User
Pass
2FA

Cerere M3nThOLuTz
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1443
M3nThOLuTz Official

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-12-2015 13:06)

Post Posted: 07-12-2015, 15:56:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau pe server : M3nThOLuTz
Adminul ce te-a banat: Vodka.<3
Motivul banului: i-am trimis coduri pe skype
Timpul banului: 06.12.2015
Dovada ca ai luat ban(demo/printscreen): ----
De ce crezi ca meriti unban : pentru ca eu joc cu cod doar pe sv de cod:mw dar el stie ca am cod in pc si a zis ca are nevoie de ele si asa ca i-am trimis codurile dandu-mi ban desi eu nu folosesc codurile pe fury.freakz.ro deoarece iubesc sv-ul si nu vreau sa am ban vodka da ban daca il injur pe skype, ii trimit ceva pe skype etc.
PS: nu cred ca skype are vreo legatura cu sv-ul si vodka cu scorpion sau unit sa dea pe jucatori de lvl mai mare afara de pe sv ex: SenZor, si SenZor a avut probleme cu cei doi

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
HitmanT-37

[Shinigami]

(since 09-04-2020 23:12)

Votes: 36

Post Posted: 07-12-2015, 16:21:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da eram si eu in acea conferinta si da vodka ti-a cerut codurile daca ti-a dat ban doar pentru atat meriti unban deoarece nu poti primi ban doar pentru ca ai coduri in pc.

Casuta Vocala:HitmanT-37

Cel mai bun scor

Click
0 0

Back to top
**^Scorpion^**

[餓Ghoul鬼]

(since 19-02-2025 10:02)

Votes: 137

Post Posted: 07-12-2015, 16:22:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu folosesti codurile pe Fury ? Mah omule crezi ca nu stiu ca ai un config in care este wall ?!? Poate fi activat/dezactivat de pe F1 . -_- . Pentru ce sa ma unesc cu vodka ca nu inteleg ? Iti dai seama ca senzor a fost super de treaba inainte nu ? De cand a luat rmv s-a schimbat ..
Tot nu inteleg . Pentru ce sa ma dau mare ? Gandesti ? Intru pe sv rar pentru ca a inceput sa ma asculte , am tezele etc .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
M3nThOLuTz Official

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-12-2015, 16:42:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand imi facusi tu pozele nu aveam e dovada ca nu joc cu codurile asa ca mai lasama
wall-ul nu il mai folosesc de mai ceva de un an pe nici un sv si pe fury nu am jucat nici o data cu cod, anti banul e pentru serverul (laleagane) pentru ca joc cu colegi cu coduri si luam ban dar avem antibanul si scoate banul
PS: daca jucam cu antiban pe fury deja eram iar pe sv si nu mai faceam nici o cerere !

Casuta Vocala: Mentolatu

0 0

Back to top
Florin;x

[Mentally Stable]

(since 15-04-2016 16:53)

Votes: 1

Post Posted: 07-12-2015, 17:11:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

**^Scorpion^** wrote:
Nu folosesti codurile pe Fury ? Mah omule crezi ca nu stiu ca ai un config in care este wall ?!? Poate fi activat/dezactivat de pe F1 . -_- . Pentru ce sa ma unesc cu vodka ca nu inteleg ? Iti dai seama ca senzor a fost super de treaba inainte nu ? De cand a luat rmv s-a schimbat ..
Tot nu inteleg . Pentru ce sa ma dau mare ? Gandesti ? Intru pe sv rar pentru ca a inceput sa ma asculte , am tezele etc .

Numai va dati cu parerea daca nu stiti - Cfg cu wall nu exista si nici nu a existat - POate vroiai sa spui un simplu .dll

Cat despre tine. Vodka nu cred ca trebuia sa iti dea ban daca voi va dati pe skype coduri si in plus de unde stim noi ca acuma tu nu ne joci pe degete si ca ai fost cu wall/aim pe server ?

