User
Pass
2FA
 
 

Oferta de nerefuzat pentru Mircea Lucescu

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message224
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 28-08-2024 23:07)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 04-01-2016, 18:20:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oferta de nerefuzat pentru Mircea Lucescu: buget anual de 100 de milioane de euro ºi un contract pe 3 ani! Ce "bonus" va primi



fârºitul lui 2015 ºi începtul lui 2016 a reprezentat o perioadã încãrcatã pentru Mircea Lucescu. Potrivit presei din Turcia, antrenorul lui ªahtior a purtat o serie de negocieri cu Trabzon, echipã la care ar urma sã ajungã dupã despãrþirea de ªahtior.

Contractul tehnicianului român cu gruparea din Ucraina expirã la finalul stagiunii, iar turcii par a fi dispuºi sã-i punã totul la dispoziþie lui "Il Luce" pentru ca acesta sã revinã pe malurile Bosforului. Muharrem Usta, preºedintele lui Trabzonspor, a anunþat în presa din þara sa cã l-a convins pe Mircea Lucescu sã preia echipa, antrenorul în vârstã de 70 de ani urmând a parafa înþelegerea dupã 10 ianuarie.

"El reprezintã cea mai importantã partea a proiectului nostru. Vrea sã plece din Ucraina din pricina situaþiei de acolo, iar acesta va fi ultimul sãu sezon la ªahtior. Ne-a dat asigurãri cã va veni la Trabzon dupã ce va pleca din Ucraina. Avem o înþelegere de principiu, ne vom întâlni dupã 10 ianuarie", a declarat Usta pentru Radyospor.

Presa din Turcia noteazã cã lui Mircea Lucescu i s-a pregãtit un contract pe trei sezoane ºi un buget anual de 100 de milioane de euro. În ultimul an de contract, Lucescu va renunþa la a conduce efectiv echipa, devenind director sportiv, iar locul sãu pe bancã va fi luat de Rãzvan, mai scriu jurnaliºtii turci.

Mircea Lucescu a preluat-o pe ªahtior în 2004, iar de atunci a câºtigat 8 titluri de campion, 5 Cupe, 5 Supercupe ºi a triumfat ºi în ultimul sezon de Cupa UEFA, în 2009.
Sursa

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-10-2024, 15:55:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x