User
Pass
2FA

Reclamatie Artrote + Spy

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints
Author Message1615
MonkeyDonkey1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-01-2016 19:47)

Votes: 1

Post Posted: 31-12-2015, 13:17:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: (Numele tau din joc) :MonkeyDonkey1

Grad: (Accesele tale pe server) :Special Donator

Nick-ul reclamatului: Artrote (cred ca si Spy)

Gradul reclamatului: (Accese pe server ale reclamatului) : Legendary

Motivul reclamatiei: Pai in primul rand a facut un fel de grief(a 2-a poza) (presupun ca se poate spune si asa) ;a folosit /jump ca sa poata sa ajunga la cai nostril + a folosit un BUG in care daca te urci pe cal si te deloghezi dispare calul (la asta cu calu nu am dovezi..) si presupun ca a incercat sa faca o p**a (prima poza).

Regula incalcata :Grief si Abuz de rank + Abuz de bugguri

Admini online: (Daca e cazul, specifica de ce nu le-ai cerut ajutorul lor) :-

Ora si data :Grieful: ns cand sa intamplat ; Abuzurile: ieri tot pe la 21:46 ,atunci cand Obfi_FTW a inceput sa injure

Dovada: (Screen-shot/video) : http://imgur.com/a/IKaDK
Ate comentarii: (Orice argument in plus va poate ajuta!) :Adevarat nu e prot a mea in caz ca va intrebati da am sethome acolo am allow practice stau cu Vladicios. Ns daca a participat si Spy la asta cu grieful dar aia cu cai lam vazut si pe el.Sper sa se resolve problema.

0 1

Back to top
View user's profile Send private message
Artrote

[Legendary]

(since 13-04-2023 20:41)

Votes: 7

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 31-12-2015, 13:49:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba unu eu nu am legatura cu asat cu grifu asta recunosc ca m-am urcat pe cai dar nu am folosit jump sau altceva tarcul are o
gaura intr-o parte si acele p**e nu sunt opera mea
eu team rugat sa ma lasi sa ma dau jos dar tu n-ai vreut si ai zis sa dau dissconect spy poate vedea in consola intreabal
Deci nu este nici un abuz de rank deoarece nu am folosit nico comanda si nu am deunde sa stiu toate comenzile deoarece am legendary doar de 2 zile si nu este vina mea ca ti-au disparut cai
nu aveam cum sa stiu de bagu ala eu nu am mai avut cai..
Sidc in prima poza scrie in coltul din stanga huzuni ?? aa -

1 0

Back to top
Narcis25

[Mentally Stable]

(since 01-09-2016 14:23)

Post Posted: 31-12-2015, 13:51:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aia e casa lui vladicios nu? Am fost cu artrote ieri pe acolo cautand pisici (pentru ca e in jungla)...am incercat sa ne plimbam cu un cal de-al lui,am fost invizibil eu,insa nu am facut troll,desi ar fi permis deoarece nu pe prot lui.El ma vedea eu fiind invizibil,sustinand ca fiind un hack gen optifine,am vreo 3 filmari si cateva poze,m-a omorat,nu pe prot lui,dar m-a omorat,am poza,incalcand regula 1 din art B.
Artrote nu are nicio vina,a spus ca se juca cu mata (pisica) si vladicios l-a luat la injuraturi (am poza),el ne acuza pe noi ca fiind faimosii trolleri,insa nu are dovezi clare ca fiind noi,sustin si sunt sigur ca nu a fost artrote.

1 0

Back to top
Boggdy_YT

[Mentally Stable]

(since 30-03-2023 18:54)

Votes: 11

Post Posted: 31-12-2015, 20:00:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Artrote e nevinovat. E un baiat bun nu cred ca ar face asa ceva !

1 0

Back to top
Andrucel

[Mentally Stable]

(since 06-08-2024 08:41)

Votes: 8

Post Posted: 18-01-2016, 15:39:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Artrote e foarte de treaba, nu are face asa ceva,ma ajutat cu nenumarat chestii ... !

Casuta vocala "deiu".
0 0

Back to top
zeoz

[Mentally Stable]

(since 06-12-2019 23:35)

Votes: 5

Post Posted: 19-01-2016, 21:55:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

=)

0 0

Back to top
sorinsorin57

[I did not hit her !]

(since 15-08-2022 19:39)

Votes: 354

Post Posted: 19-01-2016, 22:47:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai grija cu asemenea posturi,ca incalci regulamentul forumului in primul rand.
Daca aveti ceva de spus important,spuneti aici,aduceti dovezi in plus daca e cazul,dar nu veniti cu pareri despre reclamati....ce treaba are cu reclamatia..

Si ce cautati intr-o reclamatie de genul cu pareri despre playeri...daca erau despre reclamatie...mai ziceam...dar daca ziceti ca x este dragut si ajutator...nu ajuta cu nimic decat ca o sa faceti un post inutil undeva.

"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si-apoi te scuipa"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 21-01-2016, 17:02:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ zeoz , Andrucel , Boggdy_YT
Ati postat nerespectand regulamentul! Va rog sa nu repetati abaterea.

Cele doua screen-shot-uri nu prezinta dovezi direct impotriva lui Artrote sau lui Spy. Nu se poate demonstra pe baza lor ca ei au facut asta.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 21 January 2016 15:02

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints  

The time now is 17-12-2024, 10:24:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x