User
Pass
2FA

Authentiks vs Wanna Be Rats
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message7118
Gam3ru

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-11-2022 11:33)

Votes: 11

Post Posted: 08-09-2015, 21:07:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma amuza maxim topicul asta -
Sa nu uitam de ele :
https://youtube.com/watch?v=9JmMNGs_2lo:

https://youtube.com/watch?v=Jttuwjl0bdo:

https://youtube.com/watch?v=TWOMi5W5iM4:

Mult prea iritant pentru oamenii prosti.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
rappu

[Mentally Stable]

(since 25-12-2017 14:53)

Votes: 6

Post Posted: 08-09-2015, 23:33:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wanna be rats with Blasphemy ?
http://imgur.com/m6yQRQ9
http://imgur.com/npbDYkw

0 0

Back to top
Nayty

[The Ashbringer]

(since 30-09-2018 12:02)

Votes: 51

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-09-2015, 00:33:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos scor in primul SS. Btw daca mai postati aici aveti report.Pa.

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 16-09-2015, 12:07:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba straton, pai cum facem? ce-s cu amenintarile astea de report , pai gamerul tocmai ce-a intrat la noi in casa , fara sa se stearga pe talpi si a comentat la subforumul guideli noastre, tine-ti te rog petii in lesa si dupa vino cu amenintari de report, atata timp cat ai tai posteaza la noi si noi NU amenintam cu report-uri, tu cu ce drept faci lucru` asta? daca nu stii sa-ti ti gainile in cotet, nu alerga dupa ale altora. Asta e valabila nu numai pt gamerul care a fost ci si altii , nu stau sa dau nume , ca e pierdere de timp , so therefore, ai tai sa nu mai posteze la noi , noi nu postam la voi , oricum , imbecilitatea si ipocrizia asta cu wana be rats si tot felul de shit-uri , da dovada cat de mult puneti suflet + ura + prostie, care in cele din urma o sa rezulte multimea vida:)
0 0

Back to top
kakarotxz

[Mentally Stable]

(since 24-01-2017 11:52)

Votes: 10

Post Posted: 16-09-2015, 12:57:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e bine ca stii matematica.

Ca sã-þi pierzi capul, trebuie sã-l ai.
0 0

Back to top
Gam3ru

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-09-2015, 21:45:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BLASPHEMY CACA BLASPHEMY CACA BLASPHEMY CACA

0 0

Back to top
frid@y

[shamaniancutotemqtro]

(since 13-06-2020 22:18)

Votes: 125

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-09-2015, 19:51:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2malevolent vs 1 dreadful + 0.5dreadful&0.5contender.
Le-am rupt "healerul"(nu stiu daca voodoosucks poate fi numit healer asa ca am pus ' ) lor de baza la contendeer+dreadful.
Acum o sa vina un reroller ( si nu a facut odata/de doua ori ,ci in functie de bug report - ) sa-i spuna lu' Gameru' ca e cel mai low warr ... pai da-te-n ascensuiunea m#$%i .
https://youtube.com/watch?v=Z-4A7MZjnr0:

-
Imi cer scuze ca nu am postat mai devreme,am vrut sa v-a multumesc pentru cum v-ati purtat cu mine cat am fost aici cu main-ul.Am iesit pentru ca nu o sa mai fac asa mult pvp ( cap pe 3 - 4 chare + cateva bgs 4 fun ).
/spit Mad
/y CACA

Music

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gam3ru

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-09-2015, 21:23:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joc Warr de pe Lk, cam de la inceputul freakz-ului, bine rau , cum joc e treaba mea, nu dau explicatii la terminati, si sa vina ala sa imi spuna ca jucam pt r1 si alte nimicuri, pana la urma da coaie uite ca leaderul nostru se mandreste cu ceva ce a realizat el singur si ca merita sa fie un guild master adevarat nu mad care a fost un inapt in gnomebusters, i-a furat numele la un coleg de-al lui ( inca nu pot sa cred a putut fi asa nab ) - si acum vezi doamne e mare conducator la o guilda care sta pe o gramada de pulbere si se poate dezbina oricand ( nu mai are mult ), mare parte dintre noi intra pe serveru asta din cauza playerilor din guilda ca sa mai schimbam 2-3 vorbe cu niste prieteni nu pentru mad ( app. cine e mad ? ), majoritatea dintre noi au servici, responsabilitati si alte chestii pe care voi nu puteti sa le intelegeti pentru ca inca sunteti in stadiul de laba de 3 ori/zi.
Suncer as putea sa mai spun multe dar trebuie sa injur mult sa ma pot exprima, imi e scarba cand aud de blasphemy si nu mai vreau sa acord timp acestei guilde de 2 bani.
Iancule te iubeste fratili tau - -

Staff message (Shpace):

+1 warn, limbaj

0 0

Back to top
Gam3ru

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-09-2015, 17:49:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mersi de warn, astept de 5 ani lucrul asta <3
Apropo misto cioculet ai - si te rog sa te uiti si pe la alte guilde pe forum !!!