0 0

Back to top
M3nThOLuTz Official

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-12-2015, 17:28:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am fost jur pe ce vrei tu
PS: iti dau si aici skype
mau_ml.pc

0 0

Back to top
neamtuandrei

[Mentally Stable]

(since 01-03-2016 23:17)

Post Posted: 07-12-2015, 18:18:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

merita unban - SUCCES - + vodka este un jucator foarte bun al servaru-lui si sal respecti a muncit foarte mult sa ajung SUS
0 0

Back to top
M3nThOLuTz Official

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-12-2015, 19:05:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca faci cereri acces nu inseamna ca esti bun si a ajuns la un nivel la care a devenit opsedat de graduri si de acces si chestia aia ma enerveaza pe mine ca ia venit puterea la cap si da ban cum vede ca unul joaca cu nividia, are coduri in pc etc.
nu zic ca sa primeasca remove da macar sa se mai potoleasca + a zis ca de acum eu cu pikachu avem restrictie pe sv adica cand ne prinde ne da ban [daca face asta voi reveni pe forum cu o reclamatie (nu e amenintare)]
asta e sper sa iau unban pt ca pana la urma de aia am venit eu pe forum cu reclamatie si cerere unban pentru ca vreau sa iau unban
daca nu as vrea nu mias bate atat capul dar adevarul e ca am coduri in PC dar nu joc pe fury cu ele puteti sa imi faceti poze ce vreti.
PS: miau aflat multi playeri parola de la cont si as dori sa o schimb daca se poate referitor la asta (un fondator sa ma contacteze daca il rog pentru a putea sa imi schimb parola)

0 0

Back to top
vodka3312

[Strike!]

(since 04-11-2024 20:58)

Votes: 26

Post Posted: 07-12-2015, 20:13:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai de capul meu... Asa mult minti.. Ii dai contul lui fractu' pika chu si inca 2 prieteni de-ai tai, dani si mai era unu ionut pe confa, si ala iti stie parola. Ai codurile in folder cs. Stiu asta, nu nega! Si nu mai minti asa mult ca ma supar, ai avut interdicite si iara vi cu hackuri? ...

🌟REGULAMENT FURIEN FREAKZ🌟

0 0

Back to top
SeNz0r*PGL

[PGL-ZONE]

(since 14-09-2020 15:31)

Votes: 48

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  #SenZor 
Post Posted: 07-12-2015, 20:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

**^Scorpion^** wrote:

?????? -))))
Cofing nu e wall - , experienta isi spune cuvantul ..
Oricum merita unban , nu are nici o vina ca are coduri in cstrike , si eu am n7 care contine diferite scripturi/cfg-uri dar daca nu le activez nu se intampla nimic + nu conteaza daca are aim/wall/speed in cstrike , daca nu aveti dovada ca le-a folosit pe sv ban-ul e degeaba . Antiban avea si Vodka ( nu poti nega , stiu foarte bine cand lai pus ), asa ca asta nu e motiv .
PRO unban . Si mento cam are dreptate , admini dau slay/gag/ban playerilor cu lvl mare aiurea , doar ca sa fie ei cei mai buni - .

"In the Ninja World, those who break the rules are scum, that's true...
but those who abandon their friends are worse than scum!"

