User
Pass
2FA

The Best Server
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message17576
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

Status: Offline
(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 06-01-2016, 19:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Beo? Cred ca poti popula orice atat timp cat te tii de treaba.

Am vazut mai sus ceva in genul "Sa fie un server unde poti face orice, nu doar sa impusti sau sa construiesti". Asta chiar a fost bine punctata in opinia mea.

Nu prea stiu cu altele, dar vorbesc de domeniul in care am lucrat: metinul. Il poti dezvolta destul de mult din multe puncte de vedere. Cu cunostinte in domeniul programarii il duci chiar la nivele foarte avansate.
Exemplu: Stiti cu totii ca metinul se bazeaza pe acele batai cu sabiile sau pe aruncari cu magiile. Hmm. Se poate face ceva care sa semene cu o arma de foc, sa tragi oarecum cu ea. E complicat, dar merita. Mai nou in metin poti sa iti construiesti un fel de casa, sau anumite chestii (e un sistem anume). La cursele pe care le-a specificat ace inca n-am o idee cum am putea dezvolta asta pe un server. Doar sa faci 'liniute' cu alti playeri, castigand cel care are cel mai mult plus de viteza in echipament. Hmm. Not bad...but...

Acum voi ati mai detinut si servere (sa:mp, alte mmo-uri poate, tf2..nu stiu). Prezentati si voi cat de mult se poate dezvolta un server din domeniul in care ati lucrat si vedem care are putea acoperi cel mai mult domeniul "all in one"

---
Aaa si: @Edutz ..nu cred ca e chiar o idee buna sa 'sarim' pe unul dintre serverele pe care le avem in comunitate si sa il populam. Adica na: owner-ul poate vrea sa isi vada SINGUR de treaba, nu sa stea dupa noi sau ceva. Asa facem noi (cei care ne strangem) o treaba si ne ocupam noi fara sa se supere altii pe noi ca ne-am dus pe capul lui sa-i furam afacerea sau mai stiu eu ce; daca intelegi.

O singura varianta ar fi serverul de cs:go al lui forta. Dar cred ca munca noastra ar fi cam de prisos, deoarece servereul creste pe zi ce trece fara ajutorul nostru. Felicitari ownerului. Ce-i drept si dns-ul a fost folosit, dar si ownerii actuali il intretin.

@forta: ai avut si server de metin? Cunosti domeniul?

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
zilla

[Welcome to my World]

(since 18-04-2016 21:42)

Votes: 8

Post Posted: 06-01-2016, 20:00:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred cã aº putea avea cea mai ºmecherã idee posibilã pentru subiectul ãsta.

Vã amintiþi mãcar unii dintre voi serverele acelea de CS 1.6 în care, CT erau îngheþaþi ºi orbiþi la începutul rundei iar T li se dãdea cc. 30 secunde pe o melodie amuzantã (Benny Hill Theme) sã îºi gãseascã un loc de ascuns? Dupã aceea, CT li se dãdea drumul, totul se fãcea întuneric ºi începea o melodie stranie (Jigsaw Theme) în care CT aveau toatã runda la dispoziþie sã gãseascã T cu lanternele. În prezent dacã nu mã înºel modul se numeºte "HNS Cyber Shark" dupã numele a câtorva servere. Uitaþi aici un videoclip sã vã faceþi o idee: https://youtube.com/watch?v=gfVLSbEWuoM:

.

Serverele de genu au existat în anii copilãriei noastre (2010-2012). Ce era distractiv în aceste moduri oare?:

1. În România, erau online doar 2 sau 3 servere de genul.
2. Cât era ziua de lungã, serverele erau 32/32.
3. Troll-ul era foarte popular pe atunci, chiar dacã în final ºtiai cã o sã primeºti slay/kick/ban. Te distrai - .

Mi-aº dori foarte mult sã mai vãd servere din astea online chiar acum, în special pe comunitatea Freakz. Foarte bunã ideea pe care ai avut-o, ºi felicitãri; ai reuºit sã trezeºti copilul rãsfãþat din mine - .

EDIT: Înca o idee, dacã s-ar adãuga un server din acesta pe comunitate, aº propune un sistem foarte uºor cu levele ºi avantaje, chiar ºi un shop pentru T/CT + un sistem de credite, în care poþi face o anumitã sumã de credite, în cazul teroriºtilor o rundã supravieþuitã, în cazul CT-ilor o rundã câºtigatã sau cât de mulþi T au fost omorâþi de jucâtorul respectiv.

Fã ceea ce îþi place, pentru cã oricum vei fi criticat.
Cãsuþã vocalã: zilla
Clickuieºte-mã

Last edited by zilla on 06-01-2016, 20:05:32; edited 1 time in total
0 0

Back to top
R3dBuLL
[Banned user]

Banned

(since 17-12-2018 22:08)

Votes: 364

Post Posted: 06-01-2016, 20:03:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci , eu m-am gandit asa: sa facem mai multe servere.
1 sa fie de CS 1.6 , ca mod sa fie ZM pentru ca vor fi multe donatii atat pentru credite cat si pentru GoldMember sau StrongMember

1 server de Metin2 deoarece chiar cred ca ne vom descurca plus ca putem avea bani de host de la fiecare owner + donatiile care vin din serverul de ZM.

1 server de CS:GO in care sa fie un mod care este cautat gen Jailbreak

1 server de Half-Life sau Team Fortress 2 pentru ca sunt si acestea cautate.

Cum am spus , daca trec 3-4 luni si vom avea succes cu serverul de ZM poate reusim sa platim 1 host doar cu acei bani.

0 0

Back to top
Qwertyy

[Two steps from Hell]

(since 26-10-2019 09:49)

Votes: 281

Post Posted: 06-01-2016, 20:16:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea. Un server de metin si unul de CS 1.6(mod cu pachete vip). De ce?
1. Daca stii sa faci un server de metin(nu conteaza ce mod) poti avea 2-3k playeri on constant. Si daca se ajunge la numarul respectiv, vor veni si banii. Si bani mult. Un costum ci cateva bonusuri e 10E.. si se aduna. Dar e important sa se bage bani si in reclame. Asta e promovarea... dar daca nu exista si un strop de noroc..e mai greu cu succesul.
2. Server de cs cu pachete vip. Furien sau ZM zic eu. Sunt destul de cautate din cate am vazut, daca stii cum sa.l faci si daca stii ce staff sa pui.
De aici vor veni bani pt intretinerea hostului si eventuale updat.uri...etc. stiti voi la ce ma refer.

Dar... parerea mea, cel mai important lucru este colaborarea. Daca nu exista colaborare buna intre "patroni" nu va iesi nimic si totul va fi in zadar.

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 06-01-2016, 20:24:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zilla wrote:
"HNS Cyber Shark"

Am jucat si eu candva pe un server hns. Nu retin daca pe freakz sau nu, dar era genial. Chiar s-ar putea faca o groaza de chestii cu un astfel de server:
-Pui numai harti mari si mai necunoscute.
-Un sistem vip in care poti da + viteza, invizibilitate sau chestii de genul...
Ar trebui sa mearga unul de genul ^

Redbull: Nu stiu daca dintr-un server de cs 1.6 intretii unul de metin sau invers -).
Cand ai peste 100 playeri on constant pe un server de metin curg donatiile, iar hostul de metin nu e prea scump. Cu 40 de euro / luna duci lejer 1-2k playeri on constant chiar daca ai cel mai incarcat server din lume care fura 2-3 GB ram fara playeri...
Oricum. Cu 10/15 euro pe luna tii lejer un server metin2 cu 100 playeri..Poate tine si 1000 fara lag, daca nu e prea incarcat serverul.

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
B.Ruffneck

[W.G.A.C.B.A.]

(since 11-09-2016 16:31)

Votes: 807

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  inactiv 
Post Posted: 06-01-2016, 21:03:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariga wrote:

2. Rust - Deși are unele buguri iar jocul este încã early acces e foarte captivant.

+1

L am jucat. Ar fi foarte bine daca s ar baga cineva la server pentru Rust!

Cumpar Gift CS:GO 1,5k rep

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 06-01-2016, 22:17:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite altã idee. Nu am vãzut un server de MTASA bun în România. MTA SA are grafica mult mai bunã ca SAMP-ul și poți avea diferite moduri pe el, hostul este destul de ieftin. E destul de multã lume care cautã un server bun românesc, mai ales cu hartã mare care sã includã LS, LV și SF. Momentan sunt douã servere dar axate numai pe LS, dar foarte prost optimizate. Personal am vrut sã îmi fac un server dar, dupã cum bine știți prioritãțile se schimbã în timp. Ar fi o idee bunã, nu e nici atât de plictisitor ca SAMP-ul și nu cere nici așa multe resurse precum GTA V. Cu toții știți SAMP-ul și ce poți face pe el. Începând de la joburi pânã la war-uri. E unul din jocurile mele preferate. Pot începe dimineața liniștit la o cafea, transportând o cisternã iar mai târziu sã jefuiesc o bancã și sã fug de poliție. Combinã mai multe genuri. MTSA este "bebelușul" SAMP-ului. O graficã mai bunã, iteme noi pe server, un gameplay mai bun.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Beowulf

[Organ de stat]

(since 27-03-2020 11:23)

Votes: 125

Post Posted: 06-01-2016, 22:50:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce spune Cariga nu e o idee rea. Am mai putea face si ceva de genul ETS2 Mp. Si acolo se fac chestii foarte frumoase, convoi, competitii si multe altele.

0 0

Back to top
forþã2k

[forþã brutã]

(since 07-10-2016 18:03)

Votes: 21

Post Posted: 07-01-2016, 01:24:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L.a.D l Catalin wrote:
Beo? Cred ca poti popula orice atat timp cat te tii de treaba.

Am vazut mai sus ceva in genul "Sa fie un server unde poti face orice, nu doar sa impusti sau sa construiesti". Asta chiar a fost bine punctata in opinia mea.

Nu prea stiu cu altele, dar vorbesc de domeniul in care am lucrat: metinul. Il poti dezvolta destul de mult din multe puncte de vedere. Cu cunostinte in domeniul programarii il duci chiar la nivele foarte avansate.
Exemplu: Stiti cu totii ca metinul se bazeaza pe acele batai cu sabiile sau pe aruncari cu magiile. Hmm. Se poate face ceva care sa semene cu o arma de foc, sa tragi oarecum cu ea. E complicat, dar merita. Mai nou in metin poti sa iti construiesti un fel de casa, sau anumite chestii (e un sistem anume). La cursele pe care le-a specificat ace inca n-am o idee cum am putea dezvolta asta pe un server. Doar sa faci 'liniute' cu alti playeri, castigand cel care are cel mai mult plus de viteza in echipament. Hmm. Not bad...but...

Acum voi ati mai detinut si servere (sa:mp, alte mmo-uri poate, tf2..nu stiu). Prezentati si voi cat de mult se poate dezvolta un server din domeniul in care ati lucrat si vedem care are putea acoperi cel mai mult domeniul "all in one"

---
Aaa si: @Edutz ..nu cred ca e chiar o idee buna sa 'sarim' pe unul dintre serverele pe care le avem in comunitate si sa il populam. Adica na: owner-ul poate vrea sa isi vada SINGUR de treaba, nu sa stea dupa noi sau ceva. Asa facem noi (cei care ne strangem) o treaba si ne ocupam noi fara sa se supere altii pe noi ca ne-am dus pe capul lui sa-i furam afacerea sau mai stiu eu ce; daca intelegi.

O singura varianta ar fi serverul de cs:go al lui forta. Dar cred ca munca noastra ar fi cam de prisos, deoarece servereul creste pe zi ce trece fara ajutorul nostru. Felicitari ownerului. Ce-i drept si dns-ul a fost folosit, dar si ownerii actuali il intretin.

@forta: ai avut si server de metin? Cunosti domeniul?

Da. Am avut 2, daca nu chiar 3. Insa, am facut greseala sa ma bag cu persoane neserioase si s-au inchis.

0 0

Back to top
Ace -
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2016 14:37)

Votes: 4

Post Posted: 07-01-2016, 13:24:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ne invartim continuu in jurul unui singur subiect: Metin & CS. Chiar daca nu vreti sa credeti, toata lumea cauta ceva nou, special, si, cum am mai zis, all in one. O combinatie shooter / real action & racing & survive. Din pacate, Catalin, Metin2 nu e suficient de dezvoltat incat sa poata cara toate domeniile pentru a castiga titlul de all in one. Singurele variante "primitive" care se pot apropria cel mai mult de acest statut sunt SA:MP & MTA:SA. Daca vom face un server pentru unul din aceste jocuri, va exista un singur inconvenient: personalizarea. Trebuie sa-l facem al nostru, sa incercam si sa ne straduim in asa fel incat sa ne putem apropria cat mai mult posibil de statutul all in one. Ceva "mega" roleplay, cu acte virtuale pentru un anumit personaj, varsta ce inainteaza cu timpul petrecut pe server / dupa anumite chestii finalizate, un survive asemanator cu cel actual: mancare, bani, casa, job. Din pacate, posibilitatile de racing si shooter sunt usor depasite. Nu au un scop anume, insa se incadreaza intr-un nivel mediu, favorabil incat sa ne putem apropia de all in one.

O a doua varianta ar fii opusul la ce am vorbit mai sus: sa ne axam doar pe un singur domeniu, si anume racing / MMORPG / survive & creative / shooter / real action. In acest caz, eu sunt de parere ca cea mai buna varianta ar fi, fara doar si poate, Need for Speed. Are un scop bine intemeiat si jocul te tine intr-o actiune continua. Orice joc captivant pe care il vom alege se va popula extrem de repede in caz initial prin urmatoare metoda, despre care am mai discutat: daca un jucator de WoW Freakz intra pe viitorul server (in acea circumstanta "prezentul") si acumuleaza un anumit timp online, va beneficia si pe WoW de un anumit item, dar si pe respectivul server de un anumit lucru.
Serios acum... daca vreti un server bun de CS 1.6 contribuiti la serverele actuale care sunt "pe moarte".

