User
Pass
2FA

[Respins] Cerere Revenire Admin
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Admin request
Author Message2621
Bonjasky

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-10-2016 11:47)

Votes: 1

Post Posted: 11-01-2016, 14:06:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Subiect: Cerere Revenire Admin
Mesaj: Dupa 6 luni de inactivitate doresc sa ma reintorc la admin
1. Nick Bonjasky
2. Varsta 28
3. Vechimea pe server Gametracker aproape 160 ore
4. Motivul cererii Doresc sa adminez si sa scap de abuzurile altor admini noi si nepriceputi... dar cum spune zicala.. Cand ownerii nu s acasa soarecii joaca pe masa...

Last edited by Bonjasky on 11-01-2016, 16:10:50; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
veek

[Screwed Freak]

(since 10-07-2018 19:16)

Votes: 39

Post Posted: 11-01-2016, 14:19:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro blood guard. O iei de la inceput, nu accept sa fii admin doar pentru a fii peste alti admini.

În viațã nu conteazã unde te afli, ci pe cine ai alãturi.
Pagina de fb a war-urilor
Canal youtube freakz

0 0

Back to top
Bonjasky

[Mentally Stable]

(since 18-10-2016 11:47)

Votes: 1

Post Posted: 11-01-2016, 14:27:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. nu stiu la ce va referiti arogant .. asa comportament .. asta e stilul meu de a vb de cand m am nascut pai ce vreti sa ma schimb pentru voi?? glumiti !! asta e felul meu de a spune lucrurilor.. eu folosesc cuvintele mele ! ce treb sa fac sa ma umilesc in fata voastra?? cat am fost admin mi am facut treaba nu m am certat cu nimeni ! iar si pe vremea aia ca si akum exista fel si fel de CONTRA cine ai baga in seama?? si va dau un exemplu perfect !! am avut cateva altercatii cu YAZMAT ! dupa care a inteles omul ca asta sunt si ne intelegem super !!un baiat de zahar care si eu il credeam un arogant flegmatic... nici vorba asta e caracterul lui e mai rece !! avem o varsta nu mai suntem la 20 de ani ...maine poimaine am copil de crescut si trebuie sa fiu umil intr-un joc in fata unor copii de 17 18 ani??? fiti seriosi !!!

2.am facut dublu post sa ma apar impotriva acestor VOTURI de rasul lumii.. sa citeasca un OWNER zdravan la cap pe ce motiv nu sunt acceptat sa imi reiau adminul.. pe motiv de ..... arogant.. increzut.. pai cu ce am fost increzut?? am spus adevarul ?? asta nu inseamna sa fi arogant... asta e adevarul accepti sau nu.. da ce vreti sa mint sa zic ca voi ?? sa va fac pe plac.. sa auziti ce va place?? Nu se poate nici asta!

