User
Pass
2FA
 
 

Neymar, chemat în faþa unui judecãtor, în vederea inculpãrii pentru escrocherie

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message311
GabrielDrunk

[classy]



Status: Offline
(online 3 weeks ago)
Joined: 30 Apr 2015
Posts: 10694, Topics: 595
Location: France

Reputation: 1210.6
Votes: 296

     
Post Posted: 13-01-2016, 15:57:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neymar a fost citat sã comparã în faþa unui judecãtor de instrucþie din Madrid pe data de 2 februarie, în vederea inculpãrii sale pentru escrocherie, în cadrul anchetei privind condiþiile în care s-a realizat transferul sãu de la Santos la FC Barcelona, a anunþat, miercuri, o sursã judiciarã, citatã de AFP.

Convocarea îl vizeazã pe Neymar ºi alte nouã persoane, dintre care ultimii doi preºedinþi ai clubului catalan, doi conducãtori ai lui Santos ºi pe pãrinþii sãi, conform citaþiei transmisã de Audienþa Naþionalã, juridiscþie specializatã în marile afaceri financiare.

Atacantul va fi chestionat în cadrul anchetei deschise în jurul condiþiilor transferului sãu, ca urmare a unei plângeri depuse de societatea brazilianã DIS, proprietarã a 40% din drepturile sale ºi care se considerã prejudiciatã, valoarea transferului pãrându-i-se dubioasã.

Într-o primã fazã, catalanii au anunþat cã valoarea transferului a fost la 57,1 milioane euro, dar justiþia a stabilit apoi cã Neymar a costat 83,3 milioane euro, o afacere care a fost deja instrumentatã ºi pentru care clubul ºi oficialii sãi vor fi judecaþi pentru delict fiscal.

Dar un alt dosar se referã la plângerea depusã de DIS, care acuzã cã nu a primit decât 6,8 milioane euro din cele 17,1 milioane care au ajuns la Santos.

DIS susþine cã a fost victima "corupþiei", întrucât gruparea blaugrana ºi Neymar ar fi încheiat un acord de exclusivitate care împiedicã alte cluburi sã încerce sã cumpere drepturile jucãtorului, aducând astfel atingere regulilor liberei concurenþe ºi implicit împiedicând societatea brazilianã sã obþinã valoarea pe care ºi-ar fi dorit-o.

De altfel, societatea DIS a primit o sumã inferioarã celei la care ar fi dreptul dacã valoarea transferului era oficial de 83 milioane euro.

Sursa

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 04-07-2024, 22:21:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x