User
Pass
2FA

[Rezolvat] UNBAN Rider
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2803
Zookey

[Forum Legend]

Status: Offline
(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 30-12-2015, 19:38:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e destul de dubioasa prima faza cum se intoarce sa tina scarile... se aud si niste pasi pe jos in galagia aia, cu niste casti bune se aud, totusi greu sa-ti dai seama pe moment... si a2a faza nu prea poti sa zici ca a pus direct tinta pe el... se auzea ca vin pe acolo si a avut reactie cand ii vede capul lui ala.. oricum este scurt demo-ul. Parerea mea ca nu are din cauza ca este prea mic demo-ul, trebuiau mai multe faze sa ne dam seama dupa mai multe kill-uri.

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
adi014

[Holy Sfant]

(since 06-12-2019 20:00)

Votes: 25

Post Posted: 30-12-2015, 20:46:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La o speta de genul lasi mai lung demo-ul sa ai minim 3 faze sigure... uneori si eu ma iau dupa logica si chiar daca aud mai multi pasi trag indiferent ca stiu sau nu ca st ai mei... te mai uiti si cati sunt morti...cs-ul nu e doar de skill e si de inteligenta... nu pot sa ma decid pt ca la unele dintre faze si eu as fi facut la fel...demo neconcludent din pct-ul meu de vedere

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cornelox

[CraCkeD;x]

(since 13-09-2017 15:56)

Votes: 32

Post Posted: 30-12-2015, 22:37:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La faza a doua,nu raman doar la momentul cu tinta pe cap,ma refer la toata chestia pe care a facut-o el.. cand a sarit ct si el l-a avzut dar nu a tras,a mers pe langa,si pe urma s-a intors mergand,cu tinta in perete,explicat-mi dc s-a intors? ca totusi era perete,nu avea de unde sa vada daca ct il vazuse sau nu..Nu ai cum s ao pui pe inutitie,pt ca el era prea sigur ca vine simr la scari. Ai ma serios? doar 2 persoane vad wall perfect? unde sunt oamenii cu experienta? Demo este bun,ca mergea si mai lung,da..dar cuprinde faze concludente..Adomer,prima faza cand sarea el ,chiar unde incepe demo..acolo poti sa zici ca mai iesi si tu tragand..dar faza cu simr sigur nu o faceai +sa fii sigur ca vine doar unul..pe urma merge linistit sa-si ia arma..Fiti seriosi,e wall,dar m am saturat ca voi sa va bazati pe ss: "nu are ca i-am facut si eu ss" Oameni buni,stati cu demo in fata,nu cu e prea scurt..
O las balta,nu am cu cn..Faceti ce vreti,sa primesca unban,ce vreti.. decat sa-mi bat capul cu voi sa va explica ca la gradinita si voi sa spuneti ca nu are si sa dati vina ca e demo prea scurt.. E abusrrrd..

0 0

Back to top
Rider21

[Mentally Stable]

(since 07-01-2016 20:28)

Post Posted: 30-12-2015, 22:49:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa imi dai odata unban
0 0

Back to top
D3n bl3ck

[Freakazoid]

(since 11-04-2020 09:40)

Votes: 81

Post Posted: 30-12-2015, 23:35:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rider21 wrote:
eu zic sa imi dai odata unban

Pana la decizia unui owner nu primesti niciun urban!!

0 0

Back to top
ssQ

[Mentally Stable]

(since 20-09-2019 22:39)

Votes: 9

Post Posted: 31-12-2015, 02:42:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai priviti demo-ul o data la faza cu SirM (abia l-am vizionat iar).

Faza e asa: Rider e cu spatele la scari, se uita pe tunel stanci [nu conteaza unde] SirM face clar vreo 4-5 trepte, apoi il aude Rider, se intoarce si se intoarce si gresit cu tinta initial in spatele lui SirM, apoi il ia.

Dar vroiam doar sa punctez ca SirM face pasi, deci zgomot. Nu uitati ca e posibil, cum am spus, si cum a zis un antevorbitor, aici nu e vorba numai de sunet... [sunt mai multe:

sa cunosti harta bine, peretii, radaru, echipa, sunetul, skill....etc] ca el sa stie de prezenta lui SirM de pe radar-sunet-pozitia in care au fost omorati cei 2..etc.

Cracked are dreptate in demo la 2 faze.. Rider se intoarce prin zid de 2 ori, 1 data la scari pe braul ala si fixeaza cu tinta "ceva" (dar daca n-ai esp, nu stii ce?!?!)
Iar la a 2 a faza la fel in x inainte sa-l ia pe win10 se intoarce fix in zid se uita la "ceva", dar daca n-ai ESP nu stii la ce. (oricum aici cand se intoarce am impresia dupa sunet, ca primu CT era mult mai incolo de unde se uita el)
Plus ca nimeni n-a luat in calcul, ca el, stiind de primul CT care se ducea arcada aia, ar fi putut sa sara braul in spatele lui..si atunci el de aia s-a intors doar jumatate, sa vada daca nu-i sare in spatele lui.

Cat despre prima faza cu De Siabra, e discutabila.. De Siabra ajungand asa departe in X, putea sa omoare cel putin 1 Ts, ca Rider aflat intr-o pozitie apropiata, sa auda si sa ia decizia sa coboare tragand dupa coltu ala - plus ca si Siabra face zgomot. + ca n-ai in film, faza anterioara intrarii lui Siabra in X, sa-ti dai seama cum l-a "auzit" sau nu l-a "auzit".

