User
Pass
2FA

Unban JohnuT

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Unban requests
Author Message673
JohnuT

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-09-2015 21:02)

Post Posted: 17-09-2015, 21:18:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: (Nume in joc) : JohnuT
Motivul banului: nu il stiu...i-am zis prietenului meu Rissk '' coaie eu ies ,am musafiri'' ,dupa care am iesit frumos si rapid ca ma asteptau la usa oamenii.
Regula incalcata: Ban pe nedrept ,daca am iesit si i-am zis prietenului meu ''coaie'' ,pentru asta sa primesc ban ?,intre noi e ceva normal sa vorbim asa , poate nu este permis limbajul acesta dar totusi ..pentru un cuvant ban permanent?
Durata banului: permanent cred , imi scrie doar ca ''Your ip address is banned from this server ! Reason : -s
Adminul care a aplicat sanctiunea: Nu ii stiu numele ,repet am stat 10 minute pe server pentru ca mi l-a dat prietenul meu sa intru si eu dupa care am iesit brusc pentru ca mi-au venit niste rude/musafiri .
Ora si data: in jur de ora 20-21 seara / 17/9/2015
Dovada: (Screen-shot) :http://postimg.org/image/d35v0q3jv/
IP: 92.84.158.200
Alte comentarii: Doresc sa primesc unban , nu consider ca acesta este un motiv de ban, permanent cel putin .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xRaZor

[MC Freakz Staff]

(since 08-07-2018 18:08)

Votes: 41

Post Posted: 17-09-2015, 21:43:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai primit pardon, vom incerca sa gasim adminul vinovat pentru aceasta inconvenienta. Ne cerem scuze. Closed.

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 18-09-2015, 08:51:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ L_NK97
Ai reparat armura lui wolfe, nu l-ai sanctionat pe wolfe cand a injurat, si pentru ca ai greait comanda si ai pus armura in inventarul lui JohnuT si el a iesit, i-ai dat banip. Apoi, ca sa te speli pe maini, i-ai facut armura lui wolfe cu /enchant . Din ce am vazut eu, par cam imposibil enchanturile. E destul de grav, nu crezi?

Sa iti spun eu, e al naibii de grav. E EXTREM DE GRAV.
Astept armura inapoi fe la Wolfe (sa o primesc personal). Bineinteles, dupa ce ii expira banul pe care i-l dau acum pentru ca a profitat de pe urma adminului si nu a raportat nerespectarea regulamentului. Aa, si pentru limbaj.

Lnk, astept niste argumente la actiunile tale prin PM.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xRaZor, 17 September 2015 19:43

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Unban requests  

The time now is 02-08-2025, 03:57:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password