User
Pass
2FA

[Rezolvat] UNBAN Bonjasky
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message2552
Bonjasky

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-10-2016 11:47)

Votes: 1

Post Posted: 06-01-2016, 20:29:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul Bonjasky
Data + ora 06.01.2016 19:21
Harta (pe care s-a produs incidentul): gen kabul
Admini online (care erau pe server in acel moment): javrix dvd Baby speed etc si altii....
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie):NU STIU
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): placerea lui sau poate simplul fapt nu cunoaste regulamentul
Dovada (in cazul unui abuz): http://www.megafileupload.com/ioYn/Bildschirmfoto_2016-01-06_um_19.19.38.png
Ip-ul: 84.115.214.229

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 06-01-2016, 20:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ti-am dat 2 minute pentru ca incepusei sa o iei pe aratura cu alt admin, mie nu-mi place taina mult. Cand iti da o persoana 1 deget , te rog sa nu incerci sa-i iei toata mana.

Tu alaturi de Gheb, primit 2 minute de caciula. Gagul deja era inutil ...

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bonjasky

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2016, 20:43:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

javrix daca nu te as cunoaste, esti din garda veche... ti as fi vorbit klumea si ti as fi dat si degetul ala...- Luam orice server competent !!! unde vreti voi !!! scrie CLAR!!!!!
DREPTUL LA CHAT NU SE POATE LUA DECAT PENTRU INJURII ,JIGNIRII,CUVINTE OBSCENE !!! restul ca nu vreti voi sa auziti sau sa vedeti pe altii ca scriu pe chat e problema voastra ! dar inca o chestie !! SERVERUL RULEAZA DUPA NISTE REGULI PREVAZUTE DE REGULAMENTUL FORUMULUI SI AL SERVERULUI NUUU DUPA BUNUL PLAC !! sau aici e cum vrea fiecare de cine nu ai chef hop gag ban si la revedere ! eee nu asa ca porma ramaneti doar voi adminii !! si eu am fost admin si suportam de toate asta e.. meseria ta e de OM AL LEGII pe server nu Ca TORTIONAR( ex. VISINESCU) ...

INCHIDETI TOPIC ul si putin mai indulgenti !! chatul este permisibil ptr oricine glumeste rade vb intretine o atmosfera !! nu iti convine ce scriu nu citii...!!! e simplu !!! treaba ta e sa ma pedepsesti daca incalc regulamentul !! daca am gresit arata mi regula incalcata si eu accept orice !! Inchide ti mizeria !! asta e e javrix - IARTA l TATA ca nu stie ce face -)

Last edited by Bonjasky on 06-01-2016, 20:46:17; edited 3 times in total
0 0

Back to top
DPRPICIU

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 12:59)

Votes: 6

Post Posted: 06-01-2016, 20:44:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai primit ban pe merit! Ti-i s-a spus sa incetezi cu spamatul chatului,ai continuat mai si faceai glume proaste pe seama altor player-i si te mai si dai mare ca vaii iti iei tu adminu si ne arati cine esti.NU! Esti player normal ca toti ceilalti te comporti ca unul.Si dece acum spui Inchideti topicul si fiti mai indulgenti? pentru ce ai mai facut cererea? ai vazut ca ai luat ban 2 minnute pentru a te calma,in 2 minute aveai nban automat pentru ce reclamatie?

Don't drive faster than your guardian angel can fly!

Last edited by DPRPICIU on 06-01-2016, 20:50:13; edited 3 times in total
0 0

Back to top
superspeed96

[Assasin]

(since 14-03-2020 20:40)

Votes: 102

Post Posted: 06-01-2016, 20:45:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza. "

Baby nu are acces la ban

0 0

Back to top
demon-warrior

[Mentally Stable]

(since 07-01-2019 14:19)

Votes: 3

Post Posted: 06-01-2016, 20:50:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

superspeed96 wrote:
"Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza. "

Bonjaski daca ai avut admin trebuia sa stii de regula asta !

