User
Pass
2FA
 
 

Reteta clatite.

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message414
Freakz*DuLceTeL

[S3X*p3rMaN3nTy; x ]



Status: Offline
(since 09-04-2022 10:29)
Joined: 27 Jun 2015
Posts: 15862, Topics: 2099
Location: TG-Mures

Reputation: 964.9
Votes: 668

     
Post Posted: 26-09-2015, 14:09:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RETETA CLATITE .Cum sã prepari clatite pufoase dupa o reteta simpla de clatite. Cel mai rapid desert, preferat, deopotrivã, de copii ºi de cei mari ºi cu mare potenþial de reinventare. Este suficient sã gãseºti o umpluturã mai ineditã ori un mod de prezentare mai special, iar „banalele clãtite” pot deveni un desert spectaculos. RETETA CLATITE.

RETETA CLATITE . Cum sa prepari clatite pufoase dupã o reteta simpla de clatite

INGREDIENTE CLATITE delicioase si pufoase: Pentru o porþie de 10 clãtite, aveþi nevoie de 100 grame fãinã, 300 ml de lapte rece (care poate fi înlocuit cu tot atâta apã mineralã – pentru varianta de post), douã ouã (la care se renunþã în varianta de post), o lingurã de zahãr, o lingurã de ulei, o linguriþã de lãmâie rasã, un praf de sare ºi unul de bicarbonat.

Se amestecã ingredientele – de preferinþã cu mixerul – pânã se obþine o compoziþie omogenã, fãrã cocoloaºe. Se ia cu un polonic ºi se toarnã, pe rând, compoziþia într-o tigaie încinsã (dacã tigaia este de calitate, nu este nevoie sã puneþi ulei. Dacã are, însã, aderenþe, este bine sã puneþi, înainte de prima clãtitã, câteva picãturi de ulei). Se lasã fiecare clãtitã la rumenit câte douã – trei minute pe fiecare parte, dupã care se iau pe o farfurie, puse una peste alta. RETETA CLATITE. Când sunt fãcute toate, se pune umplutura – dupã preferinþele ºi imaginaþia fiecãruia (gem, ciocolatã, ciocolatã ºi nucã, brânzã dulce cu zahãr ºi gãlbenuº, fructe ºi friºcã).



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 01-05-2024, 01:08:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x