User
Pass
2FA

Discutii Libere!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 158, 159, 160  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message108201
SoFail

[Hail to the king!]

Status: Offline
(since 30-03-2024 07:58)

Votes: 26

Post Posted: 17-10-2015, 14:46:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alte explicatii? Da, ar merge si cea pe care ti-am cerut-o.Daca nu, presupun ca sunt cu mainile legate, si n-am ce sa-ti fac, corect?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 17-10-2015, 14:53:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In caz de nu observi stau toata ziua pe server sa va explic ce si cum, iar voi tot cum vreti faceti (nu ma refer la tine sau altii, sunt unii). In momentul in care ies de pe server multi o iau pe aratura rau. Ce spui e normal? Daca pana acum v-ati invatat cu "lasa-l ca a gresit, o data, de doua ori, asta e se iarta"..de acum gresesti o data, iti spun, gresesti a doua oara, iar iti spun..a treia oara e prea mult daca intelegi.

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
roro451

[rbTTTTTTTTTTT]

(since 01-09-2016 20:07)

Votes: 5

Post Posted: 17-10-2015, 14:56:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si dimineata Catalin.am intrat si am dat timeleft si am vazut ca erau 100 de minute.era dust2x2.ai iesit,sirm a dat vot,am schimbat in india,am pus inapoi 35 de minute.Tu ai reintrat,ai intrebat "cine a pus rahatul asta de harta",ai schimbat fara sa dai vot sau sa zici ceva chiar daca eram aceeasi oameni care eram si cu o harta inainte,ai pus 60 de minute,ai mai stat maxim 5 runde si ai iesit

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 17-10-2015, 15:12:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok. Asta e alta discutie. am fost cam toata ziua on pe server. Puneam timpul pentru a nu se schimba cu rtv-ul ala (caci erau in jur de 6 vs 6 si mai ieseam din cand in cand de pe server). Stiti bine ca la rtv sa da ce este nominalizat, iar de obicei se nominalizeaza harti mari si aiurea. etc. Am schimbat cand mai erau 4 vs 4 (cand intrasem erau 6 vs 6) si era in scadere numarul playerilor.

V-am mai zis sa tineti playerii pe server, nu sa ii alungati. Punand o harta ca awp_india la 6 vs 6 (in momentul in care era dust2x2 si nu se umplea...) e clar ca se va goli.

Ai citit cap. 7 de aici? https://forum.wow-freakz.com/Regulament-Admini-si-Conduita-t283215.html
O harta de awp la putini playeri nu reprezinta un mod de a atrage playerii...

Ai inteles acum? Nu de alta, mie imi place india si chiar joc pe ea, dar in momente ca astea nu va trece de 5 vs 5..

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
SoFail

[Hail to the king!]

Post Posted: 17-10-2015, 17:04:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite inca o idee stralucita de-a ta. De ce, de ce in 10 raiuri m-ai pune sa iau pozele doar pe mess , daca mie (si multor altora) nu ne merge messul? Cat eu fac demo, ala se plictiseste, iese, pleaca, se prinde ca il urmaresc, joaca la caterinca (da, au fost destui care jucau la caterinca, trageau dupa cutii chiar daca stiau ca nu e nimic acolo, doar sa ma induca in eroare).Pana prinzi unu' d-asta faci demo de 50 de mb (si cu atat mai greu sa postezi pe forum, si sa fie verificat).Cand putem bine-mersi sa ii rugam sa le arhiveze si sa le incarce, sau sa le puna pe girlshare, mediafire, megaupload, fileshare, sunt destule care nu necesita cont.

Si ca tot tragi mult la raspundere recent, tu nu ai citit capitolul 6 punctul 10 de aici?
Cand ti-a facut Lotru poze, cine mai era on in afara de el (ca admin)?

Dar vineri, cand am intrat eu si tu jucai cu numele "Berberita Ucigasa 2015" , cum se face ca era doar Lotru, s-au facut doi abia cu mine.Stiu ca e mai "fun" (sau ce expresie ai folosit atunci cand te-am intrebat) sa joci cu alt nume, dar totusi.

