User
Pass
2FA

[Respins] Cerere ban + remove stop.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message232
[OmFg]Pois0nN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-11-2015 16:25)

Votes: 1

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  ce-i ala 
Post Posted: 25-10-2015, 11:40:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamant: [OmFg]Pois0nN
Reclamat: stop.
Motiv reclamatie: joaca cu wall.
Dovezi: http://www.fileshare.ro/e31994306
Alte detalii: E cam mare Demo-ul ,dar omul chiar juca cu wall,se vede pe la sfarsit. ( PS : L-am mai prins intr-un demo,dar am vrut sa-i mai fac un demo,si din greseala am dat tot " record stop " , in loc de " record stop2 ".. in primul se vedea mai clar.

IP-ul lui : stop. - 92.80.239.19

Nickname : [OmFg]Pois0nN

Server : Pred.FreakZ.Ro

Pacat, imi placea server-ul, Bafta in continuare.
#PC-ulStrikat
#S-oDusSiAdminu`
#Salutari: Pu, Electro(Aka Iubita), Trasnet( Aka Iubita 2 ), Macit Arcaoglu ( Aka : Gtm Lasa-mi si mie ) Si restul care am uitat ! Nu mai intru pe forum <3.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bimax999

[Mentally Stable]

(since 13-03-2016 16:44)

Votes: 2

Post Posted: 25-10-2015, 14:32:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa o luam regulat. [OmFg]Pois0nN.. 1.Nu esti prea activ + ca nu prea stii sa iti dai seama cand cineva are cod sau foloseste casti Beats.
2.Dupa cum vad eu, tu cauti motiv la fiecare sa primeasca remove doar ca tu sa fii nr1.
3.Nu are cum sa aiva wall deoarece el mereu cand iesea de dupa zid tragea.. ceea ce fac si eu .. trag la nimereala si daca iau e bine daca nu e tot bine.
4.Eu zic sa termini cu plangerile contra adminiilor,Angrry a vorbit ceva cu noi, a spus ca ii zicem lui nu sa umplem forumul cu reclamatii intr-e noi. Toti suntem uniti doar tu esti oaia neagra,maturizeaza-te si invata sa joci cs, si indeplineste functia de admin daca nu stai pe tusa.Angrry cer ca aceasta reclamatie sa fie ignorata deoarece administratorul stop. nu foloseste/nu a folosit vreodata coduri pe pred.freakz.ro. Cu respect Johny_Test. T/C Angrry!

Johny_Test -Owner Din 02.11.2015
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
[OmFg]Pois0nN

[Mentally Stable]

(since 11-11-2015 16:25)

Votes: 1

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  ce-i ala 
Post Posted: 25-10-2015, 14:47:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Johny, esti sigur ca nu sunt activ?.
2. Nu caut nici un motiv, nu vreau sa fiu nr1. daca vroiam imi bagam un aimutz la buton frumos si acum eram in top.
3. Se vede clar ca are wall.
4. el nu e Admin, el e slot. Got it?. Tie iti e ciuda ca ti-am facut atunci reclamatie, dar mnah..ce sa faci la copii astia ? -.
Apropo,toti uniti, ha? Eu oaia neagra..va ba John , chiar nu iti dai seama ce zici.
5. NU Ai dreptul la T/C , eu azi l-am prins intr-un demo clar cu WALL, dar l-am sters ca prostul.
Degeaba ii iei apararea.

Nickname : [OmFg]Pois0nN

Server : Pred.FreakZ.Ro

Pacat, imi placea server-ul, Bafta in continuare.
#PC-ulStrikat
#S-oDusSiAdminu`
#Salutari: Pu, Electro(Aka Iubita), Trasnet( Aka Iubita 2 ), Macit Arcaoglu ( Aka : Gtm Lasa-mi si mie ) Si restul care am uitat ! Nu mai intru pe forum <3.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AngrryX

[Pred.FreakZ.Ro]

(since 21-10-2022 22:41)

Votes: 24

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-10-2015, 16:27:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E GoD, are. Reclamatie respinsa.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AngrryX, 25 October 2015 14:27

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-01-2025, 13:54:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x