User
Pass
2FA

Reclamatie server!

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints
Author Message616
Narcis25

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-09-2016 14:23)

Post Posted: 13-12-2015, 13:12:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Spy
Grad:Supporter
Nick-ul reclamatului: Serverul
Gradul reclamatului: (Accese pe server ale reclamatului) -
Motivul reclamatiei: In primul rand,s-a dat restart la server deodata,eram langa newbest si neutron...am fost bugat primind itemele din hub desi eram pe mine cu set full prot 4,sabie op,arc op,2 mere op...martora neutron.
In al 2-lea rand,astazi a intrat cineva cu numele spy avand acelasi grad ca si mine,m-a bugat si am pierdut alt set full prot 4,20 potiuni,sabie op,arc op,martor Artrote,faceam pvp cu el cand s-a intamplat.
Regula incalcata: -
Admini online: -
Ora si data:9:27
Dovada: (Screen-shot/video) http://imgur.com/Uu48tZS
http://imgur.com/gsMFbgZ
Ate comentarii: (Orice argument in plus va poate ajuta!) Aceste poze sunt dinainte sa dau relog si sa realizez ca sunt bugat,mentionez in al 2-lea screenshot ca aveam 110k,cu acelasi bug mi-au fost setati banii la 100 cum se vede in primul screenshot.
Stiu ca unii membrii din staff sunt foarte inactivi,si prima mea reclamatie nu a fost rezolvata nici acum,insa acesta este un bug de la server,pot demonstra ca aveam acele iteme deoarece am avut martori in ambele cazuri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NewBest

[MC Freakz Staff]

Status: Offline
(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 13-12-2015, 18:08:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cunosc bugul, dar am incercat sa nu vorbesc despre asta, ca sa nu se abuzeze. Vad ca nu a mers. Voi rezolva problema cel tarziu maine.

ATENTIE!
Daca se intampla din nou, iesi de pe server! Practic, in momentul in care iesi, a doua persoana va fi obligata sa bage parola.

Voi verifica in log IP-ul (daca poti te rog sa imi dai data si ora exacta pentru fiecare eveniment prin PM, sa imi fie mai usor sa caut), iar cel care a intrat cu numele tau va primi ban ip. Cand voi rezolva problema, voi urmari ce ti-a furat acea persoana si iti voi inapoia banii si itemele (pentru items e mai greu, daca ai putea sa imi lasi in PM o lista exacta cu ce ai pierdut in ambele cazuri ar fi excelent).

Imi pare rau pentru cele intamplate. Daca observi pe cineva in aceasi situatie, te rog sa ii comunici imediat sa dea disconnect. De asemenea, adminii sa dea kick oricarei persoane care pateste asta.

Voi incerca sa rezolv chiar in aceasta seara, dar nu garantez (am teza maine - ). Imi cer scuze pentru neplacerile cauzate!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 13 December 2015 16:08

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints  

The time now is 27-02-2025, 22:07:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x