"Freakz * DeMoN"
0 0

Back to top
Bonjasky

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2016, 20:51:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Piciule vezi ca minti !! AM SPUS ca daca e nevoie sa stau in liniste pe server imi cer adminul inapoi !! ca simplu player nu accept sa fiu gaguit si banat din placerea fiecaruia! si vezi ca esti obraznic!! cand eu adminam nu indrazneam sa fiu obraznic ! playerul nostru clientul nostru !! vb numai minciuni ! un copil inventiv.. am amenintat eu ca imi iau adminul si va fac nu stiu ce?? arata si mie unde?? fa un print screen ! mincinos de 2 lei ! lumea ma cunoaste stie cum sunt si ca admin ! sa ajungi sa spui ca eu am amenintat ca va fac nu stiu ce !! mare minciuna!! rog ownerii sa il lamureasca pe acest individ ! mincinos !!!
1 0

Back to top
DPRPICIU

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 12:59)

Votes: 6

Post Posted: 06-01-2016, 20:54:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citez!- O sa-mi iau eu adminu de la baieti ca vad ca nu se mai poate cu voi!ceva de genu o sa verifice un own!Pana atunci daca ai fost admin! uita-te mai sus ce vocabular ai!

Don't drive faster than your guardian angel can fly!
0 0

Back to top
cabuzalex

[Cãpitan]

(since 15-05-2016 12:43)

Post Posted: 06-01-2016, 20:56:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+ nu uita de spam Bonjasky, fãceai un spam pe chat de Doamne ferește...

"Viața nu are subtitrare, ori o ințelegi ori nu..."

"Ceea ce nu trãim la timp, nu mai trãim niciodatã."

http://i.imgur.com/GxQ8T.gif
0 0

Back to top
Bonjasky

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2016, 20:56:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

este foarte corecta regula dar nu vad unde ma incadrez !? javrix ma banat piciu minte ca am amenintat ! mai fratilor terminati cu prostiile ! nu suntem copii totusi ... vb nu injuram nu jigneam ! se poate interpreta gresit regula !! daca deranjezi adminul cu schimba harta da vot akum haide da vot haide dai ban lu ala dai gag lu ala dai dsi dai ... asta inseamna sa stresezi sau sa deranjezi adminul !!! nu fiti copii !! eu vb cu DVD BABY nu cu JAVRIX NU CU PICIU MINCINOS !!!

Regula suna asa !! foarte corect !! DEMON

pai a deranja inseamna a stresa a tipa pe el cu fa asa dai lu ala schimba harta dai vot dar astea in mod repetat ! ca dupa sa devina un stres pentru admin si el sa te execute cu kick/ban !! dar nu asa cum a ti facut voi ! pai eu nu v am pus sa faceti ceva sau v am stresat cu fel si fel de comenzi legate de functia voastra de admin !! eu purtam un chat cu o fata e si ea admin!! daca ea era nemultumita si terrrorrriiizata de mine imi dadea un gag 10 15 min si gata !! aaa nu voi vreti sa aratati ca sunteti mari in grade smecheri si stapanii junglei... v ati bagat degeaba !! CABUZ si tu nu mai vb ca akum 2 zile erai cu tovarashii imbacseai chatul radeati continuu si scriati fel si fel de glume!! bv voua va simteati bine !.. Nu am zis nimic.. akum eu ca scriu ca player fac SPAM:)) impresionant:) asta se intampla cand esti sub dominatia adminului ! eu nu cred ca daca vine sa scrie continuu un OWNER indrazniti sa ai dati macar gag 1 secunda !!!!!! rusine sa va fie !!asta e problema nu stiti sa cititi si sa interpretati regulile!!!! a deranja adminul inseamna a il stresa cu fel si fel de ,dorinte si ordine!!!

Last edited by Bonjasky on 06-01-2016, 21:45:12; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Traian Basescu

[Metin2 Freakz Owner]

(since 08-02-2018 09:35)

Votes: 48

Post Posted: 06-01-2016, 21:12:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveti vreo dovada in care Bonjasky face spam pe chat?
Daca da,va rog sa o aratati,ca sa stim ce considerati voi "spam"

Nu stiu in ce masura,ar putea deranja un simplu player chat-ul.Are dreptul sa vorbeasca ce vrea,si cu cine vrea,si cat timp doreste,atata timp cat nu aduce injurii asupra unui player/admin.

Pe langa asta,Bonjasky este un vechi coleg,care a renuntat la adminat de cateva luni.Nu stiu ce probleme poate sa va faca un fost admin,care la timpul lui nu a facut nici o problema.

My attitude will always be based on how you treat me.
Freakz * k3[N]zZoR

0 0

Back to top
cabuzalex

[Cãpitan]

(since 15-05-2016 12:43)

Post Posted: 06-01-2016, 21:41:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din pãcate nu am dovadã cã a spamat chatul, doar martori.

"Viața nu are subtitrare, ori o ințelegi ori nu..."

