User
Pass
2FA

[Rezolvat] cerere unban + reclamatie nevastuica
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1236
take.it.acid.is

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-02-2016 20:43)

Votes: 4

Post Posted: 25-10-2015, 00:29:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Informatii despre ban
Nume: nociv
IP: 5.12.120.107
Motiv: Nespecificat
Durata banului: Permanent
Admin: Nevastuica.
Admini online: Nevastuica. /IOVAN
Ora si data: 01:17:30, 25 October 2015
Harta: fy_snow

povestea pe scurt. Nevastuica imi face poze, le dau (http://www.girlshare.ro/35193162.4). imi zice ca am skin.
cs-ul e de la steam. imi explica ca nu ar avea cum sa fie. cadem la intelegere sa il reinstalez si ii zic sa-mi faca poze data viitoare.
ii zic ca mi s=au mai facut poze si ca nimeni nu mi-a zis asa ceva. ii zic ca joc pe w3 si w4 de 6-7 ani.
iovan imi zice sa "las vrajeala".. ii zic sa nu ma ia cu "lasa vrajeala". iau ban.

consola:
*SPEC* nociv : http://****girlshare***/35193162.4
*SPEC* nociv : ai vazut
*SPEC* nociv : ?
Nevastuica. : nociv joaca intre timp ce ma uit
*SPEC* nociv : nu pot intra
*DEAD* Nevastuica. : gata, te-am mutat
*DEAD* Nevastuica. : revin
*DEAD* nociv : m,s
*SPEC* Nevastuica. : nociv
*DEAD* nociv : ?
*SPEC* Nevastuica. : stiai ca n-ai voie cu skinuri pe war3 si war4?
nociv : ce skin
nociv : e de la steam
*SPEC* Nevastuica. : nu-i de la steam
*DEAD* nociv : pe bune nu e bagat de mine
nociv : ....
*SPEC* Nevastuica. : am sa te rog sa reinstalezi cs-ul
nociv : si nu e prima oara cand mi se fac poze..
*SPEC* Nevastuica. : si sa stergi tot ce e in folder
*SPEC* Nevastuica. : altfel voi fi nevoit sa-ti dau ban
*SPEC* Nevastuica. : e impotriva regulamentului
*DEAD* nociv : ok.. ma bag la somn acum..
*SPEC* Nevastuica. : am observat, ti-a facut si pope
nociv : cand ma mai vezi, fa-mi poze
nociv : sa vezi ca am reinst..
*SPEC* Nevastuica. : o seara buna
*DEAD* nociv : dar iti zic... nu am pus eu nimic
*SPEC* Nevastuica. : stiu, de aceea nu am dat *** direct
*SPEC* Nevastuica. : sunt cs-uri care vin cu skin
nociv : man, e cs de la steam
*SPEC* IOVAN : cs de la steam nu are skin
*SPEC* Nevastuica. : trust me, nu e
*SPEC* Nevastuica. : si nu vrei ban pe steam
nociv : si pana acum de ce nu mi-a mai zis nimeni nimic?
nociv : ca nu-i prima poza
*SPEC* IOVAN : ai aflat acum
nociv : bine..
*SPEC* Nevastuica. : cel care ti-a facut poze inainte, Pop[e]
*SPEC* Nevastuica. : e trail
*SPEC* Nevastuica. : sau a fost trail
nociv : o sa vb si cu restu adminilor
nociv : nu doar pope
nociv : jos pe 3 si 4 de 6-7 ani
*SPEC* IOVAN : nociv citeste tata regulamentul nu mai intreba pe nimeni
*DEAD* nociv : cu nociv?/ noper/ jichael mackson
nociv : si alte nickuri
*SPEC* IOVAN : nu joci de atata timp lasa vrajeala
*SPEC* Nevastuica. : poate oricine sa-ti zica orice atat timp cat scrie in regulmament ca-ti pot da ***,
iti dau
*SPEC* Nevastuica. : deci te rog, sa nu te mai prind cu skin -
*SPEC* Nevastuica. : si gata
----------

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
davidsweis

[Crazy Nigga]

(since 10-05-2017 07:50)

Votes: 23

Post Posted: 25-10-2015, 00:36:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- - Din ultimele 5 reclamatii 4 sunt pentru mine, genial.

Ah, ok. Deci ti-am zis ca n-ai voie cu skin si te-am rugat sa-l reinstalezi ca sa nu dau ban direct ca poate nu stiai ca nu e voie (Desi joci de 6-7 ani). Am cazut de acord ca il reinstalezi si tu ai jucat in continuare si ti-am tot zis sa scoti skinurile si tu te certai cu noi ca nimeni nu ti-a mai zis nimic si de ce sa le scoti. Asa ca ti-am dat Ban, nu ***, doar ban pana scoti skinurile. Dupa ce le scoti ai unban de la mine.

