User
Pass
2FA

Cerere Helper [MrJordas]

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message634
MrJordas

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-12-2015 08:13)

Votes: 4

Post Posted: 19-10-2015, 10:29:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mã numesc Dragoș. I și am 22 de ani. Consider cã experiența acumulatã în cei 5 ani de când joc poate ajuta serverul, atât prin scurtarea timpului de rãspuns la problemele playerilor cât și a îmbunãtãțirea calitãții jocului acestora pe Mc.Freakz. Singurul scop este de a ajuta. Dupã cum probabil știți deja, în puținul timp de când sunt pe server am realizat cea mai mare minã de pe acesta, ceea ce a implicat distrugerea a 17.100 blocuri. aceasta fiind dotatã și cu rails. Parcurgerea acesteia dureazã aproximativ 10 minute în timp real. Pe server am nickname-ul de MrJordas. Nu dețin un cont premium deoarece nu vãd relevanța acestuia. Timpul petrecut online pe server ("/ontime"); http://postimg.org/image/jh0i211e9/ .Nu am post-uri pe forum dar mã aflu în comunitatea freakz dupã cum scrie și în profil din 27/ Ianuarie /2013. Joc Minecraft de mai bine de 5 ani, iar pe acest server de o lunã. Am gãsit serverul pe Gametracker, iar în fiecare zi sunt online de la 9 la 14 si de la 16 la 1 dim
Propunerile mele pentru server sunt urmãtoarele: Shop, Xp zone publice, Admini/ Helperi mai vigilenți, o mai bunã organizare. Pentru o prezentare exhaustivã a problemelor vã rog sã mã contactați în joc. Parerea mea pânã acum despre server este una suficient de bunã, însã unele lucruri pot fi îmbunãtãțite, spre exemplu problema cu lag-ul ori formalitãțile și birocrațiile. Am luat la cunoștințã și accept regulamentul forumului și al serverului și probabil voi dona în viitorul apropiat. Nu am mai realizat nici o cerere de Helper sau orice altã formã de staff pânã acum.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ann Neutron

[n o ]

(since 05-01-2020 13:36)

Votes: 46

Post Posted: 22-10-2015, 06:17:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai puține postãri pe forum și puțin timp petrecut pe server .
Contra

Moderator - neutron

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 14-11-2015, 21:07:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum a spus neutron, nu indeplinesti conditiile necesare.

Respins.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 14 November 2015 19:07

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 21-07-2025, 15:57:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password