Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Radoi spune cum a fost "lucrat" din interior
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
Raj
[#rehabisforquitters]
Status: Offline
(since 17-08-2018 16:54)
,
Topics: 118
Votes
: 60
Posted: 22-12-2015, 17:27:50
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Mirel Radoi a avut mari probleme in scurtul mandat pe banca Stelei, iar acum a hotarat sa dezvaluie modul in care a fost "lucrat" chiar din interior.
Directorul sportiv al Stelei a fost suspendat de UEFA intrucat nu avea licenta Pro, iar Radoi face o dezvaluire incendiara: in spatele deciziei ar sta chiar Federatia Romana de Fotbal.
Radoi nu s-a oprit aici si a mai facut o dezvaluire incredibila, spunand ca cei care au venit cu solutia ca el sa fie director sportiv au fost chiar oficialii Federatiei, care ulterior l-au parat la UEFA.
"Eu am fost la Federatie sa intreb care sunt pasii pentru a primi licenta, cat dureaza si care este solutia. Ei mi-au spus ca pot fi director sportiv. Au votat in Comisia Tehnica si mi-au zis sa fiu director sportiv. Apoi tot ei au fost cei care au intors decizia.
Oameni din Federatia Romana de Fotbal au facut reclamatia la UEFA si apoi Ionut (Lupescu - n.red.) a intervenit. Lucrurile sunt simple pentru mine", a afirmat Radoi la Dolce Sport.
Radoi a fost suspendat de UEFA si nu mai putea sta pe banca la meciurile din cupele europene.
In schimb, in competitiile interne, lui Radoi i s-a interzis sa se ridice de pe banca in timpul meciurilor.
Uita ceea ce ai invatat pentru a-ti aminti ceea ce stii!
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
The time now is 30-04-2025, 16:49:13
Copyright info