User
Pass
2FA

[Rezolvat] UNBAN Bonjasky
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints
Author Message2549
DPRPICIU

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-12-2016 12:59)

Votes: 6

Post Posted: 06-01-2016, 22:42:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1-Nu sunt la piata sa fac targuri cu tine!
2-Cand dau Va rugam sa pastrati un limbaj adecvat bla bal bla de 3 ori asa inainte sa dau gag la unu care a injurat nu e deloc spam! ci sa vada lumea clar!sa vorbeasca frumos
3- nu stiu dece cauti motive inexistente sa te razbuni,tot din cauza ta
4-o sa vada un own ce ai spus legat ca revii tu admin
5- ai jignit si in joc si o mai faci si aici contra la un admin gen -mincinosule-copilule-etc!Am incheiat subiectu!

Don't drive faster than your guardian angel can fly!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bonjasky

[Mentally Stable]

(since 18-10-2016 11:47)

Votes: 1

Post Posted: 06-01-2016, 22:57:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

copil e jignire?- mincinosule e jignire?- fi sincer cate clase ai:)))??? tu vorbesti serios? pai tu ma acuzi de ceva grav !! de ce nu faci targul daca sti ca ai dreptate ! eu raman cu acuza si proasta imagine creeata asupra mea.. dar tu cu ce ramai ?? tu ce risti? mai copile.. sau flacaule.. iti dau un exemplu de oameni mari ! daca eu ma duc sa reclam pe vecina de la etajul 3 ca ma amenintat ca ma prinde si imi rupe ciorapul.. ajung in instanta ! unde eu acuz si trebuie sa dovedesc .. daca eu nu am cu ce sa dovedesc si pierd PROCESUL !!!!... TREBUIE SA PLATESC DAUNE MORALE !!! nu ca gata nu e niciun targ ca aici nu e piata !! imaginea tu mi ai facut o de rahat ! tu daca se dovedeste ca ai mintit ce risti? ce patesti?? nu te joci cu vorbele aici !!!!

APROPO MESAJUL ALA CU VORBITI anuntati codatul etc... alea se dau doar 1 singura data !! fiecare cate o data ! deaia ai si bindurile impuse de regulament!! nu sa dai de 3 ori in 5 secunde acelasi mesaj !! sa ai explice un OWNER !!! NU AI VOIE SA DAI UN MESAJ LA FEL DE 2 3 ori !! pe vremea mea .. daca faceai asa ceva !! ti se spunea asa! nu ai voie sa faci spam cu mesajele de genu... ptr ca faci flood .. spam... treb 3 mesaje diferite ! ai primit un AVERTISMENT !! ce faci tu iar dovedeste ca nu ai citit regulamentul !!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
demon-warrior

[Mentally Stable]

(since 07-01-2019 14:19)

Votes: 3

Post Posted: 06-01-2016, 23:08:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va certati de parca aveti 5 ani... @je

"Freakz * DeMoN"
0 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 06-01-2016, 23:26:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Traian Basescu wrote:
Aveti vreo dovada in care Bonjasky face spam pe chat?
Daca da,va rog sa o aratati,ca sa stim ce considerati voi "spam"

Nu stiu in ce masura,ar putea deranja un simplu player chat-ul.Are dreptul sa vorbeasca ce vrea,si cu cine vrea,si cat timp doreste,atata timp cat nu aduce injurii asupra unui player/admin.

Pe langa asta,Bonjasky este un vechi coleg,care a renuntat la adminat de cateva luni.Nu stiu ce probleme poate sa va faca un fost admin,care la timpul lui nu a facut nici o problema.

+1

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
0 0

Back to top
Bonjasky

[Mentally Stable]

(since 18-10-2016 11:47)

Votes: 1

Post Posted: 07-01-2016, 00:24:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inchide ti porcaria si gata !! important e sa nu o mai pateasca si altii !!... respect pentru cei batrani !!-
0 0

Back to top
Ups!

[war7.freakz.ro]

(since 24-04-2020 18:46)

Votes: 6120

Post Posted: 07-01-2016, 00:53:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bonjasky wrote:
inchide ti porcaria si gata !! important e sa nu o mai pateasca si altii !!... respect pentru cei batrani !!-

Daca este o porcarie de ce ai mai facut reclamatie? Data viitoare poti da un pm unui owner si se va rezolva. Cat despre admini care dau un ban sa aiba dovezi de ce a dat ban, cum sa produs etc.
Vorbitul pe say nu este interzis, daca unii din voi intrati doar sa va alergati pe o mapa e treaba voastra dar o atmosfera placuta e bine venita, eu unul asa am parerea.

Ps: imi cer scuze ca ma bag, nu am admin sa fiu in stare sa va comand/sfatuiesc, sorry -

0 0

Back to top
Raj

[#rehabisforquitters]

(since 17-08-2018 16:54)

Votes: 60

Post Posted: 07-01-2016, 10:03:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cerere aiurea... lasati dramele astea inutile
ai primit 2 minute. au trecut. treci peste. ai grija pe viitor la comportament. Nu iti da nimeni in cap daca tu iti vezi de joc linistit.

Uita ceea ce ai invatat pentru a-ti aminti ceea ce stii!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Twixxxx, 07 January 2016 08:27

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Unban request/Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-02-2025, 09:10:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x