O alta traiectorie ar fi Metin2, insa nimeni de pe WoW nu va veni pe Metin in asa fel incat WoW-ul sa nu piarda jucatori si viceversa.

Imi sustin ideea initiala cu all in one, si va voi sustine cu giveaway-uri materiale / steam games pentru eventuala activitate a unor anumiti jucatori. ^ Anyway, daca e sa nu calculam potentialii jucatori, pe deparde cea mai buna alegere ar fi GTA V. Singurul joc care combina aproape toate elementele.

0 0

Back to top
forþã2k

[forþã brutã]

(since 07-10-2016 18:03)

Votes: 21

Post Posted: 07-01-2016, 14:51:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred, sincer, cã existã un joc care sã poatã fii considerat "All-in-One".
Dupã mine, ar trebuie un server de CS 1.6 + CS:GO + Metin2 + MU + NFS + ce naiba or mai fi, ca sã se acopere toate domeniile. Sã se facã o categorie ceva, în care sã fie doar serverele din acest proiect incluse, sã fie considerate "un tot".
Ceva gen war4.freakz.ro + go.freakz.ro + metin2 freakz + mc.freakz.ro + mu.freakz.ro + nfs...
EDUTz wrote:
^dns-ul de csgo eu l-am avut pana nu demult, tie nu ti-au intrat userii imediat cand l-ai deschis doar pentru ca ai deschis un server .... dns-ul respectiv a fost tinut de 2 ori, o data de cativa ADMINI/SMOZI ai acestui forum dupa care de mine. Asta asa, ca paranteza, la ceea ce ziceai tu mai sus, ca hopa e plin in 2 saptamani, fara sa consideri instoricul dns-ului. .

Din câte ºtiu eu, DNS-ul care l-ai avut a fost csgo.freakz.ro ..

0 0

Back to top
Ace -
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-01-2016, 15:11:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adevarat, nu exista un joc care sa poata fi considerat all in one, insa exista o serie de jocuri ce se pot apropia considerabil de acest statut. Repet: avem doua variante. Avem de ales dintre un joc ce se bazeaza pe un singur scop (de exemplu NFS) si de un altul ce are la baza mai multe posibilitati, mai multe scopuri (de exemplu SA:MP). Avem nevoie de un singur joc unic, captivant, nu de o gramada de servere primitive, a caror jocuri se gasesc pe absolut orice comunitate (CS 1.6, Metin, Minecraft). Pe vremea cand se deschise WoW nu existase o alta comunitate romaneasca care putea fi considerata un potential rival. Si uite unde s-a ajuns. ^ Acum, daca, spre exemplu x.ro vrea sa deschida un server de WoW, sansele sa ne intreaca sunt de 1 la 1.000.000. Aceeasi treaba e si in cazul nostru: daca vrem sa deschidem un server de SA:MP, sansele sa intrecem b-zo*e sunt de 1 la 1.000.000. In schimb, daca ne axam pe NFS, sansele sa fim "the best" sunt extrem de mari, intrucat nu avem concurenta momentan. Ok, in timp, vor exista oameni care ne vor prelua ideea. Insa atat timp cat serverul nostru va fi 'mama' tuturor celorlalte, sansele sa treaca peste noi sunt tiny.
0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 07-01-2016, 16:36:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si ce pnm poti face pe un server de nfs?...
A fost nfs world:un mare server. S-a inchis probabil pentru ca a scazut rau populatia si nu mai isi scoateau nici banii de host. Serios...Cine hosteaza asa ceva? Ai nevoie de componente serioase sa hostezi asemenea server...

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
Ace -
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-01-2016, 16:45:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

85% din lucrurile ce le puteai cumpara pe NFS World erau cu bani reali. De aceea a scazut interesul pentru majoritatea jucatorilor. Ownerii au facut jocul doar pentru bani, nu pentru distractie si popularea forumului, ca in cazul nostru. De fapt, intentia mea nu este sa facem neaparat server de NFS, ci sa facem neaparat un server al carui joc sa fie unic.
0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 07-01-2016, 17:09:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E cam imposibil asta. Daca nu faci un server pentru un joc ce nu are niciun server creat pana acum singura sansa in a realiza ce zici tu e sa iti faci propriul joc. So..nu.

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 09 January 2016 01:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next    

The time now is 28-02-2025, 17:04:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x