User
Pass
2FA
 
 

Toate firmele care asigurã deszãpezirea în Capitalã, au fost amendate!!!

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message325
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1608.2
Votes: 600

Post Posted: 05-01-2016, 17:32:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toate firme de salubrizare care asigurã deszãpezirea în Bucureºti au fost amendate pentru cã nu au curãþat drumurile, a anunþat, marþi, Poliþia Capitalei.

Cele cinci firmele de salubrizare care asigurã dezãpezirea în Bucureºti au fost verificate luni, toate fiind amendate "pentru neîndeplinirea obligaþiei de întreþinere a drumului public pe timp de iarnã", aratã Poliþia Capitalei într-un comunicat de presã transmis marþi.

Firma Romprest asigurã deszãpezirea în sectoarele 1 ºi 2, Supercom - în sectorul 2, Rosal - în sectorul 3, Rebu - în sectorul 4 ºi Urban în sectorul 6.

De asemenea, marþi dimineaþã erau cinci semafoare nefuncþionale, în Piaþa Crângaºi, pe Splaiul Unirii - ªoseaua Vitan-Bârzeºti, pe ºoseaua Valea Oltului - Prelungirea Ghencea ºi pe strada Virtuþii - Splaiul Independeþei. În intersecþiile cu probleme au fost prezenþi agenþi de circulaþie, pentru fluidizarea traficului, a precizat Poliþia Capitalei.

Poliþiºtii de la Brigada Rutierã a Capitalei ºi reprezentanþii Registrului Auto Român au fãcut controale în trafic pentru depistarea autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnã, obligatorii dacã drumul este acoperit cu zãpadã, gheaþã sau polei.

Conform Codului Rutier, ºoferii care nu au autovehiculele echipate cu anvelopre de iarnã pot primi între nouã ºi 20 de puncte de penalizare ºi amenzi între 945 ºi 2.100 de lei, putând sã le fie reþinut ºi certificatul de înmatriculare a maºinii. Dupã reþinerea certificatului, ºoferii trebuie sã meargã la Serviciul poliþiei rutiere, pentru a primi o dovadã cu care vor putea circula 15 zile, pânã vor echipa maºina cu anvelope de iarnã.

În ultimele 12 ore, 150 de poliþiºti de la Brigada Rutierã au fost prezenþi în trafic, pentru a se asigura cã ºoferii circulã cu vitezã adaptatã la condiþiile meteo ºi de drum, pentru a preveni blocarea traseelor mijloacelor de transport în comun ºi pentru însoþirea utilajelor de deszãpezire, a precizat Poliþia Capitalei.

"În continuare, activitãþile de dirijare ºi fluidizare a traficului rutier vor continua, precum ºi cele de monitorizare ºi control a societãþilor comerciale ce au atribuþii pe linia întreþinerii drumurilor publice pe timp de iarnã", se mai aratã în comunicatul citat.
Sursa.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 27-04-2024, 17:02:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x