User
Pass
2FA

[REZOLVAT] RECLAMATIE KSM

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message490
fierarii16

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-10-2015 18:20)

Votes: 2

Post Posted: 04-10-2015, 00:38:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick reclamant: Monkey.D.Luffy
Nick admin: Ksm
Motiv: kick incontinu si BAN FARA MOTIV EXPLIC MAI JOS CA E CHIAR FARA MOTIV

Dovezi: http://imgur.com/a/Y5Wqu
http://imgur.com/a/rmRnO

Deci cum sa incep adminul Ksm a intrat pe server si a inceput sa imi dea kick fara motiv pur si simplu avusem ban 120 min si dupa ce intrasem m-a intrebat tu nu ai ban? si a inceput sa imi dea kick incontinuu fireste omu sa plictisit pana la urma si mi-a dat ban! Pe ce motiv ban? ca a obosit sa imi dea kick? si aici ajungem de ce kick? DEGEABA frate deci am luat banu ala pe nush ce motiv 120 min frate am gresit dar timpu trecuse si pedeapsa la fel asa ca nu mai era nici un motiv sa primesc iar kick hai am mai tolerat admini care fac abuz din amuzament propriu, ksm imi dadea kick si imi spunea dupa holla la misto deci vreau sa zic na mai dai unu doua kick-uri esti ofticat admin nu ma suporti te tolerez cat de cat dar si ban frate nu se face asa ksm poate a mai abuzat si va mai abuza din nou eu am adus dovezi bune ca sa vedeti ca nu mint si ar trebui sa luati totusi o masura tare impotriva lui, cu un avertisment sa mai intalnit omu si poate voi aici sunteti o comunitate unita o sa apara si sustinatorii lui ksm cu nu stiu ce argumente dar fratilor va fi in van daca vreti ca o comunitate sa reziste trebuie sa VA RESPECTATI REGULILE, (daca nu voi atunci cine?) si puteti argumenta tot ce vreti eu am luat ban si kick fara MOTIV am dovezi mi-am spus opinia nu vad de ce m-ar contrazice unii dar fireste fiecare are dreptul la libera exprimare. Deci eu as vrea sa se faca ceva nu doar avertisment dar voi decideti pana la urma, voi va organizati admini si va spun ca virgula cu un staff inapt nu faceti treaba
Multumesc ca ati citit tot - ca un spirit de gluma -

Te tai te feliez cu talent te decupez -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
JonSnow

[King in the North]

(since 28-04-2021 17:29)

Votes: 429

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 04-10-2015, 03:22:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primu' rand tu ai avut banned permanent de la mine pentru aim,nu 120 de minute cum zici tu acolo...si banlist-ul meu ti-o poate confirma.

Tu ai IP-ul dinamic/rotabil si vii la mine cu gogosi dastea ca ai avut 120 de minute banned si acum esti scapat de pedeapsa...scuteste-ma..

Si aici avem si dovada destul de clara: http://www.girlshare.ro/35136642.2

ShiKa,Bogdan lamuriti situatia va rog frumos.
Multumesc.

"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 04-10-2015, 05:26:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rezolvat, are aim.
1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by JonSnow, 14 August 2016 20:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 22-02-2025, 19:09:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password