User
Pass
2FA

PROBLEMA INTERNET

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message821
NNN1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-10-2020 15:15)

Votes: 10

Post Posted: 05-09-2015, 20:43:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut. De vreo 3 , 4 zile am o problema care ma enerveaza rau deja....nu stiu daca e de vina viteza sau daca am pierderi de internet sau ar fi alta cauza,chiar nu stiu...Problema sta in urmatorul fel: Intru la cs,joc MAXIM 1 minut sau 2 minute,apoi se blocheaza si imi apare WARNING: CONNECTION PROBLEM. ( Poza---> http://www.girlshare.ro/35077339 ). La fel se intampla si la CS GO. Am incercat sa ma uit la un film online,desi l-am lasat sa se traga adica sa se incarce bara aceea de jos,tot mi se intrerupea si imi aparea semnul de "LOADING" pe monitor......si chiar ma enerva.....nu puteam sa ma uit la film ca din 5 in 5 minute se intrerupea si aparea semnul de "LOADING".Daca intru pe facebook trebuia sa dau refresh de vreo 2 ori ca sa se incarce pagina ca lumea.Mentionez ca netul functiona in tot acest timp,adica nu era picat.In legatura cu filmele,se incarcau si alea destul de greu.Mentionez ca am un router TP-LINK N600 ( http://www.girlshare.ro/35077379.7 ) care imi transmite netul la 2 calculatoare.Am WI-FI pe router.Indiferent daca opresc WI-FIul de pe router sau daca folosesc netul doar de la un calculator sau de la amandoua,intampin aceleasi simptome si pe un calculator si pe celalalt.Nu cred sa fie problema de la router,vad ca functioneaza bine.....tind sa cred ca internetul e de vina,cel mai probabil.N-am mai intampinat aceasta problema pana acum deci nu stiu ce ar putea fi de vina,sincer.Eu m-as duce la ei la internet sa le zic de treaba asta dar daca ma intreba ce problema am,nici nu stiu ce sa le zic.Daca cineva stie ce ar putea fi de vina sau daca cineva a mai intampinat problema asta si a rezolvat-o,il rog sa ma ajute cu un reply.Orice sfat e bine venit.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 05-09-2015, 21:14:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Și eu am pãțit asta în perioada în care au fost acele atacurile cibernetice asupra României. Acum problema asta a trecut deci tiind sã cred cã nu este din cauza asta. Cel mai probabil e o problemã de la provider sau pe undeva pe traseu un swich este bulit. Vorbește cu cei de la internet. Tu poți avea o vitezã bunã pe teste dar paginile se pot încãrca foarte greu. Și eu mai pãțeam așa uneori. Pe undeva un swich se "defecta" și trebuia înlocuit. Când vorbești cu ei spune-le cã ți se încarcã paginile de internet foarte greu și cã dorești sã vinã sã verifice care este problema.
1 0

Back to top
NNN1

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-09-2015, 21:34:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariga wrote:
Și eu am pãțit asta în perioada în care au fost acele atacurile cibernetice asupra României. Acum problema asta a trecut deci tiind sã cred cã nu este din cauza asta. Cel mai probabil e o problemã de la provider sau pe undeva pe traseu un swich este bulit. Vorbește cu cei de la internet. Tu poți avea o vitezã bunã pe teste dar paginile se pot încãrca foarte greu. Și eu mai pãțeam așa uneori. Pe undeva un swich se "defecta" și trebuia înlocuit. Când vorbești cu ei spune-le cã ți se încarcã paginile de internet foarte greu și cã dorești sã vinã sã verifice care este problema.

Multumesc de sfat @Cariga. Pana sa ma duc la ei,mai astept cateva replyuri sa vad ce mai zice lumea pe aici.

0 0

Back to top
Gareth Bale<3

[mSx-]

(since 10-12-2019 15:02)

Votes: 182

Post Posted: 06-09-2015, 14:49:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel mai bine e sa suni la ei.
0 0

Back to top
SoFail

[Hail to the king!]

(since 30-03-2024 07:58)

Votes: 26

Post Posted: 06-09-2015, 16:30:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citisem undeva despre beleaua asta.
Asum ca stai la bloc si ca ai vecini care au si ei retele WiFi (daca nu, fa cum a spus msx si una la ISP).
Acum, problema e in felul urmator:Routerele folosesc transmisia wireless pe un canal default care se schimba automat . Acum, daca a intrat pe un canal comun, unde sunt mai multe routere, se pare ca afecteaza si viteza. Intra in setarile routerului (default 192.168.0.1 sau 192.168.1.1 , User/Pass:admin) , du-te la Wireless, si unde scrie channel, schimba-le si probeaza viteza.Poate fi migalos sa faci asta cu toate cele 11, dar de obicei da roade, insa daca nu, suna la ISP.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NNN1

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-09-2015, 16:11:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok.Multumesc tuturor pentru sfaturi.Puteti da T.C.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 08 September 2015 16:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 05-11-2024, 11:24:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x