Demo-ul nu-i scurt, e chiar bun, dar fazele sunt incerte pentru ca poti sa le explici logic, excluzand wall-ul.

Ar putea intervenii si Lis cu cateva amanunte suplimentare, am observat ca pe film, inainte sa moara Rider de mana lui Siabra, spune ca "are la buton", banuiesc ca se baza Lis pe ceva cand zicea asta.

PS: am citit tot pe aici pe forum ca ESP-ul e degeaba.. uite un caz clar in care daca era ESP on, cazul era elucidat. Toti jucatorii care joaca mult sunet (inclusiv eu), stam cu tintele prin pereti..dar peretele in unele cazuri e foarte mare. Eu v-as sugera totusi sa-l bagati, iar Adminii care nu vor sa-l foloseasca sa-l lase pe off.

1 0

Back to top
Rider21

[Mentally Stable]

(since 07-01-2016 20:28)

Post Posted: 31-12-2015, 03:13:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu tot respectul Daca observi ssq, inainte sa urc scarile pun tinta pe doi dintre coechipierii mei(asta am spus-o si intr-un post anterior)-, unul din ei era Stix cel omorat de Sirm, stiam ce am lasat in urma, era clar ca Sirm venea pe acolo omorandu-l pe stix,asa mi-am dat seama cum sa astept, am asteptat, am vazut ca nu vine m-am intors o secunda, si cand m-am intors iar, Sirm deja iesise, nu am pus tinta pe el nu nimic,tinta mea se vede ca era in spatele lui cu mult, cu tot respectul CRaked, dar esti praf la CS daca nu stii de lucrul asta,la a doua faza cu windos 10, cand ma uit in sus il vad pe gagiul ala cum sare - de windows habar nu aveam nimic acolo, eram sigur doar ca e cineva, de asta m-am fofilat langa zid - am tras o privire sa nu sara peste mine si atat, cand urc scarile apare ala, nu am pus tinta direct pe el...Lis mi-a facut poze in ziua aia nu aveam nimic, si Sirm mi-a facut odata si den black si tot nimic si chiar mai credeti ca tip dupa unban cand pot sa intru cu alt nume? e o chestie de principiu...stiu ca sunt nevinovat si nu imi place situatia in care sunt pus...
0 0

Back to top
Cornelox

[CraCkeD;x]

(since 13-09-2017 15:56)

Votes: 32

Post Posted: 31-12-2015, 12:28:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pasii lui sirm se aud in momentul in care deja el il astepta..Nu avea cum sa auda pasi ianinte erau 3 ts langa el..E imposobil sa se intoarca si sa fie atat de sigur ca vine cel putin un ct, si a fost destul de sigur ca a fost doar unul..puteau sa fie 2-3,dar el a fost prea sigur ca a fost unul si s-a dus sa-si ia mp4a1.Dc sa introducem ESP? eu cred ca inca sunt admini care nu au nevoie de el, trb sa ne bazam pe experienta nu pe ESP..asa cu ESP multi admini nu o sa mai foloseasca sunetul si o sa dam la banuri ...
App,explicatiile tale nu se iau in considerare,faci +1 post degeaba,nu avem nevoie de tn,este demo si punct.Nu ma intereseaza ce windows ai sau ce mai vrei sa zici ca nici nu am citit..

0 0

Back to top
adi014

[Holy Sfant]

(since 06-12-2019 20:00)

Votes: 25

Post Posted: 31-12-2015, 14:06:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer mii de scuze ca nu am judecat corect demo-ul. M-am uitat uitat azi atent de vreo 10 ori... E wall! Ai o faza clara la Sirm cand te uiti inca din tunel sa vezi daca nu vine cineva prin spate. La un moment dat urci pe scari dar te intorci pt ca l-ai vazut. Nici vorba de sunet pt ca erati vreo 6-7 tero sus si el era destul de departe ca sa il auzi clar. A2a faza e in baza ct cand mereu dai ocheade in spate sa vezi daca vine ceva din spate. Ii stii pe aia sus cu awp dar ti-e greu sa ajungi la ei ca nu ai pozitie si ii vezi pe aia 2 ca vin din spate pe tunel si te duci pe ei. Scz inca odata ca nu am judecat cum trebuie demo. Ramai cu ban!

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 01-01-2016, 14:03:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alte pareri sau ne dam verdictul?

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
SoFail

[Hail to the king!]

(since 30-03-2024 07:58)

Votes: 26

Post Posted: 03-01-2016, 11:33:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faza cu Sirm e discutabila, putea din simplu noroc sa se intoarca, mai ales cunoscand harta si stiind ca pot sa vina ct pe-acolo.

Dar faza din X il da de gol, dupa ce schimba focuri sus, trece prin perete cu tinta fix pe ala.

Da, cel mai probabil are wall.

0 0

Back to top
hiropedis

[کے.Sya]

(since 12-04-2017 03:41)

Votes: 19

Post Posted: 03-01-2016, 11:45:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am sa închid aceasta cerere ... rãmâne sa revenim cu un verdict final.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by hiropedis, 03 January 2016 09:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 22-02-2025, 21:41:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x