User
Pass
2FA

Problema video Opengl
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message3674
DaNuTzz/DaNuTzz

[Jb.Freakz.Ro|DaNuTzz]

Status: Offline
(since 05-11-2023 21:52)

Votes: 33

Post Posted: 09-01-2016, 00:05:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mdea... Cer tc. Eu am nevoie de aplicatii...
Gen CCcleaner .. Dar sa nu fie un setup complex ca nu am drepturile de administrator..

Casuta Vocala: DaNuTzz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tenegabi

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 09-05-2022 16:18)

Votes: 35

Post Posted: 09-01-2016, 04:37:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu știu ce are. Ai tot dat restarturi repetate forțate. Dacã mai faci asta cam distrugi hdd-ul, apropo de nepierderea datelor
Cam de când este sistemul de operare pe el și cam câte jocuri ai instalat sau reinstalat.
Instaleazã-ți pack0ul ãsta : https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=6812
Îm altã ordine de idei, xp-ul este încã sistemul de operare foarte rezistent, xp-ul avea câteva erori principale, nu este proiectat sã reziste la multe jocuri instalate ( aici vorbesc de joc instalat/dezinstalat/reinstalat). Registri lui sunt proiectați prin ani 2000, atunci nefiind atâtea jocuri ca în 2004 sau mai târziu, ceea ce ducea la multe erori. Sunt erori nereparabile, pãrerea mea este cã acum nu poți face mare lucru. Ca idee de o propriu-zisã reparație nu ai decât reinstal de sistem de operare cu drivere cât decât ok.
Pe xp folosește ccleaner și cu registri cleaner. Mai sunt câteva setãri pe care trebuie sã le faci sã funcționeze xp-ul super ok. Eu, personal, am ținut cel mai mult xp-ul instalat 6 ani, cu tot cu jocuri. Așa cã faza cu cele 6 luni, iar dupã reinstal este o porcãrie.
Dacã vrei mai multe detalii mai discutãm

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Necris, 09 January 2016 08:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-02-2025, 14:04:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x