User
Pass
2FA
 
 

[Rezolvat] Regulament Server

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message296
rebizbblue

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 09-02-2017 02:18)
Joined: 03 Mar 2013
Posts: 278, Topics: 67
Location: Romania

Reputation: 142.1
Votes: 6

Post Posted: 08-01-2016, 11:04:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reguli jucatori
1. Limbajul indecent/vulgar/obscen este pedepsit cu llama/gag/ban 30-120 minute, sau chiar permanent
2. Nu intrati pe server cu nick-uri vulgare sau nick-uri care batjocoresc anumiti jucatori/admini. pedeapsa: ban 30-120 minute, sau chiar permanent
3. Nu intrati cu nick-uri cu reclama la diferite servere sau site-uri (excluse cele din comunitatea freakz)
4. In cazul in care ati fost supus comenzii de gag sau llama, nu aveti voie sa va reconectati la server pentru a scapa de efectele acestora, pedeapsa: 30-100 minute ban.
5. Nu faceti spam; Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens.
6. Folosirea orcarui tip de cod este pedepsita cu ban permanent si alterarea setarilor clientului dumneavoastra de CS in cazuri extreme.
7. Reclama la alte servere / site-uri care nu sunt afiliate FREAKZ.RO este pedepsita cu ban permanent.
8. Jignirea adminilor si deranjarea lor in mod intentionat poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza.
9. Incercati sa faceti in asa fel incat prin felul in care va purtati/jucati pe server, sa nu lezati dispozitia celorlalti playeri.
10. Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus.




Reguli jucatori !!!
Pentru a face cerere de slot sau admin aveti nevoie de:
- pentru cererile de slot aveti nevoie de 20 ore jucate pe server.
- pentru cererile de VIP/admin aveti nevoie de 30 de ore jucate pe server si activitate pe forum.
- minimum 30 zile vechime pe server.


Reguli admin !!!


1. Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti. Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente.
2. Inactivitatea nejustificata, atat pe server cat si pe forum, determina avertizarea adminului in cauza, sau chiar stergerea sau scaderea in grad a adminului.
3. Coordonarea/subordonarea intre admini se face ierarhic, astfel gradele inferioare se subordoneaza celor superioare.
4. Fara certuri, jigniri si fara amenintari indiferent de situatie, fiind admin voi sunteti imaginea server-ului.
5. Inainte de a lua o decizie si nu sunteti sigur 100%, consultati-va cu ceilalti admini de pe server. Asa mai evitati din reclamatii.
6.Daca ai demo cu un codat si nu ai acces la ban, se verifica prin who daca exista un admin cu acces la ban si il rogi sa ii dea ban. Doar daca nu exista nici un admin cu comanda de ban, apelezi la voteban.
7.Schimbarea hartii se face doar cand au ramas mai putin de 15 minute din harta. Sa nu vad nici un admin ca atrage atentia altui admin cu fraze de genul "mai sunt 15 minute, de ce nu ai dat la vot?". Deci nu trebuie EXACT schimbata la 15 minute, harta se poate schimba cand au mai ramas 15 min, 10 minute sau chiar si 2 minute, nimeni nu sta sa scrie mereu "timeleft" cand esti prins in joc, deci sa nu vad discutii pe tema asta.
8.Inainte de a schimba harta, OBLIGATORIU se intreaba ceilalti admini daca sunt cu demo pe un codat. Intai se intreaba "demo?", daca un admin spune "da" si este cu demo pe un codat, astepti pana termina cu demo-ul si pe urma se schimba harta.
9.Sub nici o forma nu imprumutati parola accesului dumneavoastra altui player/admin.
10.Nu folositi comanda amx_destroy daca nu sunteti absolut sigur ca este codat 100%, riscati sa stricati cs-ul unui jucator degeaba. La mai multe abateri se primeste 1-2 avertismente sau downgrade direct.
11.Daca un jucator anunta un potential codat este de datoria adminilor online sa se bage spectatori si sa comunice cu cel care a reclamat. Daca nu comunicati sau nu verificati daca persoana respectiva are sau nu cod primiti 1-2 avertismente sau downgrade.
12.Nu umblati direct la setarile serverului. Daca vreti sa le resetati, faceti-o prin intermediul CFG-ului "default.cfg", prin comanda: amx_cfg default.cfg
13.Postarea codatilor este OBLIGATORIE. Reflecta activitatea fiecarui admin si se tine cont la Cererile de marire in grad. Totusi sunt vreo cativa admini scutiti (de mine) sa posteze din cauza ca au experienta necesara si increderea ca nu baneaza pe nimeni aiurea. Deci sa nu va aud cu fraze "daca ala nu posteaza eu de ce sa postez".
14.Toti adminii care intra pe forum sa treaca pe la pareri demo sau in caz contrar primiti 1-2 avertismente.
15.Nu folositi comanda de ban/unban mai mult de 2 ori, este suficient o singura data.
16.Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar riscati sa fiti sanctionat.
17.Daca totusi intrati cu alt nume, aveti aceleasi drepturi si indatoriri ca orice alt player.
18.Nu dati ban`uri pe clasa de ip! Doar daca e ABSOLUT strict necesar si banul sa fie de maxim 30 de minute!
19.Timpul maxim pentru comanda amx_gag este de 30 minute.
20Si, nu in ultimul rand sa nu veniti cu reclamatii la mine de genul "X si Y intra rar si doar se joaca" sau "X si Y nu stiu sa schimbe o harta" sau "l-am rugat pe Y sa se uite pe un codat si el se juca". Prefer spiritul de echipa si vreau sa fim o echipa, nu un server de barfitori. Faceti reclamatii doar cand se face abuz de admin sau jigniri, atat. Barfitorii si cei care instiga la scandal, risca sa primeasca remove la admin si ban permanent pe server.
21.De la gradulde la gradul moderator in sus nu se mai accepta cererile de UP, de acolo se primeste grad mai mare atunci cand ownerii considera ca meriti UP la admin. Poti sa primesti UP in 5 luni sau chiar intr-o luna, totul depinde de tine. Se ia in considerare activitatea (joc si forum), comportamentul si experienta.
22Cei cu multe reclamatii o sa ramana la administrator pana invata sa faca o deosebire clara intre un codat si un jucator curat.




Pentru admini !!!
Aveti de indeplinit un barem de ore jucate pe server:
peste 20 de ore / luna - OK
15-20 ore / luna- 1 avertisment
10-15 ore / luna - 2 avertismente
sub 10 ore / luna- downgrade/acces scos


Ca admin daca aduni 3 avertismente, primesti downgrade sau chiar remove/ban daca sunt greseli foarte mari. Deci mare atentie la regulament.



Echipa Cs.Freakz.Ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra regulamentului, in consecinta este recomandata revizualizarea regulata a regulamentului.


PS: Regulament copiat de pe war7.freakz.ro si modificat pe alocuri de mine.

1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rebizbblue, 08 January 2016 09:25



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 16-05-2024, 02:55:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x