User
Pass
2FA

The Best Server
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message17542
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

Status: Offline
(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 06-01-2016, 14:09:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Mu online: De ce nu il populam?
Idee de concurenta nu cred ca apare decat cand sunt mai multe servere de acest fel.

Chiar a aparut o noua idee: sa promovam si serverul de MU caci face parte tot din aria de servere mai rare, dar populate.
Wipe ? Trimite-mi un pm cu ce e de facut pentru populare si vedem cum te putem ajuta.
Voi sunteti singuri acolo. Cu siguranta daca ar fi mai multi care sa se ocupe ati avea multi playeri caci e destul de cautat jocul.

Si nu, chiar nu e deloc concurenta daca mai deschidem un mmo gen metin/aion etc..sau teamfortres II (ceva..), deoarece sunt jocuri diferite si unii se joaca ceva, altii altceva. Dar fiecare joc aduce lume noua pe freakz, iar dintre acei nou-veniti unii pot inclina si catre celelalte servere cand vom vedea ca facem treaba buna si nu suntem ca detinatorii ce isi inchid serverele dupa cateva luni pentru ca si-au scos banii sau le-a fost sila sa munceasca.

FALLOUT 4 STEAM KEY

Last edited by L.a.D l Catalin on 06-01-2016, 14:11:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-01-2016, 14:10:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De parca nu sunt o caruta de servere de cs 1.6 pe freakz, apare cate unul nou zilnic. Voi va puneti speranta ca userii sa intre pe serverele voastre in timp ce alea existente mor incet. Veniti si voi cu ceva mai nou, ceva ce comunitatea nu are dar ar avea nevoie.

@Catalin, am utilizat toate metodele de populare posibile, nimic nu functioneaza. Pe langa asta, am avut GMi incapabili si dezinteresati.

Don't touch this

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
forþã2k

[forþã brutã]

(since 07-10-2016 18:03)

Votes: 21

Post Posted: 06-01-2016, 14:11:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am scris eu pe pagina precedentã.
De ce nu intrãm toþi ºi facem un chat pe Steam, mai bine?
Apropos, Wipe, am o problemã cu un canal de TS. -
Îþi dau PM.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-01-2016, 14:14:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ N-are sens. Daca tot e de scris putem ramane aici. Eventual daca doriti, facem o conferinta pe ts despre aceste aspecte. Acolo ar fi mai simplu sa iti impui punctul de vedere.

Don't touch this

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 06-01-2016, 14:14:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
De parca nu sunt o caruta de servere de cs 1.6 pe freakz, apare cate unul nou zilnic. Voi va puneti speranta ca userii sa intre pe serverele voastre in timp ce alea existente mor incet. Veniti si voi cu ceva mai nou, ceva ce comunitatea nu are dar ar avea nevoie.

Exact de asta insist sa nu ne indreptam prea tare pe cs 1.6 nici pe cs:go, caci sunt foarte multe servere si apar in continuu si nu prea se cauta.

Legat de propblema cu GMi incompatibili: pai asta e problema. Cand acestia nu-si dau interesul nu iese nimic. Una e cand stau si cauta oameni pe diverse site-uri, promoveaza serverul, fac ce trebuie pe server si alta e cand isi bat joc de playeri sau nu sunt in stare sa ofere o informatie.

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
forþã2k

[forþã brutã]

Post Posted: 06-01-2016, 14:16:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
^ N-are sens. Daca tot e de scris putem ramane aici. Eventual daca doriti, facem o conferinta pe ts despre aceste aspecte. Acolo ar fi mai simplu sa iti impui punctul de vedere.

Pãi hai pe teamspeak. Dar când? Eu intru ºi acum.
L.a.D l Catalin wrote:
Wipe wrote:

Exact de asta insist sa nu ne indreptam prea tare pe cs 1.6 nici pe cs:go, caci sunt foarte multe servere si apar in continuu si nu prea se cauta.

Legat de propblema cu GMi incompatibili: pai asta e problema. Cand acestia nu-si dau interesul nu iese nimic. Una e cand stau si cauta oameni pe diverse site-uri, promoveaza serverul, fac ce trebuie pe server si alta e cand isi bat joc de playeri sau nu sunt in stare sa ofere o informatie.

Cele de CS:GO sunt cãutate non-stop. Cele mai cãutate sunt cele de DM, surf/kz, jailbreak.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-01-2016, 14:16:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Simpla activitate pe server e un mare plus. Chiar si pe play char. Nu e nevoie sa stai cu GM-ul online. Dar cand vine userul nou, ca serverul are reclame pe diverse site-uri, si vede ca nimeni nu e online, pe forumul serverului nu sunt mesaje, merge pe altul, pentru ca, sa fim seriosi, cine naiba ar sta pe un server nepopulat? Fie el oricat de bine pus la punct.

Don't touch this

0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 06-01-2016, 14:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Eu va pot ajuta la partea de programare in orice aveti nevoie cs 1.6, csgo, tf2, mt2, etc etc etc ....
2. PAREREA MEA: din start e un proiect fail ! Acolo unde sunt mai multi (de la 2 in sus) vor fi probleme. INTOTDEAUNA ! Atata vreme cat un proiect este individual, se plateste de catre o singura persoana (nu copii sub 18 ani), atunci va avea sanse de ceva serios si de lunga durata. Uitati cate exemple sunt cand x si y cauta perteneri si apoi in 2 luni pica totul, ba ca se cearta pe bani, ba pe accese, ba inactivitate, samd. Va spun din experienta, nu din auzite. Din pacate jobul nu-mi permite sa ma apuc iar de altele, dar daca as face-o singur, va ganatez ca ar fi f ok.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 06-01-2016, 16:31:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-adevar pot fi probleme unde sunt multi la conducere, dar de aceea vrem sa alegem cei mai seriosi oameni de pe aici care chiar vor sa se implice. Implicarea poate fi atat ca ordine impecabila pe server (gen admin) cat si ca lucru la server (scripting, editare etc) sau ca bani. Oricine vrea sa ia parte la acest proiect si a dat pana acum dovada de seriozitate chiar merita o sansa (si aici nu ma refer ca in caz de ai facut caterinca la spam zone esti neserios; vorbesc strict de domeniul 'muncii' si implicarii).

Cearta pe bani? Nu cred. Se imparte totul in mod egal. Cui nu-i convine pleaca. Oricum nu e important profitul, mai ales la inceput cand nici n-o sa avem. Daca o sa avem donatii astfel incat sa platim host-urile si sa organizam doua-trei concursuri cu premii ce constau in paysafecards sau steam games este mai mult decat suficient. Ce e mai mult decat atat e un plus binevenit doar.

Uitati-va la war4 care are 8 owneri, war5-9 owneri, war6-8 owneri, war7-12 owneri. Si merg destul de bine aceste servere. Nu s-au auzit certuri pe la ei. Acum uitati-va si la serverele cu 2-3 owneri care nu sunt mai deloc populate si care vin azi si pleaca maine. Deci?...
@Edutz

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 06-01-2016, 16:56:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EDUTz wrote:
1. Eu va pot ajuta la partea de programare in orice aveti nevoie cs 1.6, csgo, tf2, mt2, etc etc etc ....
2. PAREREA MEA: din start e un proiect fail ! Acolo unde sunt mai multi (de la 2 in sus) vor fi probleme. INTOTDEAUNA ! Atata vreme cat un proiect este individual, se plateste de catre o singura persoana (nu copii sub 18 ani), atunci va avea sanse de ceva serios si de lunga durata. Uitati cate exemple sunt cand x si y cauta perteneri si apoi in 2 luni pica totul, ba ca se cearta pe bani, ba pe accese, ba inactivitate, samd. Va spun din experienta, nu din auzite. Din pacate jobul nu-mi permite sa ma apuc iar de altele, dar daca as face-o singur, va ganatez ca ar fi f ok.

Nu e chiar asa, daca vrei personal sa te implici intr-un proiect creat de mai multi, sustii acel proiect indiferent de mijloace si sacrificii. Poate crezi ca totul ii alb, am finantat o comunitate din spate in fiecare luna cu o suma semnificativa si chiar imi place unde a ajuns. Nu a fost nevoie de 1k servere, si "n"k useri. Pot spune ca traficul este foarte bun si imi place ce au reusit baietii. Am satisfactia de a vedea ceva frumos chiar daca a durat mai bine de 18 luni pentru asta.

Proiectele noi au nevoie de publicitate, atata timp cat oferi si dai tot ce poti din tine, reusesti a realiza ceva ce nu credeai ca poti.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
forþã2k

[forþã brutã]

Post Posted: 06-01-2016, 17:43:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EDUTz wrote:

Cine a spus cã vor fi mulþi pe acelaºi server?
Din 15, sã zic, se fac 4 servere de CS ºi 1 de metin2.
3 dintre ei sunt owneri pe unul din serverele de cs, alþi 3 pe altul ºi tot aºa. Vor fi accese pe toate serverele (între cei care pun bani), dar owneri vor fi doar cei 3 care pun bani la acel server. (eventual cel care se ocupã de addons sã fie undeva mai mare, gen co-owner, sã poatã testa).
Astfel, vom preveni certurile, iar toate serverele vor fi implicate în proiect.
Eu ºi bãieþii de la GO.FreakZ.Ro suntem IN, dacã se face ceva.
Fac eu addons-uri ºi tot pentru CS:GO ºi Metin2, eventual ºi 1.6, mai puþin, totuºi. Mai ales cã se bagã ºi edutz, fac eu ce-i greu ºi unde mã "poticnesc" apelez la el, dacã-mi permite. (gen erori de compilare, cum am avut mai demult, care nici acum nu le-am rezolvat, sã le ia dracu..).

0 0

Back to top
Ace -
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2016 14:37)

Votes: 4

Post Posted: 06-01-2016, 18:04:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tin sa te felicit, Catalin, pentru ideea propriu-zisa si pentru impuls. ^ Adevarat, noile jocuri sunt la mare cautare in randul persoanelor ce au parte de foarte mult timp liber si de un computer decent, bineinteles, depinzand intr-o proportie majoritara un anumit joc. Depinde genul jocului (majoritatea preferand MMORPG / shooter / creative & survival), vechimea si scopul. Ne trebuie un joc cu un scop bine intemeiat. Nu doar curse, batai sau constructii. Ceva "all in one" ar fi perfect, s-ar strange jucatori din toate colturile, de toate domeniile. Apoi, dupa stabilirea jocului, avem nevoie disperata de reclama si giveaway-uri pentru populare, nu neaparat steam games, bani sau alte lucruri ce tin de investitia owner-ului. Detinem in prezent servere extrem de cunoscute si populate, in mod primar World of Warcraft si Counter-Strike 1.6. Pentru o populare accelerata a eventualului server ne trebuie reclama pe actualul server de WoW si actualele servere de CS 1.6: ca exemplu, daca un jucator de WoW Freakz intra pe viitorul server (in acea circumstanta "prezentul") si acumuleaza un anumit timp online, va beneficia si pe WoW de un anumit item, dar si pe respectivul server de un anumit lucru. Eu cel putin sunt TOTAL contra unui server de Metin si CS 1.6. Daca imi place ce iese, va voi sponsoriza cu premii materiale pentru cei mai activi jucatori. Asta, bineinteles, dupa primul pas de populare, care vi l-am prezentat mai sus.
EDUTz wrote:

Serios? Adevarat, exista doar un owner (doi, trei, maxim patru) care sa contribuie cu plata host-ului. Insa exista si acele persoane care se vor ocupa cu alte chestii vitale, de care vom avea nevoie fara doar si poate. Acele persoane depun o munca inimaginabila, un efort mai mare comparativ cu producerea a 100 de lei pentru platirea serverului.

Daca majoritatea ne vom concentra energia doar pe acest server, sansele sunt de 99,9% sa ne atingem scopul. Stiu din experienta, un server ce necesita multa munca nu rezista cu 3-4 owneri. O asemenea idee are nevoie de foarte, dar foarte multe resurse, calitati si experienta. Una peste alta, eu zic sa deschidem un singur server, pentru care sa incercam sa facem imposibilul. Ceva fara limita de playeri. Lojique, in primele 6-12 luni, investitiile si nivelul de munca vor fi absolut imense. Insa daca ne vom organiza si vom aduna persoane experimentate in anumite domenii, va fi ok.

1 0

Back to top
forþã2k

[forþã brutã]

Post Posted: 06-01-2016, 18:10:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ace - wrote:
Tin sa te felicit, Catalin, pentru ideea propriu-zisa si pentru impuls. ^ Adevarat, noile jocuri sunt la mare cautare in randul persoanelor ce au parte de foarte mult timp liber si de un computer decent, bineinteles, depinzand intr-o proportie majoritara un anumit joc. Depinde genul jocului (majoritatea preferand MMORPG / shooter / creative & survival), vechimea si scopul. Ne trebuie un joc cu un scop bine intemeiat. Nu doar curse, batai sau constructii. Ceva "all in one" ar fi perfect, s-ar strange jucatori din toate colturile, de toate domeniile. Apoi, dupa stabilirea jocului, avem nevoie disperata de reclama si giveaway-uri pentru populare, nu neaparat steam games, bani sau alte lucruri ce tin de investitia owner-ului. Detinem in prezent servere extrem de cunoscute si populate, in mod primar World of Warcraft si Counter-Strike 1.6. Pentru o populare accelerata a eventualului server ne trebuie reclama pe actualul server de WoW si actualele servere de CS 1.6: ca exemplu, daca un jucator de WoW Freakz intra pe viitorul server (in acea circumstanta "prezentul") si acumuleaza un anumit timp online, va beneficia si pe WoW de un anumit item, dar si pe respectivul server de un anumit lucru. Eu cel putin sunt TOTAL contra unui server de Metin si CS 1.6. Daca imi place ce iese, va voi sponsoriza cu premii materiale pentru cei mai activi jucatori. Asta, bineinteles, dupa primul pas de populare, care vi l-am prezentat mai sus.
EDUTz wrote:

Serios? Adevarat, exista doar un owner (doi, trei, maxim patru) care sa contribuie cu plata host-ului. Insa exista si acele persoane care se vor ocupa cu alte chestii vitale, de care vom avea nevoie fara doar si poate. Acele persoane depun o munca inimaginabila, un efort mai mare comparativ cu producerea a 100 de lei pentru platirea serverului.

Daca majoritatea ne vom concentra energia doar pe acest server, sansele sunt de 99,9% sa ne atingem scopul. Stiu din experienta, un server ce necesita multa munca nu rezista cu 3-4 owneri. O asemenea idee are nevoie de foarte, dar foarte multe resurse, calitati si experienta. Una peste alta, eu zic sa deschidem un singur server, pentru care sa incercam sa facem imposibilul. Ceva fara limita de playeri. Lojique, in primele 6-12 luni, investitiile si nivelul de munca vor fi absolut imense. Insa daca ne vom organiza si vom aduna persoane experimentate in anumite domenii, va fi ok.

@cs:go Am Go.freakz.ro de 2 sãptãmâni ºi în rank apar 4100 de intrãri, + cã acum e aproape full. Doar în 2 sãptãmâni!!!
Cele de CS:GO ºi de Metin2 sunt cele mai cãutate din România, de departe. BTS e alegerea perfectã ; suport rapid ; calitate ; preþ mic.

0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 06-01-2016, 18:45:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^dns-ul de csgo eu l-am avut pana nu demult, tie nu ti-au intrat userii imediat cand l-ai deschis doar pentru ca ai deschis un server .... dns-ul respectiv a fost tinut de 2 ori, o data de cativa ADMINI/SMOZI ai acestui forum dupa care de mine. Asta asa, ca paranteza, la ceea ce ziceai tu mai sus, ca hopa e plin in 2 saptamani, fara sa consideri instoricul dns-ului.

Per total, ceea ce am zis prima data mai sus, o sustin in continuare. O sa imi dati dreptate cand incep sa scartaie lucrurile daca nu ies din prima asa cum va doriti. Nu spun ca asta imi doresc eu, e doar parerea mea personala despre situatia asta. Cu tot respectul pentru initiativa, dar asta nu e viabil pe termen lung.

Hai sa spunem ca facem (IPOTETIC) 10 servere de CS1.6, 5 de CSGO, 5 de TF2, 3 de Metin, 10 de Minecraft. Apoi hai sa le denumim "serverele tbs, bst plm" sau cum le-ati zis ... asta suna ca si cum ar face parte dintr-o comunitate aparte, intelegeti unde bat ? Daca faceti servere ce tin de comunitatea asta, nu aveti cum sa faceti ceva separat. Daca stau si ma gandesc la exemplele de mai sus date de voi, cineva zicea sa deschideti 1 de csgo 3 de cs1.6 sau ceva de genul .... PAI SUNT DEJA DESCHISE ! ALEGETI 3 DE CS1.6 SI 1 DE CSGO si gata, deja e lucrul facut, nu mai e nevoie sa faceti altele !!!!

Nu stiu, poate nu ma exprim tocmai corect ... poate nu intelegeti la ce ma refer ...

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

(since 27-03-2020 11:23)

Votes: 125

Post Posted: 06-01-2016, 19:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer, am deschis in Decembrie 2 servere de CS 1.6 si vad ca ma mentin chiar foarte bine fara boost, purs si simplu intra playeri, nu stiu de unde... Unii raman, altii pleaca. Aici m-as implica, in altceva astept si eu o idee buna si ma gandesc.

Eu chiar am alta idee. Sa fie pastrate unele servere actuale. SI sa le mai deschidem o pereche, la 1.6 ( 2 de respawn, 2 de gungame, etc) . Pune redirecte intre ele si aia e. Facem cei mai seriosi dintre noi si membrii staff-ului. Servere ce sunt sigur ca vor ramane aici mult timp.

Am eu 2 servere, unul de 32 (respawn) si unul de 24 care e respawn in baza dar pe care il putem face altfel. Sunt hostate la 0ping.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 09 January 2016 01:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next    

The time now is 28-02-2025, 15:43:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x