User
Pass
2FA

Stilul masculin la 18 – 20 de ani

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2556
Aleex Armanu

[Detinator Server]

Status: Offline
(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 23-08-2015, 22:14:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se zice cã la vârsta de 18 ani începe un tânãr sã devinã om matur, deșii pe lângã celelalte gesturi stilul sãu vestimentar dezordonat îi trãdeazã copilãria.

Personal am început sã pun accent pe stil pe la vârsta de 20 de ani, progresiv evoluând spre ceea ce înseamnã stil vestimentar cu adevãrat.

Consider cã pentru orice tânãr începãtor dornic de învãțare a tainelor stilului vestimentar trebuie sã parcurgã urmãtorii pași:

-îi este necesarã o carte în care sã i se explice culorile si asortarea lor pe diferite nuanțe.

-sã afle ce tip de haine i se potrivesc la constituția sa

-sã se asigure cã are în garderbã haine pe culori cât mai variate pentru a le putea asorta între ele și pentru toate anotimpurile.

-încãlțãmintea joacã un rol crucial în stilul sãu vestimentar așa cã ar trebuii sã învețe sã o asorteze cu hainele care le poartã in ziua respectivã.

-accesoriile care diferã în funcție de gusturile fiecãruia
Recomandãrile de stil pentru varsta 18-20 de ani

Aș recomanda o tinutã casual care sã fie din culori cât mai vii:

1) pantaloni albaștri, pantofi maro, cãmașã visinie

2) cãmașã albastrã, sacou gri, pantaloni galbeni, pantofi negri

3) cãmașã verde, pantaloni albaștrii, pantofi albaștrii si sacou maro

4) trenci negru, pulover gri, pantaloni gri, cãmașã albastrã, ghete maro

5) cãmașã albastrã, jachetã de piele maro, cravata maro, pantaloni mov.
Tinuta pentru varsta 20 – 22 ani

Când alegem sã purtam un costum trebuie sã fim foarte atenți la aceste detalii:

1) Croiala – este foarte important ca un costum sã fie croit pe corp și nu cu 2-3 numere mai mari.

2) Gulerul sacoului și al cãmãșii – gulerul sacoului nu trebuie sã-l acopere în totalitate pe cel al cãmãșii. De asemenea, extremitãțile gulerului cãmãșii trebuie sã stea sub reverul sacoului.

3) ) Mânecile – unul dintre cele mai urâte lucruri este un bãrbat cu mânecile sacoului pânã la jumãtatea palmelor.

4) Lungimea – lungimea sacoului trebuie sã fie în așa fel încât sã acopere fesele. De asemenea, se recomandã sacourile cu 2 șlițuri/fente în spate, deoarece oferã atât libertate de mișcare sporitã cât și acoperirea feselor atunci când bãrbatul este nevoit sã se aplece.

5) ÃŽncheie corect nasturii – când vine vorba de nasturi majoritatea o dau în barã. Ca regulã de bazã, ultimul nasture nu se încheie niciodatã. (valabil si la cardigan). Când zic “primul nasture” mã refer întotdeauna la cel de sus cel mai apropiat de gât iar când zic “ultimul” mã refer la cel de jos, dinspre picioare. ÃŽncheierea corectã se face în felul urmator:
– la sacourile cu 3 nasturi, de incheie cel din mijloc (exista si varianta cu primele 2 încheiate insa eu nu sunt de acord)

-la sacourile cu 2 nasturi se încheie cel de sus.

Sursa: stilmasculin.ro

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

1 1

Back to top
View user's profile Send private message
MIHu ;(

[vipera sentimentala]

(since 18-11-2017 22:59)

Votes: 637

Post Posted: 24-08-2015, 00:22:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boss, recomandarile alea nu-si au niciun rost.
Doar n-o sa ma imbrac cum te imbraci tu si cum iti place tie, corect? Nu inteleg de ce iti place sa te imbraci in toate culorile, dar ma rog, gusturile nu se discuta. E greu la varsta de 18-20 de ani s-o dai bine tare cand vine vorba de imbracaminte si costume. Mereu o sa gafezi, pentru ca asa e la toata lumea. Poate de abia dupa varsta de 20 ani.
Oricum, asta e parerea mea.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 24-08-2015, 21:29:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din greseli invatam, dar asa se poarta. Toata vara s-au purtat culorile vii, si chiar pana in iarna tine trendul.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 25-08-2015, 04:52:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, sunt de acord cu articolul, ar fi minunat daca baietii ar avea propiul stil inca de la 18-20 ani, iar cei care au, sunt intr-un numar destul de mic...
Toate bune si frumoase, imi place sa combin uneori culori intr-o tinuta, daaaaar:

Quote:
1) pantaloni albaștri, pantofi maro, cãmașã visinie
2) cãmașã albastrã, sacou gri, pantaloni galbeni, pantofi negri

nu stiu, dar mi se par exagerate combinatiile - Parerea mea este sa combini culori, insa cu gust!

Te astept si cu alte subiecte oricand. Bravo!

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 25-11-2015, 18:53:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si mie imi plac combintatiile de culori (ma rog, pantalonii ii port doar albastri, negri, gri), dar unele combinatii sugerate de tine nu mi se par prea demne de purtat. N-as putea niciodata sa port pantaloni galbeni, indiferent in ce combinatie; poate doar niste bermunzi.

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
Bobita.
[Banned user]

Banned

(since 28-12-2015 18:15)

Votes: 144

Post Posted: 17-12-2015, 14:07:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

18&20 ani, blugi conici, sacou negru, adidasi nike. cel mai bun stil -

0 0

Back to top
Cr7*
[Banned user]

Banned

(since 09-01-2016 10:34)

Votes: 424

Post Posted: 09-01-2016, 12:07:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Depinde si de gusturi..

Cãsuțã vocalã: Cr7

0 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

(since 04-01-2019 20:59)

Votes: 459

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-01-2016, 18:13:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

interesant acest articol desii am depasit varsta de 22 de ani cu mult timp in urma -

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-02-2025, 11:45:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x