User
Pass
2FA

Spam Zone - SA:MP
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message33343
OverLord098

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-11-2015 16:30)

Post Posted: 27-10-2015, 19:36:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare rau dar am fost informat ca effect dorea a-mi da remove si m-am gandit la asta imediat + ca am fost nervos pe moment si ca nu prea am dus-o prea bine zilele astea
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dimmy

[Mentally Stable]

(since 17-01-2016 12:07)

Votes: 1

Post Posted: 27-10-2015, 21:44:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spoiler:

Sa ne aducem putin aminte . Va saluta gLontz -

Staff message (Alexandru P):

Citeste te rog regulamentul sectiunii. Fara imagini , link-uri in postari. Folosesti bbcode next time.
Te rog fii mai atent!

0 0

Back to top
SteFFz99

[The Global Elite]

(since 25-12-2021 10:49)

Votes: 27

Post Posted: 27-10-2015, 21:54:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OverLord098 wrote:
Mersi pt remove Effect - , sa sti ca intram pe sv destul de des , dar evident ca nu iti dai seama daca tu nu dai pe sv sau stai 24/24 afk , la fel si restul
In fine... ce pot spune , foarte frumos

Nu vreau sa intru in conflict cu nimeni, dar de fiecare data cand e nevoie singurul helper ONLINE sunt eu, in rest toti stati AFK, nu stiu cu ce te ajuta un acces pe ca nu il folosesti... Si effect are mult mai multe ore active decat AFK fata de tine si multi altii.

l]
0 0

Back to top
OverLord098

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-10-2015, 14:08:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SteFFz99 wrote:
OverLord098 wrote:
Mersi pt remove Effect - , sa sti ca intram pe sv destul de des , dar evident ca nu iti dai seama daca tu nu dai pe sv sau stai 24/24 afk , la fel si restul
In fine... ce pot spune , foarte frumos

Nu vreau sa intru in conflict cu nimeni, dar de fiecare data cand e nevoie singurul helper ONLINE sunt eu, in rest toti stati AFK, nu stiu cu ce te ajuta un acces pe ca nu il folosesti... Si effect are mult mai multe ore active decat AFK fata de tine si multi altii.

Cum spui tu -, desii eu am avut treaba zilele acestea , in rest te rog nu te compara ca activitate cu mine ca nu esti in situatia de a-mi reprosa asa ceva si scuza-ma ca stau afk daca sunt 0 playeri sau toata lumea e afk sau in cel mai rau caz ajut un player nou si imediat iese -

0 0

Back to top
SteFFz99

[The Global Elite]

Post Posted: 28-10-2015, 20:12:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@overlord eu ti-am descris situatia de la inceput. Si daca sunt playeri AFK, ce? Eu cum pot sa nu stau AFK? Intra unul nou il ajut eu, intra 5, atunci cine sta dupa mine? Ori suntem mai multi pentru a fi eficienti ori suntem mai multi ca sa faca un prost treaba tuturor.

l]
0 0

Back to top
OverLord098

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-10-2015, 20:57:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SteFFz99 wrote:
@overlord eu ti-am descris situatia de la inceput. Si daca sunt playeri AFK, ce? Eu cum pot sa nu stau AFK? Intra unul nou il ajut eu, intra 5, atunci cine sta dupa mine? Ori suntem mai multi pentru a fi eficienti ori suntem mai multi ca sa faca un prost treaba tuturor.

Iti bati joc de mine?, am stat astazi toata ziua , m-am uitat din 10 in 10 minute si nimic... , nu te-am vazut on deloc astazi , asa ca....

0 0

Back to top
SteFFz99

[The Global Elite]

Post Posted: 28-10-2015, 21:24:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OverLord098 wrote:
SteFFz99 wrote:

Iti bati joc de mine?, am stat astazi toata ziua , m-am uitat din 10 in 10 minute si nimic... , nu te-am vazut on deloc astazi , asa ca....

Liceu, zic, eu am fost on incepand cu ora 10 alaturi de Effect si cel mai trist lucru era ca nu erau decat 3 on... toti din staff si nu ne-am lasat AFK.

l]
0 0

Back to top
Exotik

[Can't Hold Us]

(since 23-01-2018 14:17)

Votes: 24

Post Posted: 28-10-2015, 22:46:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, ce faceti?

Trust me.
I'd never lie to you
0 0

Back to top
Eff3ct.

[*FreakzoSampzoid*]

(since 15-12-2015 08:18)

Votes: 7

Post Posted: 29-10-2015, 06:58:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Overlord si steff daca mai vad un singur post aiurea dat aici, va sanctionez pe joc.

OFF: OverLord, steff are voie sa iti ceara explicatii pentru ca el este leader-ul vostru la helperi, el se ocupa cu activitatea voastra, daca noi ce-i din staff nu intram pe server ca sunt 2-3, pai ce pretentii mai ai la un player normal ? Trebuie sa stam on/afk pentru a putea da drumu din nou la server.

Exotik wrote:
Salut, ce faceti?

Bine facem, tu ce faci ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
OverLord098

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-10-2015, 14:20:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eff3ct. wrote:
Overlord si steff daca mai vad un singur post aiurea dat aici, va sanctionez pe joc.