O seara placuta in continuare:)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 25-10-2015, 08:22:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se pare ridicol sã banezi un jucãtor pentru skinurile acestea.
Acum o sã banaþi fiecare jucãtor care nu foloseºte skinurile default?
Se folosesc o grãmadã de versiuni de counter strike, majoritatea au skinurile aiurea, o sã îi banaþi pe toþi?
Ne mai mirãm, cã pierdem jucãtori pe war-uri.. Uite aici un motiv foarte bun.

0 0

Back to top
SisoKo.

[Gratis rank-ul !]

(since 08-10-2022 08:06)

Votes: 131

Post Posted: 25-10-2015, 09:32:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TwisTer wrote:
Mi se pare ridicol sã banezi un jucãtor pentru skinurile acestea.
Acum o sã banaþi fiecare jucãtor care nu foloseºte skinurile default?
Se folosesc o grãmadã de versiuni de counter strike, majoritatea au skinurile aiurea, o sã îi banaþi pe toþi?
Ne mai mirãm, cã pierdem jucãtori pe war-uri.. Uite aici un motiv foarte bun.

+1 , am vazut si eu playerii care zice el ca a jucat cu nick alea.

0 0

Back to top
take.it.acid.is

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-10-2015, 10:13:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twister, asta este si motivul pentru care am scis aici, cerand unban. Mi se pare din respect pentru jucatori. De eram nou aici, nici nu ma oboseam sa mi fac cont sa scriu.
De eram vinovat. Puteam sa dau restart la ruter sa schimb nicku si aia era. Dar jucand de ceva timp aici am inceput sa apreciez comunitatea. Nu joc cu cod. Nu ma cert cu lumea. Nu vb/spamez pe chat. Nu injur. De fiecare data reclam pe u@/amp_page. Si apoi se intampla asta.
Nevastuica, de jucat in continuare mi ai zis tu sa joc. N am mai jucat ca vorbeam cu voi. Si fiind harta mica, nu apucam sa sciu ceva si muream. Cat despre certat..cu consola aici imi zici ca ma certam?

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 25-10-2015, 11:16:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta chiar e ridicol. Cum sa dai ban pentru skin? Patetic fara cuvinte. Nu e de mirare ca se goleste servverul grav de ceva timp.
Scrie in regulament cumva? Si de ce ai interzice asa ceva.. Doamne... nici logica n-are macar.

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
davidsweis

[Crazy Nigga]

Post Posted: 25-10-2015, 11:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mereu când a fost un jucãtor cu skin a luat ban. Eu inițial nu am vrut sa-i dau dupã cum ați vãzut, dar dupã a început sa ne ia peste picior pe mine și pe iovan side aceea a primit pana scoate skinurile.
+ Mastermind a spus ( în legãturã cu skinurile) :"
Reprezinta un avantaj al unor jucatori care folosesc aceste skinuri, fata de cei care nu le folosesc.. Indiferent cat de mic este acest avantaj, este clar ca cei care il vor folosi vor putea vedea si diferentia inamicii de coechipieri mult mai rapid.. In concluzie aceste skinuri incalca regulamentul.. "

6. Nu folositi wall, aim sau speed. Nu folositi niciun config, skin sau oricare alt lucru care v-ar avantaja fata de ceilalti jucatori.
Riscati: Ban permanent, umplerea PC-ului cu sute de poze si alterarea clientului de CS.

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 25-10-2015, 11:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai oameni buni si eu am o chestie la steam eu o numesc"bug" nu stiu ce e ca nu ma pricep ... dar imi permite sa dau niste head-uri de ai impresia ca e aim ... uneori trag la nimereala prin toti peretii si toate cutiile de las impresia ca as avea wall .... acum ce ar mai fi sa ma banati si pe mine ca trag intr-un anumit fel ?
PS: Nu am niciun cfg joc defaul pe setarile de la steam .
Si intr-o alta ordine de idei il stiu pe nociv de cel putin 2 ani si in tot acest timp nu l-am prins nicodata cu vreun cod .... deci parerea mea e ca de din cauza unui skin nu merita ban ... -

Posturi unite automat, 25-10-2015, 11:44:06

davidsweis wrote:
6. Nu folositi wall, aim sau speed. Nu folositi niciun config, skin sau oricare alt lucru care v-ar avantaja fata de ceilalti jucatori.
Riscati: Ban permanent, umplerea PC-ului cu sute de poze si alterarea clientului de CS.

