User
Pass
2FA

Consiliu Admini !
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 166, 167, 168  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message135404
SENTI#Chris

[▲]

Status: Offline
(since 12-12-2021 16:11)

Votes: 284

Post Posted: 18-11-2015, 07:49:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca dam cartile pe fata,si eu mai folosesc migraine pe Jon,dar nu se supara. Asa ne "salutam" noi - -

-Back soon
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NightDust :D

[Mentally Stable]

(since 12-12-2015 12:46)

Votes: 2

Post Posted: 18-11-2015, 09:54:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot dam cartile pe fata toti intre noi ne "jucam" sa zic asa, dar nu exageram sau astea, si eu cand aveam grad de administrator si ricsii putin mai mare ne "jucam" cu kick cu slap, cu ban(ceea ce imi aduce de banul permanent de atunci dat din greseala) -))) si cu majoritatea, dar acum, mai nou vad ca unii fac glume la altii dar cand li se face lor, nu le gusta... Pe cei care aveti capu' pe umeri si va stiti voi, nu ii mai bagati in seama pe astia "smecheri" care fac glume, dar nu vor sa li se faca, ori nu mai facem deloc ori mai facem doar intre noi, cei care le gustam pentru ca uita-ti-va unde s-a ajuns...

In fine.. Eu atat am avut de spus!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Iaurt

[Shefu La Bani]

(since 31-08-2017 12:09)

Votes: 10

Post Posted: 18-11-2015, 13:27:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu jon nu are nimeni nimic. ricsi cand era co era super de treaba. de cand e owner i s-a urcat gradul la cap si face prea pe seful. cand au venit noii helperi,nu l-am vazut sa ii ajute decat sa ii ameninte ca ii zboara si asa mai departe,ei nu sunt morti.pot confirma asta. am stat o zi intreaga cu ei pe server cand erau on si bhop,alxx,allonzo si cine mai era sa le explic fiecare comanda,sa le explic de kickmenu pentru ca nu stiau sa le dea kick la aia cu acelasi nume si alte chestii.am stat sa le explic si sa ii invat. pe cand ricsi doar ameninta cu remove de parca el s-a nascut invatat si pe langa asta mai ia si playerii la misto. mai am si eu glume dar el na,e owner+vip si e mai special trebuie sa faca caterinca. si eu aveam glume cu dark dar el il ia la misto de fiecare data cand intra pe server. asta e firea lui,se supara mai repede. vezi ca nu ii plac glumele,il lasi frate in pace. jon nu e implicat in asta oricum doar ca nu doar eu si dark avem ceva cu ricsi,cam toata lumea are. intrebati fiecare helper in privat parerea lui despre ricsi si o sa vedeti ce zice fiecare. si prin "verifica logurile de luni".da frate,am folosit migraine. nu am abuzat de ea,nu am dat la playeri. ii dadeam lui dark cand intra pe server cum imi dadea el mie cand eram helper. nu am dat ban la playeri permanent sau alte lucruri asa ca ricsi,te rog sa o iei mai usor ca daca o luam logic nu te-ai nascut owner. si tu ai inceput de jos ca toti

0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

(since 08-02-2017 19:34)

Votes: 29

Post Posted: 18-11-2015, 13:54:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iaurt wrote:
cu jon nu are nimeni nimic. ricsi cand era co era super de treaba. de cand e owner i s-a urcat gradul la cap si face prea pe seful. cand au venit noii helperi,nu l-am vazut sa ii ajute decat sa ii ameninte ca ii zboara si asa mai departe,ei nu sunt morti.pot confirma asta. am stat o zi intreaga cu ei pe server cand erau on si bhop,alxx,allonzo si cine mai era sa le explic fiecare comanda,sa le explic de kickmenu pentru ca nu stiau sa le dea kick la aia cu acelasi nume si alte chestii.am stat sa le explic si sa ii invat. pe cand ricsi doar ameninta cu remove de parca el s-a nascut invatat si pe langa asta mai ia si playerii la misto. mai am si eu glume dar el na,e owner+vip si e mai special trebuie sa faca caterinca. si eu aveam glume cu dark dar el il ia la misto de fiecare data cand intra pe server. asta e firea lui,se supara mai repede. vezi ca nu ii plac glumele,il lasi frate in pace. jon nu e implicat in asta oricum doar ca nu doar eu si dark avem ceva cu ricsi,cam toata lumea are. intrebati fiecare helper in privat parerea lui despre ricsi si o sa vedeti ce zice fiecare. si prin "verifica logurile de luni".da frate,am folosit migraine. nu am abuzat de ea,nu am dat la playeri. ii dadeam lui dark cand intra pe server cum imi dadea el mie cand eram helper. nu am dat ban la playeri permanent sau alte lucruri asa ca ricsi,te rog sa o iei mai usor ca daca o luam logic nu te-ai nascut owner. si tu ai inceput de jos ca toti

" asta e firea lui,se supara mai repede. vezi ca nu ii plac glumele,il lasi frate in pace" As dorii,sa specific ca cand a intrat ieri nici nu l-am salutat. - Deci nu vad ce misto ii faceusem,i-am spus sa nu se planga la helperi ca nu i-a lasat sa faca kill...

