User
Pass
2FA

[Rezolvat] Pareri demo-uri kooks

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request
Author Message1140
D a n g e R

[AimeR]

Status: Offline
(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 01-01-2016, 14:00:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: KoOoKs RAZEEEER*
Ip:92.80.111.198
Motiv: wall si mi se pare ca ar avea si un silent aim setat pe corp
Dovada: Aici aveti o arhiva cu 5 demo-uri...in ultimul demo kooks5.dem de pe harta westwood sunt niste faze mai clare,cand ii ct si ia flash de la tero si faci frag prin flash dupa merge cu tinta exact pe unu care era geam casa
Pe dust2 inca este o faza cand merge cu tinta si sare ca sa-l vada pe ct-ul care era in site x1 si statea ctrl...El a mers direct pe el,chiar daca nu-l vedea
Link: http://www.girlshare.ro/3489156650.1

Si cum puteti vedea in demo-uri,de multe ori iese si da cate un glont la playeri. Se mai intampla sa dai cate un glont din noroc,dar el tot mai des doar cate un glont da.

Astept pareri si argumente,mai ales de la adminii cu vechime

+1 pct.

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
KoOoks*

[Mentally Stable]

(since 08-01-2016 20:52)

Post Posted: 01-01-2016, 18:29:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, are wall, aim, no-recoil, silent-aim , de toate.
Acum pe bune Dangere, de cate ori m-ai vazut pe sv tu si rzv mi-ati facut poze de nenumarate ori, in niciunul nu am iesit cu wall, ba chiar m-ai pus sa fac acel test si am iesit curat, zi-mi si mie ce player cu silent aim, wall, no-recoil, ar face acest test pe server, daca le dadeai la toti de pe sv testul pariez ca nici jumatate nu vroiau sa il faca , in special cei de pe valve care stim cu totii ca nu sunt sfinti majoritatea.
In legatura cu demo-ul de pe dust2, am avut cateva faze in care am dat fiind flash-uit, dar a fost bulan sau mai bine zis experienta+bulan, eu stiind mapa si pozitionarea jucatorilor am ales sa trag acolo si s-a nimerit sa il iau full flash, in rest pe toata durata demo-ul se vede ca joc la sunet.
Si acum pe ww ce pot sa-ti spun, tu ai zis ca am eram full flash cand eram ct, asa e, eram full flash, dar inainte sa imi dea flash am tras in el si ii stiam deja pozitionarea asa ca dupa ce am luat flash am ales sa continui sa trag acolo si l-am luat, in rest pe ww pot sa zic ca am jucat mediocru, daca imi faceai demo in alte zile sunt sigur ca vedeai mai multe "faze de wall".
PA, PA

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 01-01-2016, 20:06:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand te verific de cate ori este nevoie,daca playerii imi cer acest lucru.
Crezi ca eu nu as vrea sa stau sa ma joc si sa-mi vad de treaba mea si sa te las in pace???

Mie imi este indiferent ca joci sau nu pe server...Eu mi-am facut treaba si ti-am facut niste demo-uri pe care o sa le analizeze ceilalti admini.

Si daca tu te plangi ca ti s-au facut poze de vreo 5 ori,ce sa zic eu ca joc aici din 2010 si chiar in ziua de astazi 80% din staff cred ca joc cu cod si inca ma verifica

Si in legatura cu fragurile prin flash si eu joc cs de ceva timp si am ani de mixuri si cupe,pe public intru sa ma distrez sau daca nu gasesc mix,dar cat timp am flash,pot sa stiu mapa pe derost,ca nu ai cum sa ghicesti exact pozitia jucatorului.Da mi s-a intamplat si mie sa iau flash si sa trag si sa fac frag,dar acel jucator sa fie la 2-3 metri de mine,nu la distanta..Sau cum ai mers pe d2 sarind pe lung si uitandu-te dupa ct-ul de langa cutia din site,care statea cu ctrl si nu se vedea de pe lung.Tu stiai dinainte sa intri lung ca el ii acolo si ai mers cu tinta prin perete dupa el.

In fine,sa lasam adminii sa-si dea cu parerea

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 01-01-2016, 22:06:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba... eu nu prea stiu cese, dar tu ai cel mai bun recul la arme si te rog nu imi zice ca ai mouse razer si asta e cauza.
Faci prea multe faze ciudate, stii oamenii, iti bati joc de unii cu cate 1 glont direct cap. Bine frate ai skill, ai bulan da la tine si-a facut casa bulanu ?
Am tendinta de a crede ca te joci la butoane, dar cred totusi ca stii sa joci bine, mereu plec de la ideea ca nu e codat playerul pe care ma uit.
In demo nu sunt faze clare de ban, nu am pe sa-i dau.