0 0

Back to top
M3nThOLuTz Official

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-12-2015, 20:51:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vodka de ce nu poti sa bagi odata la cap ca nu joc cu coduri pe acest sv !
joc cu coduri pe servere spaniole de COD:MW si pe alte servere de clasic (laleagane)
tu acum incerci sa ma bagi la fundul oceanului si sa creada toti ca sunt mincinos dar eu zic adevarul
Nu am avut interdictie am avut ban dar am luat unban si acum se repeta aceasi chestie
nu ai cum sa ii zici unui player ca are interdictie atat timp cat fondatorul a zis ca nu are
interdictia pe serverele de cs nu exista doar ban si alte comenzi date de staff unui player pentru a il tine departe de sv
intr-un fel interdicta e banul cea ce am acum dar la primirea de unban nici un player nu mai are interdictie !
fondatori au decis ca de craciun toti banati sa primeasca unban si in cateva zile uni din admini au facut iar lista banatilor cu cel putin 10 playeri in ea
Ovidiu cel care era mai de mult banat are pc stricat dec cine intra pe numele lui nu este realul (pentru informare, am vorbit eu cu el)
nu e vorba de cei 2 care imi stiu parola e vorba de alti care intra pe contul meu in timp ce ma joc cu cei 2 (Pikachu si l1ttl3sh1n3) doar ei doi imi stiu parola dar alti playeri imi intra pe nume chear daca nu se logheaza dar uni stiu si parola dar nush de la cine si am avut 34k puncte din care am mai avut 0 dar am zis ca nu zic nimic si am incercat sa ii fac inapoi
si ca sa fie tu nu zici cum mai facut sa iti dau codurile
te rog sa le spui tuturor ce ai zis tu cand a venit vorba de coduri pe skype si rog admini sa fie cu ochi si pe vodka chear dupa ce zice ce m-ia zis mie pe skype, iar daca nu zice va voi zice eu cand ii voi face alta reclamatie pentru ca e posibil ca dupa ce intru pe sv sa imi poarte pica si sa ma tina in slap/slay/kik/ban 120min si pe urma permanent cu motivul ca va zice ca fac camp si tb pe cea ce nu se da ban permanent, se da doar slap/slay/kik/ban120
apoi daca playerul continua se ia aceasta actiune de la inceput.

Vodka.<3 sper ca te-ai lamurit si vei inceta sa mai comentezi fara rost.

0 0

Back to top
vodka3312

[Strike!]

(since 04-11-2024 20:58)

Votes: 26

Post Posted: 07-12-2015, 22:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi ca-ti creste nasu'. Tu insuti imi spuneai ca ai bagat wallu pe fury. Cand intram eu pe cs, imi dadeai cap prin perete. Next mai faci asa, inregistrez convorbirile noastre si gata nene. -

🌟REGULAMENT FURIEN FREAKZ🌟

0 0

Back to top
SeNz0r*PGL

[PGL-ZONE]

(since 14-09-2020 15:31)

Votes: 48

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  #SenZor 
Post Posted: 07-12-2015, 23:14:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vodka3312 wrote:
Vezi ca-ti creste nasu'. Tu insuti imi spuneai ca ai bagat wallu pe fury. Cand intram eu pe cs, imi dadeai cap prin perete. Next mai faci asa, inregistrez convorbirile noastre si gata nene. -

Citate de genul acesta nu isi au rostul .
Fara dovada degeaba spui . Va spun la aman2 sa terminati cu reply , v-ati spus punctul de vedere .
Acum asteptati fondatorii sa dea o decizie .

"In the Ninja World, those who break the rules are scum, that's true...
but those who abandon their friends are worse than scum!"

0 0

Back to top
SENTI#Chris

[▲]

(since 12-12-2021 16:11)

Votes: 284

Post Posted: 11-12-2015, 21:41:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vodka,Scorpion. Vad ca nu sunteti in stare sa aduceti dovezi. Menthol. Lasa aici ip-ul. O sa iti dau unban cand pot

-Back soon
0 0

Back to top
Florin;x

[Mentally Stable]

(since 15-04-2016 16:53)

Post Posted: 11-12-2015, 22:00:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e nevoie de unban. @D3lux3 banul va ramane deoarece mi-am pierdut timpul meu pretios sa ii dau add pe skype / sa ii arat cum se face un print screen iar el la un moment dat imi spune ca numai stie parola de la celalalt cont pe care a vorbit.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by mR.aXeL, 12 December 2015 15:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 08-08-2025, 06:52:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password