User
Pass
2FA

[Rezolvat] reclamatie admin te-n cing

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message196
bd1312001
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 27-02-2016 14:24)

Votes: 4

Post Posted: 08-01-2016, 19:51:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!

Reclamant: Nu trage, am 7 ani
Reclamat: te-n cing
Motiv reclamatie: te_n cing mi-a dat gag doar mie pentru ca i-am raspuns unui jucator care m-a jignit de 3 ori, prin "taci rapanosule". Meritam gag, dar de ce am primit doar eu si nu amandoi?

Dovezi:

http://imgur.com/a/LQXtF

data: 08 ianuarie, vineri, orele 19.25
harta: de_dust2 xmas

Alte detalii:

Adminul te_n cing mi-a dat gag doar mie pentru ca i-am raspuns unui jucator care m-a jignit de 3 ori, prin "taci rapanosule".

Desfasurarea conflictului:
1. un jucator m-a jignit o data si i-am raspuns "taci",
2. acelasi jucator m-a jignit a 2-a oara si i-am raspuns "taci"",
3. apoi m-a jignit a 3-a oara si i-am zis "taci rapanosule",
4. te_ncing mi-a dat gag doar mie, iar acel jucator nu a primit nimic,
5. cand eram in gag, alt jucator m-a jignit si nu a primit nimic.

Intrebare: nu trebuia sa primeasca gag si celalat jucator? Sunt de acord cu gagul primit de mine, dar trebuia gag la amandoi.
Dupa gag, l-am intrebat de ce mi-a dat gag doar mie si nu mi-a raspuns (l-am intrebat de mai multe ori). Adminul Macanache mi-a zis ca am primit doar eu gag pentru ca el e admin. Alt jucator mi-a zis ca am primit doar eu gag pentru ca sunt mic, iar adminul Mariuss a zis ca primesc gag de la el daca nu tac si sa folosesc forumul pentru ca aici ma pot lamuri.
Nu e discriminare?

Culmea, imi propusesem ca astazi sa nu jignesc pe nimeni, dar daca m-a jignit de 3 ori, trebuia sa reactionez, dupa ce m-am abtinut la mai multe mici jigniri intr-o ora de jucat in care tot m-am abtinut - chiar si adminul te_n cing pe awp_bycastor in urma cu mai bine de jumatate de ora de acest incident cu gagul, mi-a zis sa-l pup jos, dar nu am raspuns deloc jignitor si am zis ca nu stiu sa pup si nu o fac, cum de altfel si alti jucatori mi-au zis sa-i pup jos, dar am tratat in gluma si nu am jignit pe nimeni.

Asadar, nu trebuia sa primeasca gag si celalat jucator? Sunt de acord cu gagul primit de mine, dar trebuia gag la amandoi.

Multumesc!

The power of chess!
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
AngrryX

[Pred.FreakZ.Ro]

Status: Offline
(since 21-10-2022 22:41)

Votes: 24

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 08-01-2016, 21:36:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A ramas cu slot.
1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AngrryX, 08 January 2016 19:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-01-2025, 01:51:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x