User
Pass
2FA
 
 

MAE: Niciun român printre victimele incendiului din Dubai

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message535
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]



Status: Offline
(online 2 days ago)
Joined: 05 May 2012
Posts: 32814, Topics: 382
Location: Partea radioactiva a Raiului

Reputation: 5160.1
Votes: 729

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-01-2016, 17:38:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ministerul Afacerilor externe precizeazã cã niciun român nu se aflã printre victimele incendiului din Dubai.

''Consulatul General al României la Dubai are în atenþie incendiul produs în cursul zilei de 31 decembrie într-un hotel situat în centrul oraºului Dubai. În acest sens, oficiul consular a luat legãtura imediat cu autoritãþile locale în vederea verificãrii dacã printre persoanele implicate se aflã ºi cetãþeni români. Potrivit informaþiilor furnizate de cãtre autoritãþile locale, pânã în acest moment, printre victimele implicate in incendiu nu se aflã niciun cetãþean român'', precizeazã MAE într-un rãspuns la solicitarea AGERPRES.

Totodatã, MAE aratã cã la nivelul Consulatului General al României la Dubai ºi al Ambasadei României la Abu Dhabi nu a fost primitã nicio cerere de asistenþã consularã în legãturã cu acest caz.

''Oficiul consular român continuã monitorizarea cazului, se aflã în legaturã permanentã cu autoritãþile locale competente, fiind pregãtit sã acorde asistenþã consularã, dacã situaþia o va impune'', adaugã sursa citatã.

Cel puþin 16 persoane au fost rãnite, dintre care 14 uºor, în incendiul uriaº care a izbucnit joi searã într-un hotel de lux din Dubai, a informat biroul de presã al guvernului din emirat, potrivit AFP.

O persoanã a fost victimã a unei crize cardiace, însã nu a decedat, ºi niciun copil nu a fost rãnit, a adãugat biroul de presã într-un mesaj pe Twitter.

În jurul orei locale 23,30 (19,30 GMT), originea incendiului, deosebit de puternic, era în continuare necunoscutã.

Incendiul a avariat hotelul de cinci stele The Address Downtown, situat într-un zgârie-nor de 63 de etaje în centrul Dubaiului, nu departe de cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa (828 de metri), în timp ce mii de persoane, printre care numeroºi turiºti, se adunau în cartier pentru a sãrbãtori trecerea în anul 2016.

Sursa:Aici


~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 25-04-2024, 08:22:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x