"Ceea ce nu trãim la timp, nu mai trãim niciodatã."

http://i.imgur.com/GxQ8T.gif
0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 06-01-2016, 21:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca cineva scrie mult poate fi deranjant pentru unii admini care nu pot urmari chatul cu atentie si aici ma refer strict la anuntarea codatilor, dar pana la urma nu putem obliga jucatorii sa nu scrie, dar important e sa nu abuzeze, puteti sa il avertizati sa nu mai foloseasca chatul foarte mult(am trecut prin asta pe un server si am rugat si eu un jucator sa nu mai spameze, stiu ca e deranjant cateodata). Daca s-au facut amenintari sau nu o sa vada un coleg in logs, important e sa comunicati intre voi nu sa va atacati.

1 0

Back to top
<*SpRiTe*>

[Screwed Freak]

(since 02-03-2020 09:35)

Votes: 65

Post Posted: 06-01-2016, 22:25:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu exista dovezi nu are rost sa continuati , oricum Bonjasky vad ca ai primit ban pentru 2 minute deci a trecut , poti juca linistit acum, nu are rost sa continuati fara dovezi decei faceti pace , sa speram ca nu se va mai intampla si a doua oara , Saluatare .

Best Server : War7.Freakz.Ro = WaRloRd
Best Server2 : War6.Freakz.Ro = Champion
Best Server3 : War5.Freakz.Ro = Champion

0 0

Back to top
Bonjasky

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-01-2016, 22:33:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Specific !!! priviti poza din cerere ! prima de sus DOVADA !! pai mai oameni buni in cat arata consola aia pana sa imi iau ban ! da .. tot ce scrie akolo inclusiv intervalul de mesaje ale serverului dureaza 1 2 minute ! priviti poza nici macar 2 mesaje unu dupa altu n u am scris ! ptr ca si jucam ! DESPRE CE SPAM VORBITI?? uitati va aici ce inseamna SPAM http://www.megafileupload.com/ip0r/Bildschirmfoto_2016-01-06_um_21.25.36.png ESTE ABUZ CE ATI FACCUT !!! daca eram admin sau era altcineva dar cu admin nu faceati voi asa ceva !! ce face piciu in poza asta e SPAM !! in 5 secunde 3 mesaje... asta e spam nu ca scriam eu 1 data la 1 minut si ceva!! se poate vedea si calcula intervalul in poza De sus DOVADA ! mintiti!! si o sa lamurim si aia cu AMENINTARILE de care vb PICIU !! eu fac un pariu cu piciu daca e barbat adevarat !! Daca se dovedeste ca EU am amenintat spunand ca iau adminul si va arat eu voua nu stiu ce !!! eu vreau si accept cu demnitatea cuvantului meu BAN PERMANENT !!! DACA se dovedeste ca PICIULE ai mintit grosolan accepti remove la admin???? ia sa vedem cat de barbat esti !!! ACCEPTI TARGUL??? rusine sa iti fie mincinosule!!

Spirte te cunosc esti vechi te am respectat mereu ! ai spus bine nu poate continua discutia si tambalaul.. dar se face abuz... si acuzatii grave care pe mine ma pot costa .. daca piciu vine si da cu vorbe ca eu amenintat adminii ca imi iau adminul inapoi si dau comenzi si fac nu stiu ce... este o piatra grea ptr mine cum sa tac daca nu este adevarat ! ??? pune te in locul meu! maine poimaine fac o cerere de admin si ownerii spun pai da ma Bonjasky cum sa iti dam admin cand tu amenintai ca dai kick ban chestii !!!! asa este ... pare simplu akum dar cat e calda sa se dovedeasca ca am spus eu asa ceva ! am spus ca treb sa imi iau adminul inapoi sa joc linistit NU sa fiu gaguit si banuit asta DA am spus .. dar de la asta pana la a va da ban si kick amenintare cu ,comenzi e distanta mare!!...ce amenintare e asta ca vreau adminul inapoi ca sa joc linistit ... nu imi plac abuzurile de genu asupra mea!! respect limbajul regulile de harta etc.. dar nu ca scriu o data la 1 minut .. SPAM.... ba ma lasi nu accept sa fiu batjocorit asa!!! priviti doVADA de sus de la descrierea UNBAN ului in consola aia apare o singura fraza si se poate vedea mai sus ca sunt si mesajele de pe server ... si porma uitati va la Acest mare admin piciu in poza asta daca e SPAM !!!! sa imi raspunda un OWNER in care din astea 2 poze e SPAM !!!!

Last edited by Bonjasky on 06-01-2016, 22:44:01; edited 2 times in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Twixxxx, 07 January 2016 08:27

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-02-2025, 12:48:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password