User
Pass
2FA

[REJECTED] [Death Knight][Unholy][Pet] Gargoyle Strike
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message3513
Dreadblade

[Maniac]

Status: Offline
(online 3 days ago)

Votes: 168

Post Posted: 26-09-2015, 14:46:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu m-am saturat de posturile tale absolut penibile si de teoriile tale conspirationiste. Te-a durut in cot de Gargoyle pana sa se repare bleed-ul de la Treants. Asta e ceva gen "mi-au nerfuit clasa, acuma hai sa incerc sa nerfuiesc clasa care ma bate"? Comportament tipic unui player de 1500 rating, carat in arene de buguri pozitive (si de luciusfox); apesi acelasi buton de 3 ori si iti moare target-ul. Necesita foarte mult skill, ce sa mai zic. Si daca tu crezi ca e usor sa joci DK, te invit sa dai reroll. Iti garantez ca peste 2 saptamani te intorci la feral sau te lasi de wow. Sa nu mai zic ca daca aveai norocul sa pici 2 arene versus Bossutai, iti stergeai jocul in mijlocul celei de a doua arene. Si sa-ti mai spun o chestie, Sereth: Gargoyle-ul poate fi omorat foarte usor in arena, sau ii poti face CC. Dar ce sa-i cer unui player care nu schimba target-ul decat sa dea Cyclone, si chiar si atunci isi ia interrupt pe cast.

Nu am jucat pe Evolution prea mult, dar auzeam mici povestioare cum ca radea toata lumea de tine in PvP... well, dupa posturile astea de habarnist nici nu ma mai mira. Nu reusesti decat sa te faci de tot rahatul. Nu ma asteptam sa fii capabil sa intelegi niste calcule simple care demonstreaza ca functioneaza cum trebuie, dat fiind faptul ca tu vii constant cu "dovezi" de pe alte patch-uri (sau chiar expansion-uri) ca sa incerci sa-ti faci argumentele sa para plauzibile. Bullshit. Asa ca de acum inainte, orice post care il faci la DK si care contine dovezi sau informatii complet irelevante va fi respins direct. Si se va intampla la fel si cu urmatoarele 10000 de thread-uri care le deschizi in consecinta. Ar trebui sa-ti fie blocat acces-ul la bug report la cat de jalnic ai ajuns.

P.S. Ca tot mi-ai cerut video:

Spoiler:

1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Dreadblade, 26 September 2015 12:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 19-07-2025, 07:53:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password