User
Pass
2FA

Vreau ca si kaNdiz sa fie inapoi Co-OWNER

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Discussions / Announcements
Author Message998
Paul19cris

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-08-2017 09:54)

Votes: 2

Post Posted: 22-09-2015, 18:15:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hey, nu inteleg de ce nu mai e kaNdiz CO-OWNER.. e foarte de treaba, isi facea treaba cum trebuie si .. ajuta mult toti playerii care aveau nevoie de sfaturi sau chestii de genul. Intelegiti-l si voi, nu a mai putut sa aiba in 2-3 saptamani timpul necesar , deoarece a avut si el ceva treaba, nu poate fii tot timpul on.. mai are si el treburile lui.

VREAU CA SI kaNdiz SA FIE INAPOI CO-OWNER!!!

---PLAYER
Paul19cris---
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
#Decklowaz

[Mentally Stable]

(since 09-10-2019 19:27)

Votes: 31

Post Posted: 22-09-2015, 18:46:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, daca nu cunosti nu vorbi. In ultimele 6 luni nu stiu daca l-am vazut pe kandiz sa intre pe server macar o ora pe zi (si totusi nu era player, era co-owner, deci trebuia sa stea mai mult de o ora). Eu nu inteleg de ce sariti asa, daca nici macar nu stiti ce s-a intamplat cu adevarat!

Last edited by #Decklowaz on 22-09-2015, 21:57:08; edited 1 time in total
1 0

Back to top
zeoz

[Mentally Stable]

(since 06-12-2019 23:35)

Votes: 5

Post Posted: 22-09-2015, 19:35:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Like

https://gyazo.com/b05c5843e701d41a488618ab8260aea5

0 0

Back to top
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 23-09-2015, 05:56:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum adica vrei ca si kaNdiz sa revina in staff. A mai revenit xineva , dintre cei cu remove? Nu cred. Acuma asta este.
0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 23-09-2015, 14:52:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

#Decklowaz wrote:
Ba, daca nu cunosti nu vorbi. In ultimele 6 luni nu stiu daca l-am vazut pe kandiz sa intre pe server macar o ora pe zi (si totusi nu era player, era co-owner, deci trebuia sa stea mai mult de o ora). Eu nu inteleg de ce sariti asa, daca nici macar nu stiti ce s-a intamplat cu adevarat!

El batea cam pe maxim 2 zile/luna de muuuult mult timp (peste 1 an). Din NOIEMBRIE 2014 activitatea lui a fost la pamant. Nici macar 30 min/zi in medie. A avut luni in care nu a scos nici 30 min/saptamana. Si asta pentru n luni...
"NewBest rau, rau rau; cauta motive sa ne dea remove" - Fratilor, eu i-am mai intins mana odata lui kandiz. L-am rugat sa zica cat timp poate sta on in fiecare zi. Nu a zis, i-am dat eu un numar: 3 ore/zi. A spus ca nu e nicio problema. I-am spus ca nu ii voi verifica orele zilnic, o sa fac media la sfarsitul saptamanii, astfel incat daca e plecat azi, maine poate face 6 ore si recupereaza, si media la finalul saptamanii iese. Am avut si pretentia sa ma anunte dinainte daca vrea sa plece undeva, ca sa nu ii calculez media saptamana aia. Bun.

*Daca va e greu sa calculati, 3 ore * 7 (zile) = 21 ore (pe saptamana). Asta e MINIM, el putea face si mai mult.

Trece wipe-ul, intra in "actiune" programul acesta.
Prima saptamana: kandiz face 13 ore. Ce zic eu? "Dom'le, hai ca-i prima saptamana, poate ii e greu la om, nu stiu... il las..."
A doua saptamana: kandiz face 18 ore. "Practic ii lipseste o zi din 7 (3 ore)... Hai ca inchid ochii, sper sa faca progres..."
A treia saptamana: kandiz face 11 ore. Asta e putin peste jumatate din ce am zis eu. "Hai ba da-o naibii, pot sa inchid ochii la 3 ore, dar la 10 nu merge..."

Si-a dat cuvantul, nu l-a respectat. Ce sa fac?
Mi-a parut rau. Asa ca i-am spus ca daca de acum inainte face activitate, isi vede de treaba, etc etc, intr-un timp relativ scurt va primi (treptat) accesele inapoi.
Paul19cris, daca lui ii pasa de server sau de tine, poate ca intra mai des, isi dadea mai mult interesul. Dar nici atunci nu a vrut, la momentul de fata e la fel de rau ca acum vreo 6 luni...

Prin faptul ca lui nu ii pasa, mi-a confirmat decizia. Imi pare rau sa o spun, dar nu ii pasa de server, si a dovedit-o de 3 ori. Ce voiai sa mai astept, paul?

EU INCA ASTEPT. Daca el im dovedeste ca merita, in principiu prin activitate, se va intoarce in staff. Dar ce i-am spus eu cu 3 ore/zi e un minim, si nu va face nimic cu ala. Acum trebuie mai mult. Pana la urma e la latitudinea lui, nu? Daca il convingi pe el sa faca activitate, chiar te rog. Pe mine nu ma vei convinge sa ii dau accesela ca "vai saracul kandiz". Mi-am prezentat punctul de vedere cu argumente clare, zic eu.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 23 September 2015 12:52

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Discussions / Announcements  

The time now is 11-02-2025, 01:44:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x