3. Am spus sa voteze doar WAR LORDS si HIGH LORDS... sa lamurim si problema asta.. toti zic ca domne da ce toti au drepturi egale ca toti etc etc.. nu e asa.. vine un blood sau champion sau general etc.. care a luat admin sau promovare pe pile sau prietenie.. care vb lu JAVRIX habar n-au comanda de amx_last si vine sa voteze CONTRA PRO.. cand el e poate in probe poate a gafat poate nu stie nici pe ce lume e.. uitati va la toti cei de 4 5 6 luni pe ce motiv mi au dat CONTRA !! cand aici e vorba de o revenire !! deci ei nici nu ma cunosc despre ce sa vorbesti cu ei?? dasta am si spus sa voteze cei mari in grade si cei care ma cunosc ! pai cum sa imi dea un blood PRO la un champion?? cand vreodata?? isi roade unghiile! e logica treaba ! si uitati va pe ce motive am primit CONTRA ! te apuca rasul.. tu dai contra la revenire ca admin pe motiv ca am facut dublu post ! am spus trebuie sa ma apar de prostiile unora! sau CONTRA ca limbaj sau caracter ! atata timp cat nu jignesc nu injur !! ce treaba are una cu alta ! caracterul asta l am avut de cand mi l am format sorry in viata oamenii difera intre ei!!! V a dau un exemplu !! ION si VASILE imi dau o masina... e normal sa vina gheorghe care nu ma vazut in viata lui sa decida daca imi iau masina inapoi ??? este o melodie .. cine stie cunoaste '' oamenii nepasatori dau sfaturi de rahat'' asta este ! cei mari spun clar am facut lucruri bune aici ! dar cei noi de unde sa stie.. si faza cu TOTI ADMINI SUNT EGALI ca toti isi fac treaba ! aia e valabila la cerere slot sau admin BLOOD akolo sunt perfect de acord ca toti adminii prezenti si activi sa voteze sa isi dea o parere !! DAR NU AICI !!! UNDE NU CUNOASTETI !.. chiar spune unu sau 2 prin post .. nu te cunosc nu am nimic cu tine.. dar CONTRA .. adica nu cunosc nu ma pasionezi dar nici nu te vreau - e deranjant! astea nu s motive sa nu imi primesc inapoi ceva ce am avut ! repet NU AM AVUT PROBLEME NU AM FOST SUSPENDAT !! am gandit logic.. sa voteze si sa posteze cei mari care au putere de ,decizie si cei care ma cunosc !! piciu ala il terorizez pe server cu HE - vine aici si imi zice CONTRA !! pe motiv ca nu sunt umil - si daca il scutur putin nu stie nici 10 comenzi - ROG OWNERII SA IA O DECIZIE ! ASTEPT PM SA TERMINAM ODATA PORCARIA ASTA !! MI S A SPUS SA FAC CERERE DACA STIAM CONTACTAM UN OWNER DAR UN OWNER MI A ZIS SA FAC CERERE !! GRESEALA MARE !! ASTA E PENTRU CEI CARE REVENITI NU MAI FACETI CERERE ! CA UITATI CE SE INTAMPLA !! ASTEPT DECIZIA !!! Va multumesc !!

Last edited by Bonjasky on 12-01-2016, 12:16:13; edited 25 times in total
1 3

Back to top
Logitech!

[Mentally Stable]

(since 25-08-2018 12:51)

Votes: 8

Post Posted: 11-01-2016, 14:40:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu ai voie sa postezi in aceeasi cerere
2. Admin nu iei ca vrei tu, asta decid ownerii
Total Contra. Ia-o de jos ca toti, Slot sau Vip

0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 11-01-2016, 14:53:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra.
Nici blood nu meriti. Nu respecti regulamentul, vorbesti mult si prost, prea multe impresii pe tine de zici ca cine stie ce mare admin esti si restul sunt nimic pe langa tine.

Edit: Hai ca o dai in prosteala rau - lasa vrajeala cu "vedeti- va de treaba voastra NU SUNTETI VOI IN MASURA SA POSTATI LA CEREREA MEA !! WAR LORDS SI HIGH LORDS !!!"

1. Chiar sunt la gradul de warlords - de ce nu as avea voie sa-mi dau cu parerea? Ma scuzati domnu "importanta", alegeti Dumneavoastra cine sa voteze daca se poate.
2. Cat despre "Syem nu stiu care e mai flegmatic dintre noi2 pe server din murmurul adminiilor nu esti prea suferit".
Putin ma intereseaza ca nu sunt mare "vedeta" asa cum pretinzi tu ca esti, atat timp cat in lista mea nu gasesti un ban dat aiurea si nu am reclamatii. Nu vad ce importanta are faptul ca "nu sunt suferit" cu cererea ta.

3. Dupa ce mai treci pe la scoala, mai citeste regulamentul de vreo 10 ori. Daca citeste si intelegi ca si felul cum scrii ma indoiesc ca ai inteles ceva de acolo.
4. Nu cred ca echipa actuala isi permite asa o mare vedeta ca tine. Atitudinea ta este mult prea mareata pentru noi astia muritorii de rand.

Last edited by Syem on 11-01-2016, 17:04:52; edited 4 times in total
4 1

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Traian Basescu

[Metin2 Freakz Owner]

(since 08-02-2018 09:35)

Votes: 48

Post Posted: 11-01-2016, 14:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro
Din cate stiu ai fost champ.Trebuia sa fii marit la general inainte sa te lasi.
Este adevarat ca ai ajutat mult serverul,seara de seara.Te vedeam on pana la 4-5 dimineata.
In legatura cu ce zic veek si logitech sa ia blood,nu sunt de acord,pentru ca Bonjasky are multa experienta la activ,stie ce este codul.
Dupa parerea mea,merita champ.

My attitude will always be based on how you treat me.
Freakz * k3[N]zZoR

0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 11-01-2016, 16:34:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bonjasky wrote:

NU accept sa fiu calcat in picioare ! sa vina ownerii sa isi dea cu parerea nu adminii !! ei mi l-au luat ei treb sa decida !! nu mai dati voi CONTRA SI PRO !! DOAR OWNERII si WAR LORDS restul nu va bagati !! nu decideti voi !!

Atunci de ce nu ai dat p.m. unui owner?

Nu te-as vrea in echipa , nu avem nevoie de un astfel de coleg cu asa o atitudine.

Contra

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
3 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 11-01-2016, 18:14:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bonjasky wrote:
Logitech de jos nu pot sa plec am suferit si muncit nopti la rand ptr un CHAMPION !! eu si cu zeus... ni s .au dat general si a fost certat respectivul OWNER dc ne a marit ca treb sa asteptam pana pe data de 15 a lunii... stie ownerul despre cine e vorba.. si porma a venit data de 19 si adminele nu au fost marite zeus a plecat .. eu am avut niste treaba ! !! lumea nu uita faptele ! in schimb vorbele voastre in vant ... am dreptul sa ma apar dasta am postat !!!! si nu cred ca e grav ca ma apar printr.un post !!

NU accept sa fiu calcat in picioare ! sa vina ownerii sa isi dea cu parerea nu adminii !! ei mi l-au luat ei treb sa decida !! nu mai dati voi CONTRA SI PRO !! DOAR OWNERII si WAR LORDS restul nu va bagati !! nu decideti voi !!

Syem nu stiu care e mai flegmatic dintre noi2 pe server din murmurul adminiilor nu esti prea suferit !!! voi astia noi pe war7 a ti vrea doar voi sa fiti admini !! cum s a nu imi reiau un lucru care deja l am obtinut ca vreti voi??? da ce a ti stat 160 de ore pe server cu mine ??? vedeti- va de treaba voastra NU SUNTETI VOI IN MASURA SA POSTATI LA CEREREA MEA !! WAR LORDS SI HIGH LORDS !!! restul duceti va pe server si urmariti codatii !! eu nu inteleg vin toti sa arunce balegarul la mine aici !!

Cand faci cere de slot admin adica incepator atunci ca admin simplu vi si dai o parere ca esti de-acord sau nu cu venirea mea printre colegii de admini !! MENTIONEZ este O REVENIRE !! am avut ceva si din cauza unor probleme am incheiat activitatea! dar nu mi s a luat sau suspendat ptr greseli sau abuzuri etc...!! uitati va la celalalte cereri toti si au luat gradele inapoi ! la mine e ceva mai special treb sa o iau de la bloood?- DOAR WAR LORDS SI HIGH sa posteze!!!! restu aveti de urmatit codatii si de a progresa!

Ma refeream la cei care nu au WAR LORD stimate syem !!!!

Nu conteaza caci ala-i Champion ala-i Generals si altu este Warlords, toata lumea este aici pentru a avea grija de un server. Daca ownerilor le-ar conveni sa arunce banii de pe drop-uri respectiv host pe geam, as intelege dar aici e vorba de bunafunctionarea unui server cat de cat decent.
Sa nu fim rautaciosi si sa aducem afirmatii ca "are un limbaj de balta" caci multi dintre noi, inclusiv eu, am un limbaj haotic uneori cu toate ca-mi fac treaba in proportie de 99% corect. Nu ma mira faptul ca multi dintre voi nu-l accepta datorita ca-i "arogant" dar ce oferiti aia primiti. Eu unul nu sunt deranjat daca s-ar intoarce in staff deoarece a depus o munca si a renuntat , nu a fost dat afara. Sa tinem cont ca majoritatea dintre voi chiar nu va m-ai dati interesul, unii dintre voi va jucati fara a actiona cand un player este reclamat. Sa amintesc ca unii dintre voi inca nu stiu comanda "amx_last" si intreaba "cum aflu ip-ul jucatorului de a iesit" apoi rugati sa fie banat chiar daca nu sunteti siguri pe voi. Nu ma dau vreun destept dar sa tinem cont si de ce am facut si de ce suntem la momentul actual. Eu unul nu v-as recomanda sa aruncati vorbe inutile unul altuia pentru ca o sa fiti colegi, va asigur asta. Cand l-am propus pe Kurogane sa fie marit, mi-a fost spus sa astept, chiar doresc sa fie marit deoarece se implica, alti admini precum "Bobo,xCris, M1haitza" am observat caci mai mult se joaca decat sa urmareasca codatii.
Laur. nu a mai postat 1 codat de fix 3 luni si 7 zile si are champions si totusi nu-l vad pe server, participa la pareri si este activ pe forum dar pe server lipsa. Pe acest server nu este nevoi doar de activitate pe forum sau server, este nevoie pe ambele, iar noi dorim, eu in special doresc sa lucrez cu un colectiv unit , care doreste sa fie ajutat, dar n-ai cu cine.

Sunt de acord cu revenirea lui in Staff-ul tehnic si chiar in functia de Champions.

Acesta a fost si motivul cereri mele de a da upgrade la lista acceselor , sa va dovedesc ca nu e chiar treaba roz. P!C@ n-ai de cine sa ai grija atata timp cat lista adminilor este de 230 de accese si din acelea 20 sunt activi. N-ai cu cine face treaba, este nevoie de admini constanti si cu o conduita cat de cat civilizata.

Si v-as ruga sa nu va mai impungeti unul pe altul caci nimeni nu este vionvat de retragerea lui, problemele fie persoanele fie administrative l-au indemnat sa faca asta, asa ca omul isi cere sa-si reia drepturile cu care ramasese teoretic.

Playlist javRIX

1 1

Back to top
DPRPICIU

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 12:59)

Votes: 6

Post Posted: 11-01-2016, 18:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Limbaj si comportament Neadecvat! Suntem o echipa Fie Own sau Admin toti avem dreptu egal la vot,si nu e cazu sa zici tu cine sa-ti dea vot si cine nu!Si daca ai fost admin trebuia sa stii ca nu ai voie sa postezi in propria cerere. !CONTRA!

Don't drive faster than your guardian angel can fly!

Last edited by DPRPICIU on 11-01-2016, 20:16:25; edited 1 time in total
1 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 11-01-2016, 19:16:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bonjasky wrote:
Logitech de jos nu pot sa plec am suferit si muncit nopti la rand ptr un CHAMPION !! eu si cu zeus... ni s .au dat general si a fost certat respectivul OWNER dc ne a marit ca treb sa asteptam pana pe data de 15 a lunii... stie ownerul despre cine e vorba.. si porma a venit data de 19 si adminele nu au fost marite zeus a plecat .. eu am avut niste treaba ! !! lumea nu uita faptele ! in schimb vorbele voastre in vant ... am dreptul sa ma apar dasta am postat !!!! si nu cred ca e grav ca ma apar printr.un post !!

Syem nu stiu care e mai flegmatic dintre noi2 pe server din murmurul adminiilor nu esti prea suferit !!! voi astia noi pe war7 a ti vrea doar voi sa fiti admini !! cum s a nu imi reiau un lucru care deja l am obtinut ca vreti voi??? da ce a ti stat 160 de ore pe server cu mine ??? vedeti- va de treaba voastra NU SUNTETI VOI IN MASURA SA POSTATI LA CEREREA MEA !! WAR LORDS SI HIGH LORDS !!! restul duceti va pe server si urmariti codatii !! eu nu inteleg vin toti sa arunce balegarul la mine aici !!

Cand faci cere de slot admin adica incepator atunci ca admin simplu vi si dai o parere ca esti de-acord sau nu cu venirea mea printre colegii de admini !! MENTIONEZ este O REVENIRE !! am avut ceva si din cauza unor probleme am incheiat activitatea! dar nu mi s a luat sau suspendat ptr greseli sau abuzuri etc...!! uitati va la celalalte cereri toti si au luat gradele inapoi ! la mine e ceva mai special treb sa o iau de la bloood?- DOAR WAR LORDS SI HIGH sa posteze!!!! restu aveti de urmatit codatii si de a progresa!

Ma refeream la cei care nu au WAR LORD stimate syem !!!!

Cu atitudinea asta vrei sa revii ca admin?

CONTRA!

2 0

Back to top
miliardarul

[Evil ;)]

(since 30-11-2024 11:54)

Votes: 36

Post Posted: 11-01-2016, 19:22:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra.

Pro blod.

Motiv: asta

Si asta:

Quote:
Quote:

Nick: [F]ReeZE#.
Ip: 78.96.208.16
Data si ora: 20.07.2015 4:35
Motiv: AIM
Dovada: http://www.megafileupload.com/hp8Z/freze.dem

curat

Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu.

Casuta vocala: @Evil
0 0

Back to top
apT | Speedy

[Mentally Stable]

(since 07-04-2018 15:27)

Votes: 5

Post Posted: 11-01-2016, 19:47:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate daca nu veneai cu aroganda asta si ne ne vorbeai tuturor de" sus" intelegeau oamenii situatia si primeau gradul inapoi dar asa deja ti.ai facut câtiva "fani" . de la mine aveai un pro pentru ca stiu cum e sa adminezi o buna perioada iar apoi sa te lasi dintr.un anumit motiv . dar asa ai contra , revenire pe server am vazut dar sa te implici din nou ca si un admin cu experianta de 13 ani cum te lauzi nu am vazut .
1 1

Back to top
2Moare

[Creep]

(since 02-03-2018 09:17)

Votes: 7

Post Posted: 11-01-2016, 20:18:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa imi dau si eu o parere cu toate cu intru din an in paste , numai lucrez ca antrenor , sunt in sistem acum si sunt la apel oricand -

Multumesc lui P!c@ pt. ca mi-a pastrat adminul si gradul , am intrat de 2 ori pana acum in ultimele zile si am dat 2 ***-uri , deci ma misc -

Eu sunt cel la care se refera Bonjaski , adminul fara experienta!!!

Referitor la cererea ta :

CONTRA!!!

Argumente :

1. Consider ca esti imatur.

2. Consider ca te vezi superior , atotstiutor.

3. Esti foarte irascibil , nevrotic .

Si multe altele...

Si da , toti adminii , indeferent de rank , au dreptul la vot!!! Pe multi i-am ajutat si le-am dat lor codatii prinsi de mine pt. ca meritau un rang mai mare si nu aveau destui codati... Asta am facut si asta o sa fac si pe viitor cand mai intru... Nu te-as vedea, din ce am citit anterior , facand asta... Un server bun , care rezista in timp , rezista datorita adminilor care sunt ca o familie... Sau daca am avut divergenta cu fosti admini / vechi admin , le-am solutionat cu injuraturi , balacareala pe messenger sau facebook... Niciodata pe server , sa vada si ceilalti admini sa existe divergente... TU ai avut gag si veek nu a mai rezistat si ti-a dat un ban sa te calmezi pt. ca nu incetai sa adresezi injurii asupra lui / mea... In fine , trecem peste...

Daca doresti sa purtam discutii in prealabil despre parerea mea si de ce am admin si de ce de ce de ce , esti invitatul meu sa faci un topic la discutii libere si vorbim acolo , nu ai voie sa dai reply aici...

O seara buna tuturor!!!

2Moare

P.s. si daca vei primi admin , crede-ma ca te voi respecta si te voi ajuta cu orice problema!!!

Asa se face intr-o familie -

1 0

Back to top
vIEzure

[war7.freakz.ro]

(since 03-08-2018 15:42)

Votes: 1174

Post Posted: 11-01-2016, 21:07:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro blood

0 0

Back to top
Ups!

[war7.freakz.ro]

(since 24-04-2020 18:46)

Votes: 6120

Post Posted: 11-01-2016, 21:51:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu suporti pe cineva de pe forum/server eviti, daca cineva se tine de cucu tau si nu te lasa in pace faci demo ceva sa ai dovada si te adresezi unui owner. Ai activitate/ai avut deci meriti recuperarea gradului. Intradevar omul este o bufnita, il vezi numai la ore in care alti viseaza.

Concluzia mea un pro, sa plece de la champ, merita.

Multumesc.

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by jecrysty, 12 January 2016 11:34

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Admin request  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-02-2025, 14:08:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x