User
Pass
2FA

Propunere mondiala !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message1856
winckler

[Copilul cu barbã]

Status: Offline
(since 15-08-2021 11:50)

Votes: 172

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-11-2015, 00:42:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa se scoata sistemul de reputatie sau sa fie inlocuit de altul ce nu are legatura cu reputatia sau cu cat ai mai mult,cu atat esti mai 'tare',bine vazut si alte *** stuff...

Pentru sectiunile de concurs anumite puncte,pentru bets si pentru comercializare un altul...un sistem mai complex,cel de acum e foarte toxic.

Uitati cate - am primit eu de la cei care sunt acum pe forum in majoritatea topicurilor , eu nu-s afectat,ma doare la briºcã,dar in timp au prins aripi si sunt vazuti ca 'zei' ... chiar de ei insisi,freakz mereu a promovat 18+ din toate punctele de vedere...acum a ajuns un bajet de 15 ani cu 5k reputatie sa domine lumea p'aici,inainte era luat la suturi sau nici nu indraznea sa se bage-n seama...

Zici ceva,iti iei minus de la toti sefii,tot forumul te vede ca o coaja de samanta si aia e...is not worth...

2 2

Back to top
View user's profile Send private message
alexandrub

[fanu]

(since 06-10-2017 09:22)

Votes: 763

Post Posted: 30-11-2015, 00:49:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si crezi ca daca s-ar introduce anumite puncte sau altceva tot nu o sa se dea pe - ? E cam acelasi lucru..

REP GRATIS!
0 1

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

Post Posted: 30-11-2015, 00:52:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu,pentru ca ar fi si conta doar pe o anumita sectiune.

Astea sunt puncte de reputatie castigate la pariuri sau prin comercializarea lor,de ce as fi afectat de ele pentru ca-mi sprijin palosul de cineva intr-o sectiunea ascunsa?Daca n-ar fi fost punctele astea nu s-ar fi ajuns sa plece lumea cu adevarat amuzanta si cu care aveai ce discuta chiar si in afara forumului...

Puncte de pariuri pe sectiunea de pariuri , puncte pentru comercializare,freakz coin(sounds stupid)...oricum sistemul de acum e destul de toxic si abuzat la greu.

1 1

Back to top
w0w^Sn@K3

[Eiyuu Ou]

(since 09-11-2021 12:00)

Votes: 2681

Post Posted: 30-11-2015, 01:50:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Lumea cu adevarat amuzanta" cum ii spui tu..daca ar fi respectat regulamentul nu ar fi primit ban, sau cum ii spui tu "plecat"
Zici ca pe tine te doare undeva.Dar adevarul e ca daca te durea undeva nu faceai aceasta propunere.

"oricum sistemul de acum e destul de toxic si abuzat la greu."
Atata timp a fost ok acest sistem. Dupa atata timp te trezesti tu sa zici ca sistemul nu e ok.

//Warn-ul ala(-40rep) Vrei sa zici ca l-ai luat asa de la un copil de 15 ani pentru ca ai fost prea cuminte, nu pentru flame...
Ok am inteles

0 1

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
winckler

[Copilul cu barbã]

Post Posted: 30-11-2015, 10:42:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Il meritam,dar daca nu se suferea cu sistemul de reputatie atat de mult,nu s-ar fi ajuns la flameul ala.Ideea e ca o sa veniti in haita si orice spun acum,va fi folosit impotriva mea ( lol ).

N-am spus sa fie neaparat scos,poate inlocuit sau imbunatatit.

