User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Freakz fd good

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message656
Fiury

[Legend of Pandaria]

Status: Offline
(since 10-09-2023 16:03)

Votes: 239

Post Posted: 06-12-2015, 00:42:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azi jucam linistit cs, radeam cu admini, ne distram cand la un moment dat mi s-a intamplat asta:

I-am zis frumos sa se linisteasca, a facut-o dar nu pentru mult timp pentru ca a fost urmata de asta:

Iar intre aceste 2 snapshoturi mai era un moment care nu am reusit sa il pozez, dar consta intr-aceea ca din baza de la T (fd era terorist) isi dadea slap si zbura pana la ct ... inainte sa ies este acesti ss :

Rog sa se ia masuri fata de acest individ.

Discord: Fiury#4432

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
fdgod

[war4]

(since 22-06-2017 18:10)

Votes: 23

Post Posted: 06-12-2015, 01:00:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vai si amar de tine si de capu tau , totul a fost in gluma , mi-a spus black sa iti arat si tie bindu ..
In fine sa nu te miri de ce nu te suporta nimeni
Rasu lumii...
Se mai supara lumea dar nici in halu asta smechere..

Posturi unite automat, 06-12-2015, 01:00:10

Vrei sa iti mai zic?
Iti mai zic bunule , nu mi-ai zis sa ma calmez, nu nimic , am dat ce am dat dupa slap mine , de distractie , ceea ce tu nu poti constientza ,pentru ca esti prea inapoiat mintal, radeai tu cu admini de pe server? cu care ? nu te baga nimeni in seama -) , esti o persoana seaca si de tot rasul , esti un mofturos , un increzut , nu am cuvinte sa te descriu "prietene"...
Prin ce ai scris ce ai vrut sa dovedesti ca "stii" gramatica?
Ba , iti zic frumos potoleste-te , eu nu am treaba cu nimeni , daca tu ai treaba cu mine si cu restul e strict problema ta .. a da si iti faci singur reclama proasta .
Iar cu Geo. , ma inteleg foarte bine cu tipu , spre deosebire cum te intelegi tu cu toti , el mi-a cerut sa ii dau pentru ca se blocase , poate sa iti confirme -
CYA

Get RICH or DIE tryin' .
1 0

Back to top
Fiury

[Legend of Pandaria]

Post Posted: 06-12-2015, 01:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fdgod wrote:
Vai si amar de tine si de capu tau , totul a fost in gluma , mi-a spus black sa iti arat si tie bindu ..
In fine sa nu te miri de ce nu te suporta nimeni
Rasu lumii...
Se mai supara lumea dar nici in halu asta smechere..

Posturi unite automat, 06-12-2015, 01:00:10

Vrei sa iti mai zic?
Iti mai zic bunule , nu mi-ai zis sa ma calmez, nu nimic , am dat ce am dat dupa slap mine , de distractie , ceea ce tu nu poti constientza ,pentru ca esti prea inapoiat mintal, radeai tu cu admini de pe server? cu care ? nu te baga nimeni in seama -) , esti o persoana seaca si de tot rasul , esti un mofturos , un increzut , nu am cuvinte sa te descriu "prietene"...
Prin ce ai scris ce ai vrut sa dovedesti ca "stii" gramatica?
Ba , iti zic frumos potoleste-te , eu nu am treaba cu nimeni , daca tu ai treaba cu mine si cu restul e strict problema ta .. a da si iti faci singur reclama proasta .
Iar cu Geo. , ma inteleg foarte bine cu tipu , spre deosebire cum te intelegi tu cu toti , el mi-a cerut sa ii dau pentru ca se blocase , poate sa iti confirme -
CYA

Fie cum zici tu, eu doar atat iti zic, daca nu ma suporta nimeni, nu ramaneam admin cu 10 pro si 1 contra. In rest despre limbajul folosit sa decida un admin cate warnuri iti da. Cya!

0 0

Back to top
fdgod

[war4]

Post Posted: 06-12-2015, 01:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da ma stai linistit -
Fiecare primeste ce merita , imi asum ceea ce am facut .
In schimb , tu pentru mine numai existi.
Daca ai tu 2 avertizmente , nu inseamna ca pentru orice prostie trebuie sa luam si noi , totul era un asa zis "pamflet" ti-am mai spus..... nu esti destul de constient sa realizezi asta si ... e prima mea abatere , deci nu cred ca o sa primesc ceva,daca primesc ,primesc pentru ceea ce am facut.
Imi asum, hai ... du-te ca e lapticu cald.