0 0

Back to top
VuVu

[Creep]

(since 15-01-2018 07:52)

Votes: 15

Post Posted: 02-01-2016, 04:54:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu un demo pe Kooks...va las sa va dati cu parerea...
eu zic ca are la wall la buton
http://www.girlshare.ro/3489158074.6

DEMO-UL MEU NU MAI ESTE VALABIL....am inlocuit demo-ul meu cu cel facut de Danger cand am dat extract -

(Admin) eDDy: ma bagi aqlo la tn ?
(Admin) eDDy: ma fac clovn
(Admin) eDDy: -
(Admin) VuVu: no problem
(Admin) VuVu: avem nevoie
(Admin) eDDy: da?
(Admin) VuVu: de FOCI !!!

Last edited by VuVu on 02-01-2016, 20:26:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
KoOoks*

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-01-2016, 09:50:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

VuVu wrote:
Am si eu un demo pe Kooks...va las sa va dati cu parerea...
eu zic ca are la wall la buton
http://www.girlshare.ro/3489158074.6

Daca erai si tu atent vedeai ca danger a postat 5 demo-uri cu mine, printre care se regaseste si asta, exact identic

0 0

Back to top
MrProblem

[Mentally Stable]

(since 31-01-2016 11:29)

Votes: 4

Post Posted: 03-01-2016, 09:41:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea este ca din demo pe care le-ai postat nu e nimic din care sa reiasa wall sau aim... vazut demo si la 1/4 speed.

In primul demo si cel de pe westwood unele dintre hs sunt la noroc... ideea e ca a tinut tinta corect si de asta.

Te induce in eroare pluginul ala cu flash cand stai spec... de cele mai multe ori nu a luat efectiv flash.

+1 pct.

0 0

Back to top
luci.freakz

[Maniac]

(since 15-07-2019 14:30)

Votes: 34

Post Posted: 03-01-2016, 11:36:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pararea mea este ca demo-urile nu sunt clare si ar trebui sa inchidem topicu si mai asteptam cu alte poze demo-uri deci eu as zice sa il tinem sub observati si cand pare ciudat atunci sa il vedem

+1 pct.

0 0

Back to top
[OLDBOYS] Leon

[The Professional]

(since 02-09-2018 15:11)

Votes: 20

Post Posted: 03-01-2016, 11:46:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu vad nimic concludent de wall
- pe D2 se vede ca incearca frecvent peretii, stie jocul, trage acolo de unde a vazut ca un adversar face kill
- verifica destul de temeinic cam toate zonele unde ar putea fi vreun adversar (cateodata tragand si cate un glont acolo)
- pe ww a dat niste bulane de HS
- in general, la distanta, trage glont cu glont (ca Vrillon), nu in rafale lungi, si de multe ori nimereste din primul
- am mai spus-o, l-am verificat si eu, dar n-am prins nici eu ceva concludent ..... asta nu inseamna ca ...

din ce dovezi avem pana acum, eu zic ca nu e wall ...

+2 pct. Ai primit 2 pct. pentru argumente,bravo.

0 0

Back to top
KoOoks*

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-01-2016, 20:10:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In fine, ma mir ca mai sunt si playeri care spun adevarul si stiu jocul, eu credeam ca o sa ziceti ca am wall , no recoil, silent -aim
Oricum eu o sa ma apuc de cs go imediat ce imi vine noua unitate, acest joc nu se mai merita jucat, l-am jucat destul, oricum o sa mai intru din cand in cand ca cs 1,6 ramane jocul meu de suflet si il joc de la 7 ani.
Bafta.

0 0

Back to top
JmEk

[Mentally Stable]

(since 29-09-2016 09:24)

Votes: 6

bogdanmomita 
Post Posted: 04-01-2016, 15:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

desi kooks este un subiect care cred ca poate fi dezbatut cel putin 3 luni de acum incolo,nu cred ca are nimic. Stie jocul are sunet si noroc ( la urma urmei si noi ca admini avem noroc cand mai tragem) .Da este suspect,dar nimic concludent. Din punctul meu de vedere este curat.

+1 pct.

Nobody dies virgin 'cuz life ***'s us all!
0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 04-01-2016, 17:59:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joaca bine, are si bulan, cunoaste jocu, curat. Il puteti verifica oricand pentru a evita suspiciunile.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Faydwer, 04 January 2016 15:59

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Ban Request  

The time now is 07-08-2025, 12:51:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password