User
Pass
2FA

[Rezolvat] Cerere Unban
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message2439
VriLLoN

[BAD ASS]

Status: Offline
(since 28-11-2015 13:51)

Votes: 9

Post Posted: 06-09-2015, 14:03:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Qwertyy wrote:
E silent.
Tinta este pe langa jucator, iar in momentul cand trage .. glontul sare direct in el si la m4a1 n-o sa vezi asa ceva niciodata(jucand in mod corect). + ca se vede foarte clar ca nu a tras de mouse, ci glontul a sarit automat in jucator cand a tras.

Nu e adevarat, l-am mai vazut jucand pe Gerry, nu are nimic, joaca bine, acolo a fost o faza in care a tras in rafale, atata tot.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Qwertyy

[Two steps from Hell]

(since 26-10-2019 09:49)

Votes: 281

Post Posted: 06-09-2015, 14:07:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uita-te cu mare atentie la demo-ul postat aici. Cand tragi in rafale cu m4a1, tinta nu sare in modul ala! M4 are modul de tragere in forma de "T", deci tragand constant( un glont la secunda, sa zic), tinta nu sare in felul ala.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Unclegerry

[Mentally Stable]

(since 19-09-2015 10:33)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-09-2015, 15:55:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci, cum ramane, ban/unban?
Acum, hai sa-mi dau si eu propria parere, nu ca ar conta, ca doar este despre mine.
1. Ala e stilul meu de tras, oricum serverul nu e configurat bine(e decent, d'asta ma si joc, nu am gasit altele mai ok), asa ca oricum gloantele se duc destul de haotic cand tragi glont cu glont + 40ms +choke(astea sunt de la mine probabil) ceea ce il face cu atat mai rau.
2. Daca voi vedeti un cod in demo-ul ala ar trebui sa va lasati de adminat, nu de alta dar am vazut pe aici pareri extrem de idioate, care n-au nici cea mai mica relevanta, "tinta m4a1 sare in T", tinta sare asa cum incerci tu s-o controlezi si depinde strict de jucator si de stilul lui de joc.
3. Bagati tinta "large" si o sa intelegeti mai bine demoul pt ca, acum va dau si lectii, asa de plictiseala, glontul poate zbura in aria aia unde e tinta, pe large o sa vedeti ca de fapt tinta e pe jucator.

Do you think you are a good man?
Yes, i think so, are you a good man?
Yes, i think so, are you corrupt?
Oh, YES! Are you?
Aham.
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 06-09-2015, 17:15:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are nimic.
Bobita. wrote:
Are. Duce la ceva gen leis..sau un aim setat pe corp..

Nu exista asa ceva. Daca faci comparatii intre LEIS si AIM SETAT PE CORP inseamna ca nu stii cum se comporta.
Pare silent aim pentru ca trage in stanga jucatorului (al 2-lea) dar se observa vizibil ca in primele secunde trage in plin, deci nici urma de silent.

Btw, nu exista arma care sa traga DREPT, faceti demo sa vedeti, este adevarat ca m4a1 trage sub forma de T, dar glontele nu se duce niciodata drept, se duce in zig-zag.

0 0

Back to top
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 06-09-2015, 17:39:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ti s-a scos banul. imi cer scuze pentru cele 3 minute furate din viata ta.

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zookey, 06 September 2015 15:39

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-02-2025, 19:23:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x