User
Pass
2FA

Cerere HELPER [ Kent_HD ]

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message1546
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

Status: Offline
(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 11-10-2015, 19:52:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cerere HELPER,
Catre detinatorul serverului, NewBest

Salutare! Ma numesc Robert T, am 20 de ani ma joc pe serverul Mc.Freakz.Ro cu nick "Kent_HD" detin si un cont PREMIUM.
Joc Minecraft de un an si ceva, pe acest server ma joc din Ianuarie anul acesta cu nick name Rby95, dupa care am facut cateva pauze din motive personale si unele nefondate. Pe actualul nick/cont Kent_HD am 13 zile si 14 ore jucate, iar pe forum am aprox. 936 de posturi, consult zilnic Forumul FREAKZ. Acest server a fost primul meu server pe care am inceput sa joc, inainte jucam singleplayer cand niste vecini mi-au propus sa ma joc alturi de ei pe acest server ca este frumos, pus la punct si accent mare pe modul de supravietuire, alaturi de care am avut experiente minunate. Activez pe server aprox. intre 1-9 ore pe zi, in functie de cat timp imi permit problemele personale cat si locul de munca, in general dupa orele 15:00, ca tot vine iarna voi putea avea activitate mai bogata. Dupa observatiile mele consider ca serverul este bine pus la punct si ca se pune accent pe modul Survival, asta ma decis sa raman pe server tocmai pentru ca prefer modul Survival si mai putin alte moduri, minigame-uri sau altele. As dori sa propun amenajarea unei spatii mai placute pentru luptele PVP legale, mai exact sa se amenajeze putin locul de dupa liniuta rosie din laterala spawnului cu niste obstacole de exemplu. In al 2-lea rand doresc sa evidentiez faptul ca as dori mai multe iteme de construit la spawn si preturi mai mari, avand in vedere ca la scurt timp dupa wipe pretul la minereuri a scazaut foarte mult comparativ cu pretul spawnului.
Doresc HELPER ca sa pot interveni in cazurile in care se calca regulamentul, mai exact spam, limbaj etc in limita acceselor de la HELPER si de cele mai multe ori cand un player avea nevoie de ajutor sau de un sfat am incercat sa ajut, informez pe cat pot.
Posibilitatea mea de a intra, activa zilnic pe server si de a dona daca va fi cazul consider ca poate aduce un beneficiu pe termen lung serverului.
La final sunt la curnet cu regulamentul forumului si al serverului, iar faptul ca sunt inca aici inseamna ca am acceptat abele regulamente.

Poza Ontime:

Link catre alte cereri:

Cu respect, Kent_HD !

2 0

Back to top
View user's profile Send private message
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 15-10-2015, 11:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Compunere foarte buna. Ai activite, Pro.

IMBALANCED
1 0

Back to top
Ann Neutron

[n o ]

(since 05-01-2020 13:36)

Votes: 46

Post Posted: 22-10-2015, 14:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îndeplinești toate cerințele pentru un helper , de aceea ai un Pro de la mine .

Moderator - neutron

1 0

Back to top
Kent_HD

[Retired - Inactiv]

(since 10-01-2020 22:58)

Votes: 94

Post Posted: 01-11-2015, 09:40:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Retrag cererea. In ultima vreme am avut si voi avea un program mai incarcat la servici si nu imi mai perimte timpu sa activez. Voi lua o mica pauza de la jocuri. Va multumesc pentru intelegere.
2 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 14-11-2015, 21:08:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte buna cererea, pacat ca ai retras-o.
Daca vei vrea pe viitor acces din nou, poti deschide o cerere noua.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 14 November 2015 19:08

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 11-04-2025, 14:28:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts