User
Pass
2FA
 
 

Femeia din Petroºani care ºi-a aruncat copilul nou-nãscut la gunoi a fost arestatã

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message343
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1608.2
Votes: 600

Post Posted: 05-01-2016, 22:34:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Femeia din municipiul Petroºani, judeþul Hunedoara, care ºi-a aruncat copilul nou-nãscut la un container de gunoi, în noaptea de Revelion, a fost arestatã preventiv, marþi searã, pe 30 de zile, pentru omor calificat.

Magistraþii Tribunalului Hunedoara au emis, marþi searã, pe numele Arabelei Maria ªaran, femeia de 30 de ani, din Petroºani, care ºi-a abandonat fetiþa nou-nãscutã în containerul de gunoi din faþa blocului în care locuieºte, mandat de arestare preventivã pe 30 de zile pentru omor calificat.

Potrivit reprezentanþilor Tribunalului Hunedoara, Arabela Maria ªaran, mama copilului abandonat la container, ºi-a ascuns sarcina de familie, prieteni ºi colegi ºi luni chiar s-a prezentat la serviciu, unde ºi-a îndeplinit atribuþiile obiºnuite, femeia fiind angajatã ca asistentã medicalã la Spitalul din Petroºani.

Anchetatorii au stabilit cã femeia a nãscut în baia locuinþei, apoi a învelit într-o pungã fetiþa nãscutã vie, dupã care a dus-o la containerul de gunoi din faþa blocului unde locuieºte.

Medicii legiºti au stabilit cã moartea bebeluºului a fost violentã ºi s-a datorat insuficienþei cardio-respiratorii acute consecutive hipotermiei, în condiþiile în care afarã se înregistrau în jur de minus 15 grade Celsius.

Cadavrul nou-nãscutului a fost descoperit de cãtre poliþiºtii din Petroºani, sesizaþi telefonic, în prima zi a noului an, de cãtre un localnic, fiind ulterior transportat la morga Spitalului de Urgenþã Petroºani, în vederea efectuãrii necropsiei ºi stabilirii cauzei decesului.
Sursa.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 28-04-2024, 12:07:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x