Sau crezi ca noul grad te scuteste de reguli?

E o prostie chestia cu predatul doar pe mess, as sugera s-o remediezi ASAP

0 0

Back to top
Bobita.
[Banned user]

Banned

(since 28-12-2015 18:15)

Votes: 144

Post Posted: 17-10-2015, 17:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai alarmati ca oile. El a fost ales ca owner si gata

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 17-10-2015, 18:39:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze ca ma bag si eu ... va consider prieteni pe cei mai vechi de pe acest sv ..
am avut mici dispute cu unii dintre voi ... si pana la urma ne-am calmat ssi am rezolvat problema...
Acum Catalin nicodata nu ti-am reprosat nimic. Dar acum scuza-ma ca o fac dar de cand esti owner ti-au crescut niste cornite ...
Vb lu Sofail suspend pt "stf"?? stf poate sa insemne si sa-ti traiasca familia ... nu neaparat sa fie o injuratura ...
Dece nu-i dai ban lu player STFU ca poate te injura sau ne injura ....
Nu treb sa fim chiar asa de "comunisti" suntem oameni gresim dar acum scuza-ma nu trebuie toti ADMINII astia mici sa ne aplecam in fata ta....
Sunt si altii owneri care nu au procedat asa pt un simplu (stf)
Daca o sa-mi spui de ce ma bag ? e simplu sa nu uitam totusi ca suntem oameni si gresim suntem o echipa toti de la blood la owner treb sa ne ajutam si sa ne sustinem nu sa ne denigram unii pe altii....
Cel putin asa mi se pare mie corect.. Sper ca cu acest post sa nu fi deranjat pe careva....
Va multumesc si va respect.! -

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 17-10-2015, 20:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fiti atenti:
Treaba cu suspendul: Nu i-as fi dat daca era doar pentru atunci, dar nu este prima data cand isi da in petec in lipsa de persoane cu grad mai mare pe server. Mai rau v-ati suparat voi decat el.. Totusi wtf ?!? A luat suspend acum, iar peste o saptamana revine si nu mai greseste.

Treaba cu pozele: Traim in 2015 si nu mai sta nimeni sa va dea voua pozele, serios. Mai ales ca majoritatea sunt playeri care vin pentru prima data pe server (Nu de alta, dar pe playerii vechi ii cunoasteti si nu le faceti poze). Treaba cu messul nu e chiar obligatorie.. Dar e clasica pentru poze. Nici eu nu foloses mess, dar il am in PC fix pentru situatia asta. Anyway..revin... suntem in 2015, nu se mai joaca lumea CS 1.6, iar multi din cei care se joaca (mai ales cei carora li se fac poze) au ani de cs si sunt fragari. Nu prea stau ei de poze...
Si multi nu stiu sa urce ceva pe gril/zippy etc sau sa trimita un e-mail, dar cand voi veniti cu "Ai 2 minute sa imi trimiti e-mail cu pozele la adresa [email protected]" automat ca iese si toate cele. Se explica frumos care e treaba, cum se face un upload etc si gata.

Momentan cautam o metoda mai eficienta decat pozele.
P.S: In 2015 multi au antiss si ori nu li se salveaza pozele (pentru ca au un cs retardat), ori, de la wall, li se dezactiveaza wall-ul fix cand faceti poze, sau pur si simplu nu iese. Conoasteti cu totii cazul SpK.

Aaa si: Daca se plictiseste si pleaca cat faci tu demo care este problema? Lasa-l sa se duca. Ce n-ati inteles voi este ca scopul nu este sa avem listele pline de codati, ci sa nu fie codati pe server, cu atat mai mult sa avem listele pline de codati banati pentru neprezentare poze.

Sper sa nu mai fie discutii pe tema asta. Imi cer scuze pentru neplaceri, dar pentru ca serverul a inceput de ceva timp (un an-doi..) sa scada, trebuie luate si niste masuri. Vreau sa va invat nu sa va "dau afara".

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
SoFail

[Hail to the king!]

