User
Pass
2FA
 
 

Zinedine Zidane, numit oficial antrenor la Real Madrid în locul lui Rafa Benitez

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message268
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(since 28-08-2024 23:07)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 04-01-2016, 23:28:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fostul internaþional francez Zinedine Zidane a fost numit antrenor la Real Madrid, în locul spaniolului Rafael Benitez, a anunþat, luni, preºedintele grupãrii madrilene, Florentino Perez.[b]

Florentino Perez a luat aceastã decizie în cursul unei reuniuni a conducerii grupãrii care a avut loc luni dupã-amiazã.

"Am luat decizia dificilã de a rezilia contractul cu Rafael Benitez. El este un mare profesionist ºi o persoanã magnificã. Comitetul Director a decis ca noul antrenor sã fie Zinedine Zidane. El ºtie ce înseamnã sã conduci Realul. Este conºtient de cât de dificilã este aceastã muncã. Cunoaºte jucãtorii, pentru cã a fost antrenor secund când am câºtigat Liga Campionilor a zecea oarã la Lisabona", a afirmat Perez.

"Zidane, acesta este stadionul tãu ºi clubul tãu. Madrilenii sunt alãturi de tine. Eºti antrenorul Realului ºi pentru mine este o mândrie ca preºedinte sã te am alãturi", a adãugat Perez.

Zinedine Zidane a declarat cã este mai emoþionat decât atunci când a semnat ca jucãtor: "Mulþumesc clubului ºi preºedintelui pentru aceastã ºansã. Avem cea mai bunã echipã, cei mai buni fani ºi voi încerca sã fac totul pentru ca sã câºtigãm. Voi face totul pentru ca lucrurile sã iasã bine", a declarat fostul internaþional francez.

Lui Benitez i s-au imputat rezultatele slabe înregistrate de echipã în acest sezon. Dupã 18 etape, Real Madrid ocupã locul 3, cu 37 de puncte, la patru puncte de liderul Atletico Madrid ºi la douã de FC Barcelona, ocupanta locului 2, care are un meci mai puþin.

În ultima partidã, Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susþinut, duminicã, în deplasare, în compania echipei FC Valencia, în etapa a XVIII-a a campionatului Spaniei.

Benitez a preluat formaþia Real Madrid la 3 iunie 2015.

Fostul internaþional francez Zinedine Zidane, în vârstã de 43 de ani, a pregãtit echipa a doua a clubului Real Madrid, care activeazã în liga a treia, din iunie 2014. Zidane a jucat la Real Madrid în perioada 2001-2006.

Conform presei spaniole, Zinedine Zidane va fi ajutat din postura de secund de fostul sãu coleg de la Real Madrid, argentinianul Santiago Solari, care activa ca antrenor în cadrul academiei clubului madrilen.

Zidane este primul francez care va pregãti Real Madrid, dupã trei argentinieni, trei englezi, doi germani, doi olandezi, doi sârbi, doi uruguayeni, doi portugezi, doi italieni, un brazilian, un chilian, un ungur, un macedonean, un galez ºi un paraguayan. De asemenea, Real a avut 22 de antenori spanioli.

El a fost prezent la prezentare alãturi de soþia sa Veronique ºi de cei patru fii Enzo (20 ani), Luca (17 ani), Theo (13 ani) ºi Elyaz (10 ani
Sursa

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-10-2024, 15:59:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x