecvat pe server, + ca (,) cumpara mod dupa mod , si frate la 9 playeri sa cumperi sniper ? Eu stiam ca de la 20 playeri in sus ai voie sa cumperi sniper - Si cand ii zic de ce cumpara sniper imi zice sa tac din gura ... si incepe si injura . Deci baiatu asta merita remove - .
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://imgur.com/uH1PoPD,lozZdp1,UHtVypF,8Jp6dHp

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MereVerzi

[Mentally Stable]

(since 15-09-2015 19:08)

Post Posted: 03-09-2015, 18:36:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Auzi la el mod dupa mod =]]]] app am voie sa cumpar ce vreau . - si nu era mod dupa mod fetita . faci reclamatie ca am luat mod ..:/ urat..... scoteti-mi adminul ! Mersi :*

Posturi unite automat, 03-09-2015, 19:36:33

Au luat toti copii admin ..smr eu .... se da ban/kick/slay pentru orice....:/ mai nou se da ban la playerii care nu au o treaba cu cs`u ..... urat...:/ mai sunt si plinii de ei ...daca si eu fac mod dupa mod ....:/ e clar dar altii cand iau mod dupa mod nimeni nu zice nimic .- .....Ajuti pe cineva si dupa uita de tine .- si te acuza de orice - in fine laso asa stiu multe despre toti adminii - dar nu sunt genu sa fac reclamatii.....nu mi sta in fire. dar ... cand esti copil si nu te duce capu ...nu mai gandesti ca ti-e prieten gen ..- in fine las-o asa - Pro la reclamatie Scoteti-mi adminul - ! Multumesc

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]

(since 09-04-2022 10:29)

Votes: 668

Post Posted: 03-09-2015, 19:46:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MereVerzi +2 warnuri asta e limbaj de admin? Ca sa stii si tu la A-3-a abatere ai remove din start nu stiu ce ai de un timp in coace....+2 warn.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Freakz*DuLceTeL, 03 September 2015 17:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-12-2024, 08:28:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x