0 0

Back to top
Frenlock

[Chaotic]

(since 31-07-2016 01:10)

Votes: 18

Post Posted: 10-10-2015, 16:57:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
Everydayasunsetdies
[Banned user]

Banned

(since 19-02-2016 10:57)

Votes: 7

Post Posted: 14-10-2015, 13:38:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba cu scuzele de rigoare Cristii , Frenye e idiot sau are sindromul down?
Ai postat sa arati ce?, premade-ul de ab , full al vostru , contra 3 oameni , eu , or si inca 1, dintre care, or e full contender?
Ce postezi tu straton?
Trebuia sa postez eu atunci cand Blasphemy , era la putere la hoarda si tu nu apucai nici macar 1 chaos bolt sa dai?
Mai ti minte vremurile acelea? cand nu mai dadeai respawn?
Nu iti este rusine sa faci un post atat de umilitor pt tine?
De ce nu ai postat , cand dupa acel bg ti-am dat de 3 ori challenge la 1 v 1 si am intrat singur iar a 4-a oara ai bagat q bg sa nu mai primesti challenge de la mine?
Ce vrei tu sa arati?
Ca esti un nimeni altu` ?
Pai are renume attaker, cel mai slab skillat rogue , donat de la alianta fata de tine.
Tu esti un nobody si faci de rusine aceea guilda din care faci parte.
Esti doar un trantor de warlock cu o galagie de HP care nu stie decat sa spameze chaos bolt si doturi , cu healer in spate, ACUM cand blasphemy nu mai are player si a cazut.
Prost eu ca acum cand mi-am bagat win , nu am salvat printurile , cand Frenye era 0 cu multe death-uri , dar bineinteles, ca dupa razboi multi viteji care au stat in boscheti , pisand ochii pt viata lor , se arata.
GG, tine-o tot asa, patetic:)

0 0

Back to top
Frenlock

[Chaotic]

Post Posted: 15-10-2015, 15:16:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici macar nu merita efortul sa iti dau un reply la flame-ul tau ,, mad caca ,, dar parca ai aberat cam mult de data asta :
Vre-un sindrom e posibil sa ai tu deoarece toata comunitatea stie cat/cum injurai si faceai ca toate aratarile pe Ts deoarece nu primeai heal in bg-s sau cand pierdeati grav farmati la graveyard si apoi incepeai sa dai kick playerilor ca de-aia ati ramas 4 no body-es in guilda aia de 2 bani .
1. Ce am postat , am postat cum spune si titlul topicului un simplu premade (un team la fel ca al tau) din Arathi Basin in care ati fost doar asa , la numar -
2. Guilda aia si cand ati fost ,,la putere,, tot in plus a fost deoarece voi faceati flame de fiecare data cand intrati 2 teams ( ca numai asa dadeati join si voi /1bg pe zi )
vs 1 al nostru si chiar si asa bine ca nu dadeam respawn decat sa dam leave de rusine ca tine si ai tai din battleground .
3. Repet postul e perfect on topic si nu e nici decum umilitor pentru mine , ci pentru voi .
4. Daca nu sti cum arata o guilda cu activitate este partea a 2-a deoarece un random ca tine degeaba da challenge daca nu stiai cand eu sunt in queue / battleground .
5. Nu vreau sa iti arat tie nimic , asa e eu nu sunt renumit ca tine care dai reroll din clasa in clasa ca nu mai este OP .
6. Eu ajut guilda asta cat / cum pot prietene , drept dovada vezi premade-uri zilnice organizate de catre guilda .
Ultima parte a postului tau arata cat de noob esti in ceea ce priveste alte clase - :
Quote:
galagie de HP , chaos bolt spam si doturi

Toate ca toate , ai reusit sa faci rate si sa iei si tu arma ? -

0 0

Back to top
Everydayasunsetdies
[Banned user]

Banned

(since 19-02-2016 10:57)

Votes: 7

Post Posted: 16-10-2015, 14:29:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evident ca ce ai scris acolo este mentalitatea unui ciocanar, fripturist, fara sens si neadevarat.
Cat despre rate , arene si etc, astept printul tau cu , cat rateing ai la momentul de fata, daca ai peste 1850 + , imi sterg wow-ul .
Pe tine nici macar altii nu te pot cara, ca ii tragi in jos.
Cat despre ce faceam eu pe ts si etc, fochistule, de-aia au fost premade-uri facute ca la carte si de-aia te dominam , pentru ca nu acceptam vreo infrangere de la niste ciobani ca tine.
Cat despre bg-ul spus, 1 pe zi , mananci o tona de rahat prietene, faceam zeci pe zi si era sufficient sa va farmam de 2 ori la rand, ca va desfiintati grupurile , nu GRUPUL, cum sustineti ca erati , mai ai puti si imi spui ca erai maxim 2 in premade-ul vostru si noi , 10/10 , fals erati numeri ca si noi + ca aveti gear mult mai bun decat multi din premade-ul meu.
Dar tie iti place sa mananci rahat cu oala, si sa contesti si sa negi ca nu era exact cum am zis eu . Cum a ajuns guilda asta, a ajuns pt ca oamenii s-au lasat din cauza ca au fost nemultumiti de fixuri si etc si multi altii , ``destepti`` de fel s-au mutat la alianta .
In fine , ma obosesc degeaba.
Astept totusi print cu rate-ul tau actual!< nu de pe cataclysm , sau scuza-ma , mi se pare ca ai donat pt arma, ca nu puteai face 1850.
Dar totusi , unde esti in arene, tu? de cate ori am fost spectate sau am fost in arena, niciodata nu ti-am vazut fizicul dezordonat.. pai normal , ca nu stii cu ce se mananca, ca acolo iti trebuie cap si minte sa gandesti , in bg sa stai ca ciobanu in spatele healerilor sa spamezi chaos bolt , nu este greu.
Pa carpatinule

0 0

Back to top
Frenlock

[Chaotic]

Post Posted: 16-10-2015, 14:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://imgur.com/4A94tDm
Edit : Btw nu mai posta aici (daca nu vrei sa iei warn si pe contu asta fail la fel ca primul ) , cum ai spus poti sa iti stergi wow-ul ca si asa esti degeaba .
Salut !

0 0

Back to top
Gam3ru

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-10-2015, 15:26:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

R.I.P BLASPHEMY !!!

1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 29-07-2025, 22:38:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password