1 1

Back to top
cl0vnul uc!g@s

[Be a Monster ☆]

(since 03-06-2020 00:00)

Votes: 1379

Post Posted: 30-11-2015, 12:37:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai mai propus asta tu sau unul din vechi tai prieteni daca nu ma insel si v-am zis si atunci daca ati avea si 1k+ rep si ati vedea asemenea propunere nu ati fi de acord ba chiar mai bine lati fi bagat pe bietul om pe - -
Nu am avut acces la 18+ nici odat dar daca voi cei care aveati acces nu ati fi luat peste picior useri care au mai putin de 18 ani sau ati fi ramas acolo in zona voastra si sa nu fi venit cu ''glumele'' voastre de toata jena la Spam Zone acum poate gasca vesela nu era banata , nu era pe - , nu erati priviti ca niste ''coji'' si nu vi se mai parea sistemul de reputatie actual ca fiind unul ''toxic''
Zici sa ne uitam la voturile tale? Daca ma uit la fiecare post unde ai primit - in proportie de 80% sunt pentru jigniri si pentru mistoul cu care tratezi useri sub 18 ani
Ca am vazut intr-un timp o poza cu mine in spania si incepusei cu mistoul ce va durea pe voi unde sunt eu si cu cine sau de pozele mele ?? va gandeati ca n-am fata de atat rep sau ce? puteam sa va dau report cum au facuto si restul dar am zis ca poate lasa-ti deo parte aerele astea ca eu sunt major si tu nu, dar totul in zadar din cate se pare.

0 1

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

Post Posted: 03-12-2015, 00:54:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum astept un respins si asta e,puterea reputatiei a castigat...

hrurr hrurr -25 rep hahaha l-a potolit , i-a dat cu minusul in cap...i-a aratat cine e seful...

ps: a fost un post in care cineva sustinea ideea ca sistemul de rep trebuie inlocuit...a fost sters...

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 03-12-2015, 17:59:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra. De ce? Pur si simplu pentru ca reputatia reprezinta respectul sau disrespectul pe care il are o persoana fata de tine. Dar nu numai. Ea se poate dobandi si prin pariuri sportive/loterie, diverse concursuri pe forum sau vanzari steam/paysafecard etc. Ba mai mult: Poti chiar sa creezi cate ceva la grafica pentru alti useri si vei primi reputatie.

Ideea la "A da reputatie pe minus" nu este aceea ca "i-a aratat cine e seful" ci este doar o forma de a-i arata respectivului user ca nu-l respecti dintr-un motiv anume (acesta ar trebui sa fie legat de forum: jigniri, tepe, injurii, bagare aiurea in seama etc).

Doar in momentul in care se da mult minus aiurea fara unul din motivele mentionate mai sus consider ca ar trebui sa se intervina. Chiar si asa e cu dus-intors situatia.

Spoiler:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
winckler

[Copilul cu barbã]

Post Posted: 03-12-2015, 18:12:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L.a.D l Catalin wrote:

Si suferinta a inceput din nou; Si aveam aproape 17 ani si 6k rep cand te dominam, dar asta e altceva -
P.S: uite ca prin acel minus dat persoanelor care o ardeau aiurea s-au potolit aberatiile si scandalurile de la spam-zone; sau nu atat prin acel minus cat prin ceea ce a urmat dupa el
P.S.S: te rog inceteaza sa jignesti aiurea o persoana indiferent cine ar fi ea, caci, in caz contrat, minusul tau va creste, inclusiv prin warn-uri (Da-precizasem doar cum sa faci reputatie si uitasem de partea 'cum sa o pierzi')

Despre asta e vorba.

0 0

Back to top
ksknuekskdefapt
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 21:03)

Votes: 1

Post Posted: 03-12-2015, 22:46:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L.a.D l Catalin wrote:
Contra. De ce? Pur si simplu pentru ca reputatia reprezinta respectul sau disrespectul pe care il are o persoana fata de tine. Dar nu numai. Ea se poate dobandi si prin pariuri sportive/loterie, diverse concursuri pe forum sau vanzari steam/paysafecard etc. Ba mai mult: Poti chiar sa creezi cate ceva la grafica pentru alti useri si vei primi reputatie.

Ideea la "A da reputatie pe minus" nu este aceea ca "i-a aratat cine e seful" ci este doar o forma de a-i arata respectivului user ca nu-l respecti dintr-un motiv anume (acesta ar trebui sa fie legat de forum: jigniri, tepe, injurii, bagare aiurea in seama etc).

