User
Pass
2FA

[Respins] Admin Ytalianu Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message438
qAlLy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-12-2015 00:41)

Votes: 1

Post Posted: 04-11-2015, 16:10:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Model reclamatie Admin/Jucator:

---------------------
Reclamant: qAlLy
Reclamat: Ytalianu
Motiv reclamatie: Exterminate-ban aiurea.
Dovezi: http://i.imgur.com/4tvd4ob.png
http://i.imgur.com/Ce3u3en.png
http://i.imgur.com/hecpcez.png si ultima poza demonstreaza ca sunt I See You si nu aveam aim nimic .
Alte detalii: Deci eram pe sv am jucat ... Ii spun lui Ytalianu ca am mai jucat cu alte nikuri si ca sunt I See You si ca daca as putea sa iau unban iar el imi da exterminate-ban permanent . Frate nu se face asa daca crede ca am aim sa ma prinda .. Demouri/sreen de ce sau inventat fratilor .. Nu mai bagati toti terminati ca adminii .. Pierdeti playeri aiurea . Am fost banat si exterminat pe sv asta de 5 ori . Am schimbat cs-uri la greu din cauza copiilor astia fara pic de minte . Angry daca sar putea sa fb cumva spunemi. Doar tu mi-ai facut ss pe abc si eram curat . Iar alti admini imi spun ca am aim si primesc exterminate si ban . Rezolvati admini angri. Nu rezolvi nimic , pierzi playeri . Eu spun ca Ytalianu nu e demn.. REMOVE !

PS: AM IP DINAMIC .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ytalianu

[Mentally Stable]

(since 17-12-2015 22:06)

Post Posted: 04-11-2015, 16:28:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 la mana tu daca ai ban permanent pe numele I see you, ti-a fost dat cu un motiv.
2 la mana nu ai voie sa intri pe server indiferent ce num folosesti.
3 la mana daca esti atat de "DESTEPT" incat sa intri cu al nume si sa imi zici poi stii ca sunt ala de a fost banat pe numele I see You pentru ca ai fost prins cu AIM, atunci Bafta.
4 la mana am postat si dovada precum ai recunoscut ca esti cel cu ban permanent, daca Angry imi va zice sa te las pe server atunci te voi lasa in pace dar pana atunci te ard de fiecare data cand te prind.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
T Y G A .

[Mentally Stable]

(since 24-11-2015 20:27)

Post Posted: 04-11-2015, 16:38:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

5 La mana Ytalianu , un prapadit .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ytalianu

[Mentally Stable]

(since 17-12-2015 22:06)

Post Posted: 04-11-2015, 16:41:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atata timp cat voi fi Admin aici o sa va ard pe toti, cum va prind ca nu respectati regulamentu cum va ard, OAIA danseaza cand nu este Lupu, stii cum e, Nu am luat Admin ca sa stau sa ma uit la voi si sa va bateti joc de server. BAFTA.
Angry tu decizi.

P.S: TYGA dupa limbajul tau nu am multe asteptari de la tine.
Spor.

0 0

Back to top
AngrryX

[Pred.FreakZ.Ro]

(since 21-10-2022 22:41)

Votes: 24

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-11-2015, 17:23:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci cerere respinsa. Daca nu ti-ai rezervat numele, nu e problema mea, si joaca altinceva cu cod. Nasol, ai pus-o, reclamatie respinsa. Nu e vina lui ca sunteti voi retardati. Daca vine unu cu numele tau, care tu destept, nu l-ai rezervat a luat ala ban, tu ai zis ca est ala, deci practic, ai jucat cu cod, fie tu sau nu, dar aia e. Hai ca nu stau sa va explic cat de indolenti sunteti.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AngrryX, 04 November 2015 15:23

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-01-2025, 23:42:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x