User
Pass
2FA

cerere helper daniiz

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message442
DaniiZ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-05-2017 18:32)

Votes: 1

Post Posted: 09-09-2015, 20:22:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa argumentezi motivele pentru care doresti sa fi helper;
Sa evidentiezi calitatile tale, care pot aduce un beneficiu pe termen lung serverului;
Sa cuprinzi urmatoarele elemente:
Prenumele tau real si initiala numelui;
Varsta ta;
Numele cu care joci si esti inregistrat pe serverul MC.FREAKZ.RO;
Detii sau nu un cont premium in Minecraft (ai cumparat jocul);
Timpul petrecut online pe server ("/ontime");
Numarul de posturi pe forum;
De cat timp joci Minecraft;
De cat timp joci pe server;
Cum ai ajuns sa joci pe server;
Cat timp joci, cu aproximatie, pe server in fiecare zi si aproximativ intre ce ore te putem gasi pe server;
Propunerile tale pentru server;
Parerea ta despre server.
Sa evidentiezi faptul ca ai luat la cunostinta si ai acceptat regulamentul forumului si al serverului;
Sa mentionezi daca esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie, daca acesta va avea nevoie;
Sa mentionezi toate celelalte cereri de HELPER precedente, atasand link (daca e cazul);
Sa ai un continut adecvat cerintei;
Sa respecti limitele date de spatiu;
Sa prezinti o formulare corecta din punct de vedere gramatical.

Salut, ma numesc Dani, am cateva ore pe server, sunt activ, ajut playerii, ma inteleg bine cu admini/helperii si alte grade, suntem prieteni, joc minecraft de 1 an, stiu ceva minecraft pe server joc de cateva zile, sunt de treaba,stiu si build, am 11 ani -) stiu, nu'i bai'.. pai eu joc nu stiu orele in care joc, joc cand m-apuca, dar daca o sa am helper o sa stau 25/24 2 zile - pe forum am 1 postare, dar trece - o sa mai fac, da, accept regulamentul serverului, am niste ideei geniale, cu donatia, nu stiu, cereri n-am mai facut, joc minecraft non-premium, pe sv nu stiu..
doresc helper
mersii

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xRaZor

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 08-07-2018 18:08)

Votes: 41

Post Posted: 09-09-2015, 20:28:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Compunerea e foarte foarte slaba, ai scris cerintele degeaba (oricum nu le-ai respectat), n-ai ore, n-ai posturi. Mai pe scurt nu ai nimic. RESPINS.

Blackened

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xRaZor, 09 September 2015 18:28

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 24-07-2025, 15:29:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password