Daca asa este de la steam ce poate face el sau noi cei care folosim astea? si ma refer la (skin-uri)
Tre sa ne cumparam alte steam-uri??
Mie unu mi se pare o aberatie sa dai ban pt asa ceva ....-

Last edited by hiropedis on 25-10-2015, 11:46:23; edited 1 time in total
0 0

Back to top
SoFail

[Hail to the king!]

(since 30-03-2024 07:58)

Votes: 26

Post Posted: 25-10-2015, 11:45:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e prea corect sa sanctionam jucatorii pentru skinuri, chiar daca ele prezinta (poate) un avantaj,acesta este infim.

Si nici Nevastuica nu ar trebui sanctionat, el pur si simplu a respectat un regulament.

Propun ridicarea banului, si privind regula se vor face propuneri pentru a fi inlaturata.

2 0

Back to top
SisoKo.

[Gratis rank-ul !]

(since 08-10-2022 08:06)

Votes: 131

Post Posted: 25-10-2015, 11:50:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru ca colegii mei nu au fost de acord cu acest ban , nici eu n-am fost de acord , o sa-ti dau unban,daca un owner considera ca meriti ban o sa-ti dea ei.

0 0

Back to top
'ZeNN

[Account disabled]

(since 01-02-2016 21:37)

Votes: 462

dnlonfire 
Post Posted: 25-10-2015, 12:21:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hiropedis wrote:
Mai oameni buni si eu am o chestie la steam eu o numesc"bug" nu stiu ce e ca nu ma pricep ... dar imi permite sa dau niste head-uri de ai impresia ca e aim ... uneori trag la nimereala prin toti peretii si toate cutiile de las impresia ca as avea wall .... acum ce ar mai fi sa ma banati si pe mine ca trag intr-un anumit fel ?
PS: Nu am niciun cfg joc defaul pe setarile de la steam .
Si intr-o alta ordine de idei il stiu pe nociv de cel putin 2 ani si in tot acest timp nu l-am prins nicodata cu vreun cod .... deci parerea mea e ca de din cauza unui skin nu merita ban ... -

Posturi unite automat, 25-10-2015, 11:44:06

davidsweis wrote:

Daca asa este de la steam ce poate face el sau noi cei care folosim astea? si ma refer la (skin-uri)
Tre sa ne cumparam alte steam-uri??
Mie unu mi se pare o aberatie sa dai ban pt asa ceva ....-

Te-ai prins si tu de bug -) .
Skin-urile ce le-a folosit el nu il ajuta cu nimic, deci practic e modelul cs-ului.

M/
0 0

Back to top
take.it.acid.is

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-10-2015, 13:34:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nevastuica, dupa cum se vede in toata discutia noastra, nici nu m-am luat la cearta, nici nu te-am luat peste picior asa cum susti. Eu am vorbit politicos, si am sustinut ca in atatia ani jucati aici nu am patit asa ceva. Iovan a fost cel cu "nu joci de atata timp lasa vrajeala", unde consider ca eu am fost luat peste picior. Pentru ca apoi sa primesc ban.
Sa inteleg ca ai sa-i banezi si pe cei ce au cfg..

0 0

Back to top
davidsweis

[Crazy Nigga]

Post Posted: 25-10-2015, 13:49:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spui totul de parca ar fi vina mea si eu as fi facut regulamentul.
Altii probabil nici nu ar fi stat la discutii si ti-ar fi dat ban direct, eu te-am rugat frumos sa-l scoti pana ai inceput sa te certi cu IOVAN. Eu atat am de spus, asteptam un owner sa decida deoarece ne certam degeaba.

0 0

Back to top
take.it.acid.is

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-10-2015, 14:01:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te rog nu mai folosi termenul cearta daca n-ai de gand sa-l folosesti cum trebuie. Nu m-am certat cu nimeni. Nici pe srv cu tine sau IOVAN si nici acum.
0 0

Back to top
IOVANagain

[Mentally Stable]

(since 22-04-2016 14:15)

Votes: 8

Post Posted: 25-10-2015, 15:06:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A fost o scurta discutie in contradictoriu! Nevastuica pur si simplu a pus in aplicare regulamentul! Deci nu trebuie pusa in discutie hotararea lui ci pur si simplu acea regula! Stiu ca am blood si nu ar trebui sa intervin dar s-a pus in discutie numele meu si in plus am fost de fata si nu sunt de acord cu acuzele aduce nevastuicii(care oricum e slab -)!!!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xD!., 25 October 2015 16:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-02-2025, 01:39:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x