Get RICH or DIE tryin' .
0 0

Back to top
Fiury

[Legend of Pandaria]

Post Posted: 06-12-2015, 01:41:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fdgod wrote:
Da ma stai linistit -
Fiecare primeste ce merita , imi asum ceea ce am facut .
In schimb , tu pentru mine numai existi.
Daca ai tu 2 avertizmente , nu inseamna ca pentru orice prostie trebuie sa luam si noi , totul era un asa zis "pamflet" ti-am mai spus..... nu esti destul de constient sa realizezi asta si ... e prima mea abatere , deci nu cred ca o sa primesc ceva,daca primesc ,primesc pentru ceea ce am facut.
Imi asum, hai ... du-te ca e lapticu cald.

Vai, ce imi pare de rau ca nu mai exist pentru tine, eram "cei mai buni prieteni" Vai ... ce rau imi pare!
si inca una, ce legatura este aici alea 2 avertismente ale mele?
Astept decizia unui admin.

0 0

Back to top
fdgod

[war4]

Post Posted: 06-12-2015, 02:11:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca iti pare rau , chiar iti pare , nu ai cu ce sa te aperi si imi dai rep - -)))))))

Get RICH or DIE tryin' .
0 0

Back to top
fdgod

[war4]

Post Posted: 06-12-2015, 03:15:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[b][i]Baron... stai asa , nu e ok...
Deci man, scuze daca te-am luat in ras sau ceva ... stiu , am gresit.
Iarta-ma ca ti-am vorbit pe tonu asta obosit..
Man deci... eu am foarte multe ***** la care ma gandesc , sunt in depresie de vreo 2luni , nu imi gasesc locu , sunt nelinistit , nu stiu ce scop am eu , ai mei is departiti... am avut o copilarie de *****.. am fost de mic obisnuit sa ma educ singur , iarta-ma daca ti-am vorbit asa, imi asum absolut tot , daca e nevoie renunt si la admin numa sa fi fericit.. In cs , pe war3 imi gasesc si eu o alinare in plm - .. e singurul loc unde pot scapa din lumea asta de ***** si de toti oamenii ce ma inconjoara, crede-ma am tot ce imi doresc , dar mi-as dori sa nu am nimic si sa fiu fericit.. sunt mereu foarte trist, suparat , pus pe ganduri , ceea ce vedeti voi zi de zi ca sunt un nebun si restul ,e doar asa , ma mint si pe mine insumni... , mereu caut atentie , mereu caut ceva amuzant de facut sa uit de toate.
Toti membri ai war3 si war4 . Imi pare rau daca v-am gresit vreodata cu ceva , SINCER !
Imi pare rau daca am fost cum am fost ... , astept decia ta Andrei , restul nu ma intereseaza , spune-mi doar daca vrei sa mai raman admin si sa joc sau sa nu o mai fac.
Ai grija de tine si iarta-ma te rog frumos.. chiar nu is o persoana rea , sunt bipolar , ma enervez foarte repede din orice ..
Multumesc tuturor pentru toate momentele frumose care mi le-ati oferit... -
Aveti grija de voi . Multa sanatate..

Get RICH or DIE tryin' .
0 0

Back to top
adi014

[Holy Sfant]

(since 06-12-2019 20:00)

Votes: 25

Post Posted: 06-12-2015, 05:43:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta nu era reclamatie de facut. FD nu faci asemenea lucruri decat cu persoanele care stii tu sigur ca iti permit si nu in halul ala de mult. Nu vreau sa mai vad spam-uri de comenzi pe playeri, intre admini sau pe sine caci voi lua masuri chiar eu fara sa astept un owner. In fine...
Dupa parerea mea reclamatie e aiurea, trebuia sa aveti o discutie si atat dar Baroane esti mai dificil.

O sa asteptati decizia un onwer fara sa mai comentati daca nu inchid reclamatia.

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 06-12-2015, 10:03:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atât Freakz * FD GOD cât și B|acK-TiGeR au aplicat comenzi pe alt admin. Deși uneori poate fi amuzant și puteți distra lumea pe server cu un slap, el va spus sã încetați. Înțelegeam dacã vorbeați între voi sã faceți asta, dar nu așa. Este interzis sã aplici comenzi aiurea pe jucãtori cât și pe admini. Mã voi consulta cu ceilalți owneri și vom reveni cu o decizie.
0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 08-12-2015, 12:02:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

B|acK-TiGeR a fost suspendat pânã pe data de 15 decembrie
Freakz * FD GOD a fost suspendat pânã pe data de 20 decembrie.

Sper cã veți conștientiza amândoi cã ceea ce ați fãcut voi nu a fost bine și cã puteați rãmâne fãrã admin (retrogradare) conform regulamentului. De asemenea pentru champ veți putea aplica numai dupã o lunã dupã ce va expira pedeapsa. Sper sã nu se mai întâmple așa ceva pentru cã atunci nu numai cã veți rãmâne fãrã admin dar veți primi și ban pentru o bunã perioadã de timp.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 08 December 2015 10:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 24-02-2025, 23:34:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password