OFF: OverLord, steff are voie sa iti ceara explicatii pentru ca el este leader-ul vostru la helperi, el se ocupa cu activitatea voastra, daca noi ce-i din staff nu intram pe server ca sunt 2-3, pai ce pretentii mai ai la un player normal ? Trebuie sa stam on/afk pentru a putea da drumu din nou la server.

Exotik wrote:
Salut, ce faceti?

Bine facem, tu ce faci ?

Steff leader helper , desii el nici nu avea nici macar helper cand eu cu killingspree stateam toata ziua pe samp si ajutam cate 2-3 persoane deodata ,daca voi credeti ca stand ON pe sv non-stop, sa ma rog sa intre cineva cand vede nici 5 playeri pe sv sau chiar daca intra un player nou sa imi fac cruce sa nu paraseasca sv-ul in maxim 5 minute o sa ajute, nu o sa se ajunga niciunde.. Daca playerul nu vede cel putin un nr de start de playeri , nici nu mai pune problema sa intre sau chiar sa ramana pe sv.
In primul rand m-am enervat pe acest "maret" leader helper Steff deoarece imi spune mie de acces si toate balivernele , lipsesc o zi - doua , chiar si stand pe server uneori si el incepe sa imi comenteze la activitate si ca dimineata e doar el si alte suferinte , pai dute in sloboz de liderul pulii ca nu dau 2 bani pe tine , te astepti sa iti intre 10 playeri pe minut? cand eu am stat ieri toata ziua uitandu-ma din 15 in 15 minute de incepatori si nu era nimic , nici macar Steff "maretul lider helper" ( cel care comenteaza de activitatea mea si imi spune ca am acces degeaba )
Astept un raspuns , daca vreti sa ma bagati in seama bine , daca nu , tot bine ,dar va zic bine ca doar cu staffu on pe sv nu o sa se ajunga niciunde mai ales daca nr de playeri e asa mic

0 0

Back to top
killingspreai

[Mentally Stable]

(since 19-06-2017 22:10)

Votes: 5

Post Posted: 29-10-2015, 14:31:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu fiind helper si alea alea am renuntat sa mai intru pe server din motivele prezentate de over. Nu te poti baza doar pe noi sa stam pe server doar ca sa fim activi. Oricum suntem degeaba in momentul asta helperi si nu vad de ce cineva primeste o marire la urmatorul grad de helper cand pe server nici nu mai intra playeri pe care poti sa ii ajuti. Din experienta mea de sa:mp eu stiam ca helperii sunt promovati in functie de numarul de newbie ajutati, sau de cel al playerilor. Chiar nu inteleg de ce Steff a primit in decursul a unei saptamni ''negre'' marire de la helper 1 la Leader Helper. Over joaca de 1 luna aproape non-stop si abia abia a ajuns la H3. Daca ar fi fost la fel el era acum headadmin.
0 0

Back to top
HiPPeR

[Freakz Admin]

(since 17-11-2015 07:48)

Votes: 2

Post Posted: 29-10-2015, 14:31:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci overlod serverul a scazut din mai multe motive dar a scazut si din cauza voastra ca voi vedeti ca sunt 2 3 playeri si nu mai intrati daca nici noi cei din staff nu intram ce pretenti mai avem la playeri
0 0

Back to top
OverLord098

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-10-2015, 14:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HiPPeR wrote:
Deci overlod serverul a scazut din mai multe motive dar a scazut si din cauza voastra ca voi vedeti ca sunt 2 3 playeri si nu mai intrati daca nici noi cei din staff nu intram ce pretenti mai avem la playeri

Tin sa iti precizez ca eu am fost zilnic pe sv si nu doar afk sau cu accesu "degeaba" cum ne spune maretul "lider helper" Steff
Chiar si cand erau 5-6 playeri sau mai putini sau cand am avut treaba zilele acestea am intrat destul cat sa imi fac datoria , asa ca scuza-ma dar nu iti dau dreptul de a spune ca si din cauza "noastra" a scazut serverul

0 0

Back to top
HiPPeR

[Freakz Admin]

(since 17-11-2015 07:48)

Votes: 2

Post Posted: 29-10-2015, 14:36:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am dar vine pe tine eu am dat vine pe tot staffu de admini si helperi ca toti nu sunt activi cat trebuie pana facem ceva playeri
0 0

Back to top
MadalinXd

[Mentally Stable]

(since 03-09-2023 11:57)

Votes: 33

Post Posted: 29-10-2015, 14:53:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Efect tu te certi cu cei din stafful tau pe degeaba pentru ca tu ai staff da dar pentru ce,pentru ce playeri?Fa si tu niste updateuri adevarate adu lucruri noi,idei noi nu niste amarate de edituri si scripturi luate de pe net (WOW Rob bank WOW fascinant il gasesti pe net si pe restul serverelor).Poti face foarte multe,idei gasesti peste tot iei chestii din filme,realitate poti face ceva foarte interesant cu care sa-i atragi+tu vrei sa te bazezi pe vechii playeri care sunt plictisiti de lucrurile vechi si vor putina actiune ei intra pe server si vor sa dea takeuri(de ex) dar nu au cu cine si multe altele.

Ps:(un sfat din experienta)fara ca tu sa te implici personal nu faci nimic nu te baza pe staff ca vor face ei tot si tu doar "scriptezi"

2 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next    

The time now is 09-02-2025, 13:41:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password