"cand au venit noii helperi,nu l-am vazut sa ii ajute decat sa ii ameninte ca ii zboara si asa mai departe,ei nu sunt morti.pot confirma asta. am stat o zi intreaga cu ei pe server cand erau on si bhop,alxx,allonzo si cine mai era sa le explic fiecare comanda,sa le explic de kickmenu pentru ca nu stiau sa le dea kick la aia cu acelasi nume si alte chesti" Nici o data nu am spus ca m-am nascut owner,sau ca eu sunt seful pe server. Banuiesc ca din moment ce fiecare admin raspunde de comenzile facuta,tu nu ai ce te baga ca eu le-am spus ca vor zbura etc. Lasa-ma sa te intreb ceva,a luat careva remove? A luat careva down pe server? JUDECA si dupa aceea vorbeste,ca abosulut nu le-am spus nimic. Oh ca tu ii ajutai? Du-te nu mai spune,dar eu nu i-am ajutat? Ia uite topicul meu facut cu comenzile de baza,trebuia doar sa o citeasca,nu vad ce era asa de greu. Nu,nu am fost nici eu as cand am luat helper dar macar nu am mintit in cerere ca am avut admin 1 an s.a.m.d.

Iar lasati o data faza cum ca i s-a urcat ownerul la cap,pe voi va doare ca eu si Stark nu va lasam sa va jucati unul cu celalat,sau mai bine spus cu noi si aici ma refer la migraine. Nu ai dat la pleyeri migraine.... Aici nu am ce comenta,din pacate nu am facut ss deci chiar nu am sa argumentez cu nimic. CUI I-AM DAT PERMANENT PE NEDREPT. Unul spune-mi,care nu a facut nimic si i-am dat eu ban permanent pe nedrept,ca acum imi cer down la slot.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
Iaurt

[Shefu La Bani]

(since 31-08-2017 12:09)

Votes: 10

Post Posted: 18-11-2015, 14:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dar stark nu a zis nimic niciodata. de ce il tot bagi pe el?-

0 0

Back to top
xanariadcu

[Hokage]

(since 01-06-2024 19:51)

Votes: 25

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-11-2015, 16:35:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand nu te-am amenintat cu remove.Am zis ca intr-o zi o sa iti fac reclamatie daca gresesti.
In al doilea rand nu am nimic cu snow.Snow e de treaba si ma inteleg bine cu el si mai vorbim pe facebook uneori.Dar tu ricsii uneori ma enervezi ca te bagi in discutii in care tu nu iti ai locul!
Si nici nu vreau sa iei remove voiam sa iei si tu un warn pentru ceea ce ai facut,deoarece eu ma jucam cu prietenul meu si mai stateam si eu doar vreo 30 de min,o ora,iar tu i-ai dat ban pentru un motiv pentru care nu se dadea ban 120 de minute.
Si crede-ma fan of vikas nu te-ar injura fara niciun motiv.Il cunosc IRL si chiar nu ar face asta fara motiv.Si chiar daca a facut-o sunt foarte sigur ca avea un motiv bun!

0 0

Back to top
Ksm

[Amphisbaena]

(since 28-02-2019 08:10)

