User
Pass
2FA

Cerere helper L_K97

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message862
LNK

[Kanismafia]

Status: Offline
(since 20-06-2019 20:06)

Votes: 18

Post Posted: 25-12-2015, 00:10:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, sunt George C. aka L_NK97 (uneori lnk/linkutz sau lank) si am 17 ani. N-am un cont premium. Pe server am ~30 de zile la ontime, las o poza mai jos, si joc de vreo 2 ani pe server. De Minecraft m-am apucat de vreo 3 ani si habar n-am cum am reusit sa gasesc serverul asta. N-am prea multe posturi pe forum, dar sunt destule pentru cerere (le vedeti sub avatar, in stanga).
Nu joc foarte mult, undeva la 2 ore pe zi, cateodata mai mult cand am timp, de obicei seara dupa ora 5.
Ar fi frumos daca s-ar baga TriviaMaster pe server, cu diferite intrebari si premii, intrebari de cultura generala sau intrebari legate de server care ar valora mai multe puncte etc.
Cunosc regulamentul si pe viitor sunt dispus sa donez.
Dupa acel incident am luat o pauza de la server. Am revenit zilele trecute si am vazut ca nu prea mai sunt admini; un helper, moderator, builder care intra rar si co-ownerul. Din aceasta cauza, playerii sunt lasati de capul lor, se injura de la cele mai mici chestii, se incalca regulamentul cat timp un admin nu e online si chestia asta dauneaza comunitatii, avand in vedere ca mult playeri noi vin pe server si nu prea e placut sa vezi ca se injura 'ca la usa cortului' cand intri pe un server.
Am fost admin aici recent si probabil stiti ce masuri iau si in ce maniera in functie de gravitatea situatiei. De obicei incerc sa rezolv conflictele dintre jucatori cu frumosul, daca nu se poate, aplic sanctiunile prevazute de regulament.

Poza ontime: Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ann Neutron

[n o ]

(since 05-01-2020 13:36)

Votes: 46

Post Posted: 25-12-2015, 09:52:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Având în vedere cã ai mai fost admin pe acest server, cunoști comenzile și în general știi sã adminezi , ai un PRO de la mine !

neutron-Moderator

P.S Crãciun Fericit -

0 0

Back to top
xRaZor

[MC Freakz Staff]

(since 08-07-2018 18:08)

Votes: 41

Post Posted: 29-12-2015, 19:26:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate am citit nu prea iei in considerare intamplarile anterioare.. Se zice totusi ca nu e bine sa traiesti in trecut. Dar avand in vedere gravitatea faptelor precedente nu cred ca esti in masura sa mai faci cerere pentru a te reintoarce in staff, sa vorbesti despre regulament (dupa ce ai incalcat o serie buna de reguli) sau chiar sa mentionezi interesul tau fata de bunastarea serverului dupa ce ai facut ce ai facut (nu cred ca mai trebuie sa mentionez ce si cum fiindca stii singur, atat detaliile, cat si urmarile). In concluzie, dupa ce ai citit asta probabil ti-ai dat seama de raspunsul evident din partea mea -> Contra.

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 11-01-2016, 19:56:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze boss, dar nu prea vad cum te-ai putea intoarce in staff dupa cele intamplate... nu inca cel putin...

Respins.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 11 January 2016 17:56

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 06-08-2025, 06:50:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password