Doar in momentul in care se da mult minus aiurea fara unul din motivele mentionate mai sus consider ca ar trebui sa se intervina. Chiar si asa e cu dus-intors situatia.

Spoiler:

Tu esti mic si inca nu intelegi ca oamenii mai maturi, aka aia banati de la spam zone, n-au fost afectati si nu vor fi afectati niciodata de reputatie pe rosu sau pe -.

Problema reala a fost faptul ca tu abuzai de limitatorul ala. Una e sa dai -20 la 30 de minute, alta e sa dai -1000 in 10 secunde. Tu nu ar trebui sa ai un asa privilegiu. Nici tu, nici restul persoanelor care nu fac parte din staff. Intelege odata ca asta e problema reala, limitatorul ala care ar trebui sa existe si la voi.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 04-12-2015, 02:09:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Partea cu reputatia este irelevanta. A prins cineva comunitatea LEVEL? Ma rog, forumul. Era un sistem de reputatie pentru tranzactii (fiind revista level se faceau trade-uri cu jocuri). Mi-am luat reputatie pe -, votes, cum se numeau doar ca m-am certat cu unu`.
Mai sunt cateva forumuri (de unde cumpar jocuri) care au acelasi sistem, dar reputatia se da dupa ureche (au fost cateva tepe pentru ca anumiti tepari aveau 10 prieteni ce isi dadeau intre ei reputatie de utilizator recomandat). Filelist, acelasi rahat.

Ideea e ca nu ai cum sa IMPUI cuiva in ce context sa ofere reputatia.
TEORETIC > FREAKZ:
Apreciezi un post - Like + Rep.
Consideri un post nepotrivit - Dislike + -Rep.
Nu exista sistem care sa seteze asa ceva, pentru ca mentalitatea omului are multe lipsuri.

Aici fac cateva mentiuni:
- Din cunostintele mele, decat staff-ul are limitatorul scos.
- Faci flame unde te duci, automat primesti -rep, implicit warns. Se spune ca ce cauti aia primesti. ( fac referire in mod direct la tine winckler )
- L.a.D l Catalin, citeste regulamentul. Inteleg ca din cauza unor posturi total eronate ti-ai creat un grup de persoane ce iti dezaproba fiecare post, dar inceteaza cu atitudinea asta de badboy/eu fac eu dreg. Nu stau sa negociez cu tine sau sa ma rog sa respecti regulamentul si bunastarea fiecarui utilizator.
Considera-l ultimul avertisment.

Ceva de obiectat?

1 1

Back to top
Fireaxe64

[Mentally Stable]

(since 08-04-2018 09:42)

Votes: 7

Post Posted: 05-12-2015, 15:12:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propunerea mea nu are lagatura cu forumul dar cu Saitul de wow freakz va rog frumos sa puneti acum la vote si itemele de pe cataclysm gen armuri/armele din firelands care nu le putem lua pentru ca nu merg toti bosii din raid.Multumesc!
0 0

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

Post Posted: 07-12-2015, 13:14:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

Ceva de obiectat?

Clar.Uita-te la reputatia mea,e cel mai elocvent lucru si chiar asteptam sa se intample asta ca sa arat cat se SUFERA prin reputatie,uita-te ce face dire p'acolo...

Cum raspunzi la asta ?

ps: pot sa am si -1k reputatie,imi e tot una,dar suferinta ma deranjeaza si se face asta de mult timp...

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 09-12-2015, 02:07:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca este vorba de suferinta, cat de a-ti arata ca esti enervant.
Presupun ca daca stai in banca ta, nu are nimeni nimic cu tine.
Continua cu a ataca la spam-zone si primesti -rep.

Sunt 3 categorii:
- Atacuri subtile
- Injuraturi ca la mama lor acasa
- -rep.

Tu te incadrezi la prima categorie, ei la a 3-a.
Nu se modifica nimic, invatati sa respectati omul.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 09 December 2015 00:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  

The time now is 10-04-2025, 22:08:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password