Votes: 43

Post Posted: 18-11-2015, 17:29:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun,am vazut ca a fost pronuntat numele meu si am decis sa intru in discutie
Eu cu Ricsii nu am ce sa discut ..si el stie de ce ,dar ca sa lamuresc tot dau frau liber
In momentul in care el si-a schimbat numele in Anaf ,eu nu stiam de acest lucru (nu ca as fii eu cineva important sa stiu asta ) Doar ca pe server se lauda ca a luat admin pe pile ..
L-am intrebat pe Bogdan "Cine este Anaf? " si mi-a spus ca este Ricsii .. (Eu ii spusesem lui Bogdan de el ..ca sa nu mai spuna ca a luat admin pe pile,pentru ca facea reclama urata serverului ,si playerii nu sunt prosti )
Dupa ce am aflat ,i-am spus de cateva ori pe joc "Ba esti Ricsii? " El tot nega ..eu stiind ca el este ,l-am intrebat pe Messenger -> "Ba ,recunoaste ca esti Anaf ,ca nu imi plac "jocurile " astea " el tot nega , REPET Eu stiind ca el este .
si de atunci l-am intrebat pentru ultima oara "Esti Anaf? ..ultima oara te intreg" Cam asa parca sunase intrebare .
Tot a negat . Nu pot pica,dar nu imi place sa fiu fraierit pe fata .
Cu Jon chiar nu am nimic ,ne intelegem bine ..Cel putin asta-i parerea mea ,ca el nu ma suporta ar fii povestea a 2-a .
Deci in final,nu ma priveste ca Ricsii sau Anaf sa schimbat , am vorbit cu Iaurt pe server odata cand spunea ca sa schimbat si etc .. da ,l-am aprobat pentru ca este vizibil
Dar nu ma priveste .

In legatura cu ce spun eu acolo ..despre kick-uri ,gag-uri nu am fost pe server nu am de unde sa stiu ce sa intamplat deci nu comentez

0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 18-11-2015, 18:19:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai înþeleg , suntem sau nu o echipã ? va distrug cu asta , dacã mai aud ceva de genu - -

Casuta vocala @Caty @Catylinna
1 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

Post Posted: 18-11-2015, 18:31:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catylinna wrote:
Nu va mai înþeleg , suntem sau nu o echipã ? va distrug cu asta , dacã mai aud ceva de genu - -

Nu mai suntem,cel putin pentru mine nu mai e o echipa. - Probabil ma voi despartii de "echipa" ...

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

Post Posted: 18-11-2015, 18:40:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum chiar mai enervat , te rog rectifica -

0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

Post Posted: 18-11-2015, 18:48:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catylinna wrote:
Acum chiar mai enervat , te rog rectifica -

Chiar nu am ce rectifica. Daca ai fi in locul meu ai fii de acord cu mine.

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

Post Posted: 18-11-2015, 19:00:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuzã-mã dar dramatizezi prea mult ,nu-i cazul -

0 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

(since 28-04-2021 17:29)

Votes: 429

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 18-11-2015, 20:00:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca intelegeti unpic,macar,ca il atacati toti(cei vizati) din toate partile,nu?
Puneti-va in locu' lui,oare nu ati reactiona la fel?
V-a omorat cumva,ma inteleg nu il suportati nu il placeti,dar sa fim seriosi acum ii luam gatu' ca a dat un banned de 120 de minute si ca are un caracter cum spuneti voi,diferit?

Nu spun sa-l iertati sau sa ii faceti pe plac,dar mai dati-o dracului...deja,cum zice Caty,o dam in telenovela.
Barem sa facem si video sa avem audienta... -
Fiecare ne maturizam si incepem sa intelegem o actiune pe care o facem dintr-o perspectiva personala care rareori coincide cu a altora.
Va vaitati prea mult...parerea mea,nu am nimic cu nimeni si nu vreau sa am dar deja ne mancam precum cainii intre noi,poate am gresit si eu am spus ce nu trebuie pe server am actionat prosteste,dar nu fac moarte de om ca nu imi convine mie,asta e...fiecare actionam cum credem noi de cuviinta ca e mai bine.
Si cu asta am incheiat subiectu' asta.

Amintiti-va,de ce jucati pe server?
Sa ne certam?
Sa ne barfim?
Eu mi-am ales sa joc si sa fiu alaturi de voi din pura placere,am vazut niste oameni si prieteni in adevaratul sens al cuvantului.

Ganditi-va...

"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

0 0

Back to top
SENTI#Chris

[▲]

(since 12-12-2021 16:11)

Votes: 284

Post Posted: 18-11-2015, 20:48:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce dq ma? Pentru atat faceti..... Va certati mai rau ca divele ma....

-Back soon
1 0

Back to top
JonSnow

[King in the North]

(since 28-04-2021 17:29)

Votes: 429

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  JonSnow0001 
Post Posted: 19-11-2015, 13:38:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Tot ce ramane de facut e sa...
Dansam,dansam,dansam ca sa uitam,
Dansam,dansam...
Si iar dansam,dansam,dansam ca sa uitam..."
Dreaming - -
https://youtube.com/watch?v=wfhM27aeojY:

"We have no king but the King in the North, whose name is Stark.
I don't care if he's a bastard;

Ned Stark's blood runs through his veins.
He's my king, from this day until his last day!"

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 166, 167, 168  Next    

The time now is 09-08-2025, 15:47:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password