User
Pass
2FA
 
 

Uite cum poți sã scapi rapid și eficient de greutate

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message664
M3xYyS

[Hunter]



Status: Offline
(since 12-10-2023 21:21)
Joined: 13 May 2013
Posts: 11212, Topics: 2540
Location: Bucuresti

Reputation: 236.8
Votes: 1550

     
Post Posted: 06-01-2016, 13:25:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Corpul tau apeleaza de-a lungul timpului la tot felul de metode pentru a se proteja de conditiile nefavorabile. Una dintre acestea: greutatea suplimentara, care din pacate nu poate fi data jos cu mare usurinta.
Din fericire exista metode prin care iti poti tine kilogramele sub control. O alimentatie corecta, dar bogata in nutrienti si vitamine poate fi ideala pentru orice persoana, indiferent de varsta.

1. Tine mancarea sanatoasa la indemana

Oricat de apetisante ar parea cestile cu ciocolata calda, supele sau retetele speciale de pizza, tine aproape fructele, legumele, orezul, fasolea, ovazul, si conservele cu alimente mai putin bogate in calorii. Inainte de achizitiona orice produs, citeste eticheta si verifica aportul de grasimi si sodiu.

2. Odihneste-te suficient

Cu cat dormi mai mult, cu atat te vei ingrasa mai putin. Aceasta este concluzia unui studiu realizat recent, publicat de revista Annal of Internal Medicine. Cand persoanele care tin un regim alimentar dorm suficient, pierd grasimea din corp mai usor.

3. Bea cu moderatie

Tentatii, tentatii. Consumul moderat de vin poate aduce o multime de beneficii, dar alcoolul poate contribui la depunerea caloriilor. Evita “aperitivele”, refuza coniacul, scotch-ul sau whisky-ul, dar alinta-te cu vin alb sau bere light.

4. Pregateste cu atentie mesele

Ai voie sa mananci preparate pe care le iubesti, insa nu exagera. O felie de cozonac sau de placinta se accepta, dar trebuie sa o mananci incet, savurand fiecare bucatica de parca ar fi ultima. Creierul are nevoie de timp pentru a percepe mesajele pe care i le transmiti, asa ca este mai bine sa mananci incet si putin, decat mult si repede.

5. Rezuma-te la cafea simpla

Cafeaua pregatita cu mult lapte sau bauturile fierbinti care contin acest ingredient sunt un cosmar pentru diete. Daca iti placea cafeaua, bea-o simpla si astfel vei avea de castigat.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  


The time now is 16-04-2024, 12:29:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x