Post Posted: 17-10-2015, 20:33:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si tot n-ai raspuns la chestia cu regulamentul.Si te-ai contrazis singur. "E 2015 , nu sta nimeni sa va dea pozele voua etc..." . Nu, nu cunosti gandirea individuala. Mie daca mi-ar face unu' poze i-as arata pozele doar ca sa-i zic lui ca nu are dreptate (care e o gandire generala in randul oamenilor). Si cum ziceam, te contrazici singur. Da, e 2015, deci nu mai foloseste nimeni Y!M. Whatever, daca tu zici ca nu e obligatoriu, cu atat mai bine , merg tot dupa principiul meu (dupa care n-au fost probleme pana acum) . Si tot te contrazici singur : Aici ne zici ca nu e obligatoriu si in cerere
L.A.D. Catalin wrote:
Lotru?!? Data viitoare sa nu te mai prind cu e-mail. Ori le iei pe mess ori ramai la demo. In cazul in care cel caruia i se fac poze nu are mess atunci ii dai varianta e-mailului sau a uploadului si link/forum! Valabil pentru toti adminii!

Cu asta am terminat discutia, sper sa nu sari calul iar si spor la joc in continuare

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 17-10-2015, 21:38:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La lotru era problema ca nici nu sta sa explice si n-are nici rabdare, dar sper ca s-a rezolvat acum.

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 21-04-2025 08:28)

Votes: 323

Post Posted: 17-10-2015, 21:46:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Știți care este problema asta cu demo vs poze ? Unii admini fac pozele nefiind pe jucãtor pe când la demo trebuie sã te pui pe el. Pãrerea mea e cã e mult mai ușor sã faci un demo, iar în cazul în care ai dubii privind codul, faci poze. În momentul în care el a ieșit, tu ai pe lângã asta și demo-ul. În demo fiind destul de dubios cu faptul cã la poze a ieșit nu numai cã în cazul în care îți face reclamație tu poți prezenta dovezile ãstea dar se și "înfundã" singur. Evident mã refer aici la situațiile în care codatul este precaut, nu situațiile de cod evident.
Încercați sã faceți demo, pozele sunt deja demodate, plus cã se folosesc diferite pluginuri sã ocoleascã pozele și îți trebuie foarte multã experiențã sã îți dai seama de asta.

EDIT la lotru au fost mereu probleme când s-au fãcut reclamații împotriva lui. Nu se deranja sã rãspundã și nici acum nu o face.

0 0

Back to top
Bobita.
[Banned user]

Banned

(since 28-12-2015 18:15)

Votes: 144

Post Posted: 21-10-2015, 15:38:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@xD!. scoatem si noi aia cu trialii ? Deja isi bat joc ãstia..mai ales comedian ala..plus ca unii nu au intrat niciodatã pe server si vin si fac cerere de trial de exemplu (CristiEu, BarOn,jaFz0r)etc..om avea nevoie de admini activi..dar nici asa...ultimii triali care sunt acum sunt praf..Nu ai ce face cu ei.sunt admini mai toata ziua..Nu stiu de ce zici ca avem de nevoie de admini activi,cine vrea admin sa munceascã, trialu` e murã în gurã..unii de exemplu vor trial sa isi batã joc (il fac pe)..dãdea gag aiurea..vot nu stia..iar de un demo/lista de codați nu mai vorbesc..
Faci cum vrei cu trialii..tu hotãrãști..

0 0

Back to top
roro451

[rbTTTTTTTTTTT]

Post Posted: 21-10-2015, 16:35:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa se ia admin asa cum se lua pana acum.pe ore si pe codati.asa vedem cine e activ si merita

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 21-10-2015, 16:38:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca deranjeaza pe cineva felul cum am obtinut eu admin permanent pe sv sa-mi spuna
Ca vi-l dau innapoi nu vreau dupa sa-mi aud discutii ca am primit admin pe ochi frumosi -

0 0

Back to top
roro451

[rbTTTTTTTTTTT]

Post Posted: 21-10-2015, 17:00:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu era vorba de ine aici ci de cativa triali

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 158, 159, 160  Next    

The time now is